Gość: mik IP: 217.98.96.* 19.01.02, 10:37 wejdz na strone nitroclick.of.pl i dowiedz sie wiecej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hackerka Re: następny naciągacz... IP: *.*.*.* 19.01.02, 14:35 Nie naciągaj ludzi - powstrzymam się od niecenzuralnych słów na twój temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: następny naciągacz... IP: 217.98.96.* 19.01.02, 18:34 Wyciagasz zbyt pochopne wnioski. Ja nikogo na nic nie nacigam. Tylko infomuje ze jest mozliwosc zarobienia w internecie. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hackerka Re: następny naciągacz... IP: *.*.*.* 19.01.02, 19:30 Żadnych wniosków nie wyciągam bo nie ma z czego. Wiem po prostu co kręcisz. Jakbyś miał możliwości zarobku sam zapewne skorzystałbyś z nich i miał kasę na wykupienie sobie domeny, a nie działanie pod darmowym serwerem wp.pl i stosowanie aliasów do następnego darmowego serwera of.pl. Poza tym nic zupełnie nie piszesz o co ci chodzi na swojej stronie, jedynie chcesz by się zarejestrowano. Jest to kolejna próba zwabienia użytkowników sieci do firm, które rzekomo zapłacą ci za przekierowanie do nich członków. Naiwny jesteś, że coś zarobisz i naiwni są ci, którzy dadzą się na to nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wook Racja IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 12:20 Hackerka, masz w zupełności rację. Jest to tylko zbieranie adresów e-mail a o pieniążkach to tylko można pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benio Re: Święta Racja IP: *.*.*.* 20.01.02, 17:22 Naturalnie, zapisałem się kilka lat temu do paru firm i co mam z tego? Zupełnie NIC !!! Mój adres e-mail został sprzedany przez te firmy, dostaję kilkadziesiąt głupich reklam dziennie do skrzynki i ani złotówki na tym nie zarobiłem. Więc koleś spadaj z takimi postami bo cię namierzymy, a Hackerka wyczyści ci twego kompa do zera, Buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: Chcesz się dać wystrychnąć na dudka? IP: 10.131.128.* 20.01.02, 21:48 Ludzie! Wejdźcie na tę jego stronę - warto! Piszą, że pierwsza wypłata po uzbieraniu 500 dolarów. Polskie firmy obiecują pierwszą wypłatę po 50 zł. Zapisałam się do kilku z nich pół roku temu, klikam ("czytam") w linki, i mam bodajże po kilkadziesiąt groszy w tych firmach. Do emerytury 50 zł nie zarobię, a 500 dolarów?? Śmiechu warte! Odpowiedz Link Zgłoś