Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sosnowiec, Piłsudskiego 8...

IP: *.chello.pl 09.01.09, 15:16
    Jakaś nowa firma, nazwy nawet nie dosłyszałam, a teraz nie da się
    tam dodzwonić.Adres jak w temacie, a pod tym adresem jest pare firm.
    Tel. 517-892-... Szukają osób do administracji, reklamy i
    kierowców... Był ktoś u nich na rozmowie? A może chociaż ktoś zna
    nazwę tej firmy?
    Poszę o odpowiedź, bo nie wiem czy opłaca się tam jechać
    Obserwuj wątek
      • Gość: ddd Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 94.251.150.* 17.01.09, 10:06
        hej ja tam wlasnie dzwonilam do tej firmy tylko pod inny numer
        telefonu tez nie doslyszalam nazwy i niewiem co robic czy wybierac
        sie tam czy nie ma sensu.
        • Gość: leeluu Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.chello.pl 17.01.09, 14:24
          Byłam tam.
          Powiem tak: jeśli interesuje cię bycie przedstawicielem handlowym
          albo obsługa klienta (czyli pewnie telemarketing patrząc na tą
          firmę) to jedź. W innym przypadku nie ma sensu.
          Ja przez ich kłamstwa w ogłoszeniu i rozmowie teleefonicznej tylko
          straciłam czas. Jak dla mnie niepoważna firemka
          • Gość: ddd Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 94.251.150.* 17.01.09, 20:48
            hej:) dzieki wielkie za odpowiedz:) czyli mowisz ze nie ma tam
            zadnych stanowisk biurowych, administracyjnych jako sekretarka itp??
            • Gość: Kasiownik Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 193.238.200.* 23.01.09, 20:59
              witam zaproponowali mi abym przyszla w poniedzialek na dzien prubny ale nei mam
              pojecia co tam bede robic mam byc jakims asystentem czy ktos wie o co chodzi?
              • Gość: fis Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 94.246.136.* 27.01.09, 18:26

ja dzowniłem tam dzis i powieziano mi że nie jest to telemarketing . czy wiecie cos konkretnego o tej pracy ??
                • blondpink Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... 20.02.09, 16:53
                  Hejka pewnie też telemarketing numer taki 790811476 .Straszny hałas
                  i słychać było oklaski.Nie ma sensu jechać...ja odpuszczam .Pozdr.
              • Gość: motor Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.telpol.net.pl 02.06.09, 09:44
                dośc szczegółowo sie wypytałem.. jeśli chodzi o asystentke, to bedziesz
                odbierala tel i namawiala, nagrywala klientow na cyfre+
          • Gość: Klaudia Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.net.pl 06.07.12, 01:38
            Ta mała firemka nie jest taka mała .. samych biur w Polsce ABC jest 20 i planowane jest otwarcie dwóch nowych jeszcze w tym roku .. Ja nie straciłam czasu, dostałam szansę i to doceniam. Mam cel do którego dążę a jeżeli chodzi o wynagrodzenie jak najbardziej na + ;) także nie negać. I uwierz, ze z tej pracy da się wyżyć i nawet kasę odłożyć. Pozdrawiam
        • Gość: motor Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.telpol.net.pl 02.06.09, 09:42
          nazwa firmy to SUPRANET
        • Gość: Karin Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 77.223.195.* 18.06.09, 15:03
          Witam czy był może ktoś na rozmowie o prace na magazynie tam??
          Niestety też nie wiem jak firma się nazywa mam jedynie adres... Czy ktoś może
          udzielić jakichkolwiek informacji?? Bo mam tam jutro jechać lecz nie wiem czy
          warto...
          Pozdrawiam
        • Gość: mucha Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.play-internet.pl 16.02.12, 10:08
          Szczerze mówiąc praca ta polega na początek na tym ,że jesteś przedstawicielem handlowym tylko,że ma się to ni jak do tego co trzeba robić. Jeżdzisz poza miasto w grupie 4/5 osobowej chodzisz od drzwi do drzwi i namawiasz klientów do założenia tv cyfrowej .Reakcje są przeróżne od trzaśnięcia drzwiami po bardzo ale to bardzo rzadkim wpuszczeniu do domu!!!!Jednym słowem pic na wodę zarobki obiecują po 3-4tyś zależy ile sprzedasz masakra jest to nie realne!!!!!! wciskanie tv biednym starszym ludzią-emerytą . Dziś jeżeli jest ktoś zainteresowany kupnem jakiejkolwiek tv to idzie to danego punktu i bierze proste .......
          • Gość: Klaudia Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.net.pl 06.07.12, 01:46
            3-4 tyś. w ciągu miesiąc to zarobek możliwy. Pracuję w biurze ABC od około 7tygodni z tym, że zajmuję się inną branżą bo energetyką tego się nie wciska nikomu to w zależności od klienta. Moja pierwsza wypłata to 3600 - byłam zadowolona ale teraz bije po więcej. Nie każdy się nadaje na przedstawiciela handlowego dlatego te negatywne opinie to z tego tytułu, że się ludziom nie powiodło na tym stanowisku.
            • Gość: ADHD Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.13, 14:48
              Pierdu pierdu ty chyba nie czytasz tego co piszesz po za tym wciskać ludziom kit i sprzedawać szajs ja nie mam sumienia po za tym jaka firma zmienia nazwę kilka razy do roku bo napewno nie jakaś uczciwa i sumienna. Tak na marginesie 3 4 tysiące żeby zarobić to ja bym ci napisał co ty tam robisz ale kultura mi zabrania
      • Gość: brak słów! [...] IP: 83.142.222.* 21.02.09, 15:02
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: szukający pracy Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 16:14
          Dokłądnie.Szedłem na rozmowę na stanopwisko kierowca a zostałem niby 'przedstawicielem handlowym'byłem dzisiaj na niby szkoleniu i juz po godzinie zrezygnowałem.Czysta akwizycja.Chodzisz po domach w garniaku wpraszasz sie do domów i wciskacz kazdemu kity co amsz dobrego do sprzedania.
          Gorąco nie poleciam kazdemu.Czysta strata czasu.
          • Gość: byly pracownik Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 82.160.255.* 02.03.09, 17:03
            nie polecam tej firmy pracowalem tam i nikt nie ma umowy o prace i jest to
            wmawianie ludziom ze jest ogolnopolska modernizacja a to tak naprawde lipa zeby
            sprzedac cyfre + za 400zl jak w punkcie mozna miec ja za darmo. nie ma innego
            stanowiska jak tylko przedstawiciel handlowy. byl na ty forum jeszcze temat
            supranet ale jak widac skasowali bo nabor im nie szedl przez prawde o firmie.
            liczysz na umowe i dobra kase to szukaj czegos innego
            • Gość: Tinka Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.chello.pl 09.03.09, 16:41
              Dzieki za te wszystkie informacje, ja mialam isc na rozmowe tam jutro ale jakos nie ide ;)
              zdziwilo mnie juz na samym poczatku to ze dzwoniac o 15 juz mialam isc na rozmowe o 17 a nawet sie mnie o moje nazwisko nie zapytali...
              • Gość: gosc Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 82.160.255.* 10.03.09, 10:11
                jezeli ktos nie uslyszal nazwy to tu na forum to wpiszcie w wyszukiwarce
                supranet sosnowiec to sie dowiecie wiele wiecej
                • Gość: kuzi Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 193.238.200.* 13.03.09, 18:02
                  nie POLECAM to jest CYFRA+ bylem tam na rozmowie na stanowisko pracownik Biurowy
                  a po rozmowie okazalo sie ze mam byc sprzedawca z bajerem:) od domu do domu wiec
                  rozmowa nia trwala nawet 5 min MEGA NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: Marcin Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 14:18
                    Ja ide dzis na rozmowe z niby asystenta biurowego czy cos , i po
                    wypowiedziach widze ze nie jest za dobrze ale z uwagi ze nie mam co
                    robic pojde i zobaczymy co bedzie
                    • Gość: marcin Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 193.238.200.* 08.04.09, 19:46
                      żenada
                      • Gość: bolo26 Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 81.210.103.* 18.06.09, 00:44
                        no to powiem tak jedna wielka sciema!!
                    • Gość: Garo Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.xdsl.centertel.pl 08.04.09, 21:32
                      Ja jutro ide na dzień próbny na przedstawiciela zobaczymy napisze Wam
            • Gość: Ja Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 193.37.140.* 06.11.09, 13:41
              Byłam tam dziś i nie polecam...szkoda czasu i kasy na transport.
              Telemarketing za marne grosze( zadnej podstawy, zarabia sie tyle ile
              się sprzeda przez telefon :/)i w dodatku na zlecienie.
            • Gość: Piotrek Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.solucion.net.pl 12.09.10, 15:22
              Witam, z tą firmą nie mam nic wspólnego.
              Chcę tylko zostawić informację dla ludzi z co najmniej średnim wykształceniem.. Otwieram na Śląsku sieć sprzedażową telewizji "n" W grę wchodzą wysokie zarobki oraz możliwość szybkiego rozwoju( zarobki 150 zł od umowy,prowizja z grupy , 2 trenerów i 3 konsultantów do awansu). Wszystkich zainteresowanych, chcących dowiedzieć się więcej zapraszam podaję mail : tvn2@onet.eu
              proszę o podanie nr telefonu i miasta zamieszkania oddzwonimy
              pozdrawiam Piotrek
          • jol-ka1 Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... 05.08.09, 19:35
            ja dzwoniłam dzisiaj nie dosc ze przez telefon było slabo słychać to
            jeszcze kobieta mi mowi ze ta firma nazywa sie supremed a nie
            supranet niby 1600 netto i niby praca w magazynie!czy ktos cos o tym
            wie na czym polega ta praca bo mi to cos smierdzi po rozmowie
            telefonicznej i po gadce
          • Gość: arek1135 Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.09, 08:49
            wie ktos moze na jakiej ulicy jest to szkolenie
            • Gość: ilikecakes Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.09, 08:15
              sezamkowej
      • Gość: a Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.cust.tele2.pl 09.04.09, 18:10
        sama mam ten problem, tez nie wiem czy tam jechać
        • Gość: Onek FAKTY IP: *.xdsl.centertel.pl 09.04.09, 20:16
          Byłem tam na rozmowie kwalifikacyjnej i naciągają tylko na przedstawiciela
          handlowego a chciałem iść na magazyn a Pan Menago nie nie niech Pan spróbuje na
          przedstawiciela ...

A taki przedstawiciel był u mojej znajomej pobrał zaliczkę 100zł i miał się
          zjawić nazajutrz po paru dniach znajoma pojechała do firmy po kasę ... NIE WARTO!
      • Gość: Motor Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.telpol.net.pl 02.06.09, 09:40
        byłem na rozmowie... przedstawiciel handlowy, wciskanie ludziom cyfry+
        wynagrodzenie małe 1500zł uwarunkowane od podpisanych umów ja też odpuszczam, a
        jeśli chodzi o magazyn musicie miec czego nie mówią już przez tel czy w ofercie
        lipa...
        • Gość: ania Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 83.238.88.* 09.06.09, 10:10
          dzieki za informacje, ja jestem umowiona na jutro na 14 ta na
          rozmowe jako asystentka ksiegowosci,ale naczytalam sie wypowiedzi i
          masakra,
          • Gość: gość Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.pia7.1000lecie.pl 09.06.09, 12:08
            napisz jak było na tej rozmowie !! Bo ja mam być jutro na 15 niby
            • Gość: życzliwa Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:48
              Witam
              ja byłam na szkoleniu w tej firmie
              niby praca biurowa a pojechaliśmy w 6 osób w teren chodzenie od
              klatki do klatki i wciskanie cyfry + cały dzień starcony a potem
              tydzień chorowania zaczyna mnie to wkurzać czy ci ludzie nie wiedzą
              czym jest akwizycja a praca biurowa??????!!!!!
              nie że człowiek jest bez pracy to jeszcze wymuszają na nim
              niepotrzebne jazdy na rozmowe po czym i tak kończy się akwizycją!!!!!
              PORAŻKA!!!!!!!!!
              • markusia.5 Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... 26.08.09, 20:51
                ja też byłam w tej firmie na rozmowie, praca polega na chodzeniu po
                domach i sprzedawaniu ludziom produktów. po prostu wielka sciema.
      • Gość: maxymiliam987 Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.111.200.202.static.crowley.pl 12.06.09, 23:24
        nie polecam !!! cyfa + , wciskanie ściemy.
        • Gość: Łukasz Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 94.254.208.* 30.06.09, 20:04
          Ludzie czy was wszystkich po......o

Co wy wiecie na temat akwizycji

AKWIZYCJA - Akwizycja (marketing) to:

zjednywanie, pozyskiwanie klientów,
          zbieranie zamówień,
          zawieranie umów o dostawę produktów lub wykonanie usług.
          Wszystkie te czynności mogą być wykonywane w siedzibie i przez
          pracowników producenta zatrudnionych w służbach akwizycji i
          marketingu, ale zwykle skuteczniejsza jest praca w terenie, a mniej
          kosztowna – wykonywana przez pośredników. Zwykle wynagradzani są oni
          prowizją od wartości transakcji. Akwizycją zajmują się: akwizytor,
          będący zwykle pracownikiem producenta, i przedstawiciel handlowy
          (agent), będący z reguły pośrednikiem. Podróżujący przedstawiciel
          handlowy to komiwojażer. W przedsiębiorstwach zagranicznych mało
          prestiżowe zawody agenta i komiwojażera zastąpił sales
          representative, w skrócie rep.

baza wiedzy Wikipedia

Pracowałem w takim oddziale przez 3 lata i tak naprawdę to właśnie
          ta praca nauczyła mnie jak życ.

Doświadczenie które tam zdobyłem pomogło mi i tak dzisiaj prowadzę
          własną działalnośc z branży sat/tv.
          Między innymi dystrybutor stacjonarny Telewizji n.

Wasze wypowiedzi są dziecinne i już po nich wida że dopiero co
          zdaliście maturę.

Jeśli nie podoba się praca w czystym garniturze to zapraszam do mnie
          60zł za dnióweczkę w pełnym 30 stopniowym upaliku pomontujecie
          troszkę zestawów.

Po tym jak dostaniecie w dupeczkę docenicie wartośc sprzedaży i
          prawa jakimi się kierunkuje.

Pozdrawiam ciule

• Gość: gosc Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.chello.pl 30.06.09, 20:35
            A co Ty wiesz hanysie(sadząc po jakże polskim słowie CIULE)O
            PRAWDZIWEJ UCZCIWEJ PRACY.To co robi taka firma to jawne oszukiwanie
            zarowno poszukujacych pracy jak i klientow.W klientow nie wnikam
            jako ze sama nie dalabym sie nabrac by kupic cos co normalnie
            dostaje za darmo badz taniej(dekoder).Ale jako aktywnie poszukujaca
            pracy uwazam ze cos takiego powinno byc karalne.I zglosze fakt tej
            firmy do PiP-u.Ja tez bylam na rozmowie na stanowisko pracownika
            biurowego ,spelnialam wszystkie wymogi ale bardzo ostro podkreslalam
            ze INTERESUJE MNIE TYLKO TAKA PRACA,na miejscu,za biurkiem nic
            innego i jakos nie mieli ochoty mnie namawiac mnie na bycie
            przedstawicielem.Mysle ze pomoglo mi tez wyksztalcenie zwiazane z
            psychologia-przekonali sie ze nie dam sie nabrac na ich sztuczki:)
            Mieli sie odezwac ale niestety;)NA SZCZESCIE tego nie zrobili.Nie
            dajcie sie nabrac-ja mialam z nimi stycznosc ponad 2 tyg temu a tu
            dalej ogloszenia od nich-tym razem sekretariat,recepcja-jak tam
            recepcji NIE ma.I rozne nr telefonow...eh
            • Gość: Łukasz Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 89.108.215.* 20.08.09, 10:26
              Kobieto czy ty naprawdę nie masz nic nnego do powiedzenia
              Jeśli jak napisałas masz wykształcenie psychologa to po co chciałaś
              siedzieć za biurkiem jest wiele instytucji które przyjmują od tak z
              takim wykształceniem.

W dzisiejszych czasach każdy by chciał 8h i do domu.

Zarobek masz pewnie wymażony z 1500zł albo i lepiej.

A doświadczenie gdzie.

Jesli chodzi o tzw robienie klienta w konia to wytłumacz mi to :

idąc do np. Media Markt antenę, konwerter, maszt kupisz za jakieś
              150zł do tego kabel 2,3zł za 1mb.

Oczywiście w Media nie jest świadczony montaz dla klienta ok wejdzmy
              na neta srednio jakieś 120-150zł a i nie zapomnijmy o dojeździe oraz
              dodatkowym kablu okolo 50zł kabel standardowa instalacja i dojazd ok
              30zł .Aktywacja oczywiście 0zł za darmo jak mówicie.

Podsumowując koszt to około 400zł więc o co wam ludzie biega.

Po trzecie kolezanko jestem aktualnie szkoleniowcem BHP z
              uprawnieniami i tak się składa że mam kontakt z ludźmi z pipu z
              wydziału Katowickiego co masz na myśli mówiąc że to zgłosisz że nie
              dostałaś pracy za biurkiem czy to że w danej chwili tego stanowiska
              juz nie było .

Zasatanów się o czym ty mówisz PIP dotyczy tylko umów
              cywilnoprawnych a takich tam chyba nie ma.

Zapewne sekretariat posiada handlowcy pewnie nie.

Zabrał bym sie lepiej do bardziej aktywnego szukania pracy a nie
              siedzenia na forach internetowych.
              Wynika z tego że masz naprawde dużo czasu.

PS. Hanysem nie jestem a po twoim słownictwie i zasobie słów widać
              że wykształcenie masz hyba tylko podstawowe.

Podrawiam wszystkich
              • Gość: Gosc Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.chello.pl 27.08.09, 17:04
                Sledze nadal watek tej firmy z ciekawosci,mimo ze znalazlam juz
                prace-uczciwa,satysfakcjonujaca i za dobre pieniazki-jednak bedac
                osoba poszukujaca zatrudnienia oczywiscie na te Firme natknelam sie.
                To ja jestem ta osoba z wyksztalceniem ZWIAZANYM Z PSYCHOLOGICZNYM-
                moj poprzedniku CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM SIE KLANIA.Jest istotna
                roznica miedzy byciem psychologiem a posiadaniem wyksztalcenia
                zwiazanego z psychologicznym hmmmmm-mozna byc
                terapeuta,mediatorem,miec ukonczona psychologie w biznesie,byc
                doradca zawodowym itp itd-jak widac tego akurat nie wiesz...I jako
                przedstawiciele tych o to profesji mozna rowniez pracowac za
                biurkiem.Mam rowniez wyksztalcenie administacyjne uzupelniane
                kursami i podyplomowka:)))I wyobraz sobie iz poszukiwalam pracy
                biurowej,administacyjnej bo posiadam ku temu wszelkie kwalifikacje.A
                tu niespodzianka-akwizycja.Prosze bardzo-ja aplikuje na konkretne
                stanowisko a co sie okazuje-mozna zostac tylko REPE-m.I to jest fakt
                interesujacy PIP.Zamieszczanie ogloszen na nieistniejace
                stanowiska,NOTORYCZNE,COTYGODNIOWE oglaszanie sie pod roznymi nr tel
                na stanowiska ktorych nie ma!!!!I jako BHPowiec wiedziec to
                powinienes.I zatrudniane ludzi na nieplatne szkolenia.To jest
                niezgodne z prawem.Jezeli pracodawca zatrudnia kogos i nawet go niby
                szkoli to musi zaplacic jezeli ten ktos juz wykonuje prace i
                poswieca swoj czas.Uwazaj drogi Supranecie by ktorys z potencjalnych
                poszukujacych zatrudnienia na stanowisku biurowym a potem szkolacy
                sie bez umowy,bez wyplaty,bez przeprowadzonych badan nie byl
                inspektorem PIPU.Bo sprawa Waszej firmy jest glosna i ktos lub wielu
                ktosiów:)wie gdzie siedziba PIPU znajduje sie-Katowice Graniczna 29
                niedaleko:)Pozdrawiam zazartego pracownika Supranetu
              • Gość: Gosc Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.chello.pl 27.08.09, 17:13
                A jeszcze jedno CHYBA czy HYBA hmmmm.Rece opadaja.PIP interesuja
                wszystkie sprawy zwiazane z praca,umowami itp.A i Urzad Miasta
                Sosnowiec tez napewno zainteresuje fakt istnienia firmy ktora w taki
                sposob probuje oszukac ludzi z miasta Sosnowiec poszukujacych
                zatrudnienia i wyzyskuje ich na tzw bezplatnych-NIE ZGODNYCH Z
                PRAWEM szkoleniach-ktore tak naprawde sa praca bez
                wynagrodzenia,przepr badan i umowy:)))
                • Gość: Łukasz Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.09, 21:20
                  to mam do Pani gorącą prośbę proszę o zgłoszenie tego faktu do PIP i urzędu
                  miejskiego zobaczymy kto z nas ma rację.

Dlaczego nikt kto tutaj się wypowiada bluźni nie tylko na tą ale i na inne
                  podobne firmy nic z tym nie robi odpowiedź jest prosta :

BBBOOOOOO niiiiicccc niiieeee dddaaa siiięęę zrooobbbiiiićććććć

A Pani gratuluje znalezienia stabilnej, dobrze opłacanej i pewnie państwowej
                  posady zobaczymy kto pierwszy znajdzie się u psychologa Pani czy osoby pracujące
                  na podobnych stanowiskach.

• Gość: GOSC Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.chello.pl 15.09.09, 16:45
                    Nie rozumiem tego przytyku z psychologiem skoro ja tylko staralam
                    sie przyblizyc rodzaj mego wyksztalcenie....czy znow zabraklo
                    zrozumienia z Pana strony?Z tego co wiem to aby zostac REP-em z
                    prawdziwego zdarzenia(nie takim jak w w/w pseudofirmie )rowniez
                    przechodzi sie przez szereg szkolen zwiazanych takze z zagadnieniami
                    psychologicznymi czyz nie?A ten przytyk o znalezieniu sie u
                    psychologa ma sie do naszej wymiany pogladów jak przyslowiowy wół do
                    karety:)A jezeli chodzi o szkolenia jakie niby przeprowadza Wasza
                    pseudofirma JEST TO ZWYKLE SWIADCZENIE PRACY i Pan dobrze o tym
                    wie.Takie zabieranie ludzi w teren by robili to co inni pracownicy
                    bez umowy,badan.......PIP bedzie b szczesliwy:)I jezeli jest Pan
                    BHPowcem to Pan to wie doskonale.A ktos z potencjalnych kandydatow
                    moze okazac sie pracownikiem tej wspanialej instytucji.
                • Gość: Łukasz Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.09, 21:24
                  PS.

Bezpłatne szkolenie to szkolenie proponowane, przygotowywane oraz prowadzone
                  przez pracodawcę w celu podniesienia kwalifikacji zawodowych ---więc nie wiem o
                  czym Pani pisze lub co sugeruje!!!

To nie firma Pani ma płacić za odbyte szkolenie w tym przypadku.
                • Gość: ;/ Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.chello.pl 28.09.09, 22:28
                  To co piszecie to jakaś paranoja!!
                  Po pierwsze firma nie naciąga nikogo (chodzi o mieszkańców miasta
                  sosnowiec, jak i innych również) na pieniądze
                  po drugie przeprowadza szkolenia w siedziebie firmy ktore sa
                  profesjonalnie przeprowadzone przez menagera!
                  a po trzecie jesli ktos ma checi to naprawde jest w stanie duzo
                  zarobic (tygodniowo) w tej firmie!!!
              • Gość: Idiots Destroyer Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.12, 11:34
                Chyba się piszę przez CH Ty niedouczony analfabeto...
            • Gość: Ever Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.net.stream.pl 01.10.09, 19:40
              Dokładnie zgadzam się, taki fakt nalezy zgłosić...skoro jest to uczciwa firma to niech napiszą normalne, prawdziwe ogłoszenie, a nie jakieś oszukańcze ,, praca w sekratariacie, administracji, recepcji". Po co takie chwyty ,, uczciwej firmy, szanującej swoich pracowników". Dzisiaj kolejny raz zadzwoniłam już pod kolejny numer tejże firmy..przypuszczałam ze znowu odbierze niewyraźna pani, która nie będzie chciała nawet wysłuchać jakie posiadam referencje, tylko zaprosi mnie ,, na rozmowę". Nie pomyliłam się.
              • tratata5 Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... 02.10.09, 20:35
                uczciwą to sobie żonę szukaj kolego a nie pracy. w uczciwej pracy zarobisz na
                chleb bez masła i herbatkę bez cukru. Ta firma daje Wam możliwość zarobić! oj
                sorri przecież na magazynie zarobie 1500 zł i tak: 20 zł dziennie na
                jedzonko(oczywiście jeśli Ja nie pale)10 zł na dojazd do pracy, i zostaję mi na
                spodni z TESKO (jeśli będę na jedzonko mniej wydawać zaproszę swoją dziewczynę
                do MacDonald )
                • Gość: ever Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.net.stream.pl 02.10.09, 21:18
                  Po pierwsze nie kolego..dlaczego nie mogę wypowiedzieć swojego zdania...nie muszę zgadzać się na takiego pracodawcę i mogę o tym głośno powiedzieć i napisać..jak tobie pasuje taka praca to proszę bardzo. Mnie chodzi o samą formę ogłodzenia, że niby administracja . biuro itp. Po co takie pisanie dupin. Zresztą wali mnie to, kto chce tam pracować to niech pracuje, ale ja ślinić się i wychwalać takiej roboty nie będę.
      • Gość: XXXXX Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 11:48
        Praca miała być od 9 do 17 okazało sie że 9 do 20 cały czas na nogach za 10
        prezentacji 30 zł, a jak nie miało się 10 to za 12 godzin pracy pracowało się
        za darmo.
        • Gość: Picker Sosnowiec Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.quarto.pl 05.11.09, 19:12
          Byłem dzis z dziewczyna na rozmowie... odrazu mi sie nie spodobała
          ta niby firma. Na rozmowie zadnych konkretnych szczegułów.
          Postanowiłem sprawdzic na necie cos o tej Firmie i nie mylilem sie.
          JEDNA WIELKA SCIEMA!!!! Nie polecam....
      • Gość: to jest P.handlowy Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 93.179.237.* 11.09.09, 17:06
        praca jako przectawiciel handlowy
        • Gość: gyrko Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.centertel.pl 28.09.09, 15:25
          To jest smiechu warte. Ta firma nadal to robi. Ludzie szukajacy normalnej pracy
          traca tylko swoj czas. Skandal!
          • tratata5 Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... 02.10.09, 20:15
            ej kolego lepiej prace szukaj w internecie, a nie wylewać na firmę brudną wodę.
            czarny owieczki którym się nie wiedzie. W tej branży trzeba się poświęcić by móc
            awansować i w końcu zbierać żniwa. Juice dla SUPRANETU. pozdrawiam
      • Gość: lukaas Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.chello.pl 21.10.09, 19:54
        kompletna strata czasu!!!! Nawet na buty nie zarobisz a troche sie
        nachodzisz!!!!! wielka ściema
        • Gość: lukaas Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.chello.pl 21.10.09, 20:33

Ogłaszają etaty magazynier, kierowca - bardzo chodliwe zawody wiec
          duzo ludzi przychodzi, później rozmowa i okazuje sie ze handlowiec-
          naciagacz!!!!!!!!!!!!!!
          Takie triki powinny być karane, to żerowanie na ludziach szukających
          pracy.

• Gość: gosc Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.silesialan.pl 27.10.09, 22:40
        nie wiecie jak z płaca jako ten akwizytor? jest podstawa? czy tylko procent od
        sprzedancyh tych dekoderow?
        • Gość: Marta Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 22:22
          możesz sobie wybrac albo procent od utargu albo stała pensja, jak
          chcesz sie nachodzic, marznąć i żeby Ci ludzie drzwi zamykali przed
          nosem to droga wolna - to jest praca dla takich osób. Poruszasz sie
          komunikacja miejska. Pracowałam tam pare dni i NIE DZIEKUJE
          POSTOJE !! Teraz mam ciepłą posadke w normalnej firmie (nie musze
          ludzi naciagać, żeby potem musieć sie spowiadac). Życze miłego
          wieczorku MB
      • Gość: andrzej Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 12:14
        tez chcałbum sie czegoś dowiedziec mam tylko numer tel. 790811476 ale nikt nie
        odbiera
        • Gość: bezrobotny Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.chello.pl 14.12.09, 11:01
          Ej Ej bo ja mam tam iść na rozmowę, a tu same negatywy...:/ nie
          fajnie...Chciałem dowiedzieć się czegoś więcej przez tel. ale nie odbierają.
          • Gość: me24... Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.chello.pl 15.12.09, 15:19
            jak dobrze ze istnieją takie fora!!! :)
            jak wczesniej było mówione telefon odebrała pani która ledwie co było słychac i
            bez zadnych konkretów zaprosiła mnie na rozmowe. Odrazu wydało mi sie to dzwine.
            źal du..e ściska ze takie firmy istnieją i o SKANDAL że jeszcze nikt nie zrobił
            z tym porządku. Naszczęście ja tam sie nie zatrudniłem, ale jakby mi taki numer
            wywineli to juz wiedziałbym co z tym zrobić :)
        • Gość: KoniecPolski Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.interpc.pl 14.03.11, 14:50
          To zadzwon pod numer 889730528 ;)
      • Gość: ehh Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.09, 10:48
        LUdzie,
        tam nie ma naboru na takie stanowiska gdyż one nie istnieją.
        W biurze pracują 3 sekretarki, które Was sciemniaja przez telefon
        zapraszają na rozmowe, na której Wasi potencjalni trenerzy wraz z
        Panem Menago stusują na WAS kilka chwytów abyście poszli pracować w
        teren. O tak, rzeczywiście wszyscy tam pracujący mają tyle
        pieniedzy,że bokami im wychodzą ( oprócz Pana Menago, który szasta
        kasą na lewo i prawo dzięki swoim podwładnym,którzy na niego
        zarabiaja). To jest tak, nie ważne,że tak naprawdę pracujesz 12h
        dziennie czy deszcz czy słońce i zarobisz miesięcznie 1500zł, bo
        oni Ci tak wypiorą mózg,że i tak myślisz jaki to jesteś bogaty albo
        będziesz bogaty. Prawdę mówiąc to można podpisac te 6-7 umów
        tygodniowo, za która dostaniesz od 60 do 120 zł w zależnosci od
        stopnia przedstawiciela handlowego (hahaha PH --> LIDER -->TRENER)
        ale nie zawsze jest się w stanie podpisać tyle umów czasem sa gorsze
        dni i wtedy można zarobić nawet 100 zł na tydzień -> w takim
        przypadku dostaniesz gola od Menagera bo nie można spaść z 4 sztuk
        tygodniowo. I jeszcze jedna sprawa umowę z podstawą można dostać jak
        najbardziej ale będzie to umowa zlecenie z podstawą 300zł
        miesięcznie. Faktem jest,że atmosfera w pracy jest przesympatyczna
        ale wiadomo,że ma to na celu przyciągać potencjalnych handlowców.
        Prawdę mówiąc Pan Menager prowadzi tego typu biura od 5 lat i
        cigągle tylko obiecuje,że otworzy komuś biuro jak pomyślnie
        przejdzie promocje a w gruncie rzeczy biuro otworzył tylko raz
        swojej dziewczynie, która też na niego zarabia. No ale reszta PH
        uparcie wierzy,że biuro bedą mieli otwarte i ta ślepa pogoń
        doprowadza do tego, że PH odcinają sie od rodziny, całe dnie pracują
        na gó... nie pieniądze(wiem coś na ten temat z własnych doświadczeń)
        i stale tylko wyobrażają sobie jacy to będa bogaci i ta myśl
        przewodnia powoduje utratę podstawowych wartości moralnych.

Oprocz tego, że można się z nich pośmiać, nie mają nic ciekawego do
        powiedzenia,zostają tam osoby,które swoim brakiem w wykształceniu i
        umiejętności zdobywania doświadczenia mają szanse poczuć się kimś
        ważnym " w końcu kiedyś bedę Menago,bedę miec full floty " ale nie
        zdają sobie sprawy z tego, że stopają po cienkim lodzie bo branża
        handlowa jest niestabilna zwłaszcza jeśli prowadzi się ją w taki
        oszukańczy sposób. Każy PH jest świecie przekonany,że inny sposób
        zarabiania pieniędzy niż taki w jaki on pracuje jest po prostu
        poniżający. No mają racje przecież chodzenie od domu do domu i
        próbowanie na siłę zrobić "dzwonka" i to jak ludzie, Cię wyzywają i
        zamykają drzwi przed nosem to to w ogóle upokarzające nie jest.
        Śmieszne bo to jest oczywiste,że szef żyje z tego, iż każdy
        przyjdzie popracuje na czarno parę dni i ucieknie. A Ci mniej
        odporni psychicznie na wszelkiego rodzaju manipulacje dają sie
        omamić i tyrają. EHH szkoda mi ich wszystkich - to jest jak sekta.
        Życzę Wam abyście dalej tak uparcie wierzyli, że macie szanse każdy
        z Was zostać menagerem biura. Nie twierdze, że to możliwe nie jest
        ale chyba nie chciałabym zostać menagerem takiej firmy bo niestety w
        dalszym etapie wciągasz sie w serie kłamstw i oszustw jeszcze
        bardziej.
      • Gość: Nalka Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 21:25
        jeżeli interesuje Was praca jako przedstawiciel handlowy w ternie (po polsku
        "domokrążca") to jedzcie :)
        • Gość: olala123 Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.10, 16:00
          Dzięki Bogu istnieją takie portale miałam dzisiaj iść na rozmowę
          kwaalifikacyjną chciałam się przygotować do niej dowiedzieć coś o
          firmie usilnie próbowałam wyczytać coś na necie i na szczęście
          trafiłam na to forum
          Rano byłam umówiona na stanowisko kadrowa a teraz dzwoniłam drugi
          raz i nie ma już takiego stanowiska tylko sekretarki. Ponadto nie
          można dowiedzieć się czym się firma zajmuje bo to dopiero na
          rozmowie.
          tylko tyle że jest to firma usługowo-reklamowa i tyle nazywa się
          chyba Logic i mają nowy nr telefonu 323602045
          • Gość: Ania Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 22:55
            Ha...no to się wycwanili:) bo mi dzisiaj Pani do której dzwoniłam rano podała się za osobę z firmy Impresja, która jest piętro niżej pod nimi...

Jak sprawdzałam firme w internecie no to faktycznie taka jest i zajmuje sie tym co ta Pani powiedziała...szkoda tylko, że więcej czasu nei miałam na szperanie w internecie tylko tam pojechałam..
            W Impresji nie prowadzą żadnych przyjęć aktualnie do pracy na stanowisko sekretarka/kadrowa...tylko w innej firmie Supranet - firma handlowa ......to szczyt, żeby PODSZYWAĆ się pod inną firmę..
            Pani, która pracuje w Impresji mówiła, że codziennie trafia tam po 20 takich osób, które są zwabiane by przyszły na rozmowe a potem sie im wciska chodzenie po domach i sprzedaż Cyfry+

a telefon faktycznei podali: 323602045
            • Gość: jaaaaa Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.telpol.net.pl 06.04.10, 15:16
              ja juz tam bylam na rozmowie. przed dniem probnym zadzwonilam i
              zapytalam czy chodzi o akwizycje. kobieta mnie zbyla przez telefon i
              powiedziala ze sie jeszcze do mnie odezwie, poniewaz mam nr 17 na
              dzien dzisiejszy a jest wielu chetnych;]
              • Gość: zwykły chłopak Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.infocoig.pl 11.05.10, 08:35
                Zadzwoniłem wczoraj zapytać o tego magazyniera. Już mi się na wstępie wydało
                podejrzane że chcieli mnie umówić na rozmowę tego samego dnia a jak zapytałem
                się o nazwę firmy to mi powiedzieli że biuro handlowe :P
                Czujecie to ?? Firma się nazywa "biuro handlowe" :P
                To skandal że pozwala się na funkcjonowanie takim firmom i nie ma na to kary.
                Oszukują ludzi jakimiś z dupy posadami, marnują ludziom czas i benzynę.
            • Gość: praca Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 93.159.0.* 16.04.10, 11:31
              podobna firma jest w krakowie na ulicy sc filipa 23\1 tak samo wyglada rozmowa
              przez telefon czyli praca biurowa albo na magazynie a w rzeczywistosci sprzedaz
              cyfry +, dobrze ze zajrzalem na to forum bo tez wybieralem sie na rozmowe do
              sosnowca na ulice pilsudskiego
      • Gość: graga Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 83.16.112.* 24.05.10, 14:01
        hej,
        dzisiaj znowu okazały sie dwa ogłoszenia na jednym portalu ale z innymi nr
        telefonu....
        jeden to 360 20 47, a drugi 796458738, no i potwierdzam wypowiedzi innych, pani
        niewyraźnie mowi nazwe firmy i umawia na rozmowe kwalifikacyjna tego samego dnia....
        masakra....
        nawet tam nie jade, szkoda benzyny jak to ktos powiedzial.....
        juz raz sie na taka firme natknelam pare lat temu jak pracy szukalam, mielismy
        jechac na jednodniowe szkolenie do Rybnika, na dworcu PKP tzw trenerzy
        powiedzieli ze bilety kupia, a w pociagu konduktor nas zatrzymal i dal mandat za
        jazde bez biletu.....
        kupili tylko dla siebie, a 15 osob musialo wysiasc na stacji, z mandatami....
        pojechalismy do siedziby firmy a tam juz sie wszyscy pozbierali, nie bylo szefa,
        sekretarki i nikogo innego, w inne dni również....
        nie polecam nikomu, na prawde....
        • Gość: xxxxx Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.cable.smsnet.pl 29.05.10, 13:47
          hejka wszystkim ja tez nie polecem tej firmy oni oszukuja z ogłoszeniami najpierw jak pisza to ze o administracji a potem okazuje sie ze na przedstawiciela. Powiem krótko i na temat jak pojechałam do tej firmy na rozmowe kwalifikacyjna to odrazu mnie zaprosiłam na drugi dzien zebym przyszła na szolenie myslałam ze to szkolenie miało byc do biuro bo cały czas mowilismy na temat administracji a jak sie okazało to była praca w terenie nie dosc ze zmarnowałam cały dzień to jescze mi powiedziała ze sie nie nadaje!!!Nie warto oni sie bardzo czesto ogłoszaja to sa ich numery (32)360-20-46, (32)3602046, (32)3602045.No a jesli kogos rzeczywiscie inetresuje go przedstawiciel handlowy to moze jechac ale jesli ktos ukonczył wyzsze stiudia lub technika administraci to nie warto!!Ja ostanio nie dawno 3 miesiace byłam to sie nawet mnie nie spytałam na jakie stanowiska tylko odrazu mnie zapraszał na szkolenie do biura a jak sie go spytałam czy to praca w terenie to sie mnie zapytał skad wiem. Noto potem mi mowił ze poszukuja ksiegowej haha juz nie maja co wymislac a ta rozmowa nie trwała nie wiecej niz 5 minut. Naprawde nie polecam tej firmy.!!!!!!!!!
          • Gość: dziewczyna:))) Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.cable.smsnet.pl 02.06.10, 08:49
            Czesc wszystkim opowiem wam moja historie tej firmy, warto przeczytac.Ja byłam wczoraj na rozmowie. Ja w tej firmie byłam 15 razy. Pierwszy raz jak byłam to było 2009r to było chyba w kwietniu wtedy byłam na II SEMESTRZE ADMINISTRACJI. Jak poszłam na ta rozmowe to go sie spytalam czy przyjmmuja na stanowisko biurowe to powiedział ze tak i kazałam mi przyjsc na drugi dzien na szkolenie do biura niby to szkolenie miało byc w biurze miedzy 9.45 do 16.00 ja cały czas myslałam ze to rzeczywiscie szkolenie do biura ale sie pomyliłam jednak to szkokolenie było w terenie jako przedstawiciel handlowy:)Stwierdziłam ze spróbuje takie cos i sie zgodziłam no a jak pojechałam z nimi w teren do Zawiercia to cały czas chodzilismy i namiawiali trenerzy do
            cyfry+ No pozniej stwierdziałam ze jestem na tym II semestrze administracji to moze niechca takich osob. A co mi sie zawsze spodobała ogłoszenie to oni sie ogłaszają. Wczoraj o 8.00 dzwoniłam bo sie pojawiło ogłoszenie i odrazu umowiła mnie na romzowe na godzinę 16.30. (Do przeszkolenia przyjmę 12 osób na różne stanowiska 1600-2300 zł/m-c. Tel. 32/360 20 45.) No to skoro sa na rózne satanowiska to se pomyslałam ze na szkolenie biurowe tez. No a jak za dzwoniłam to się okazało ze to znowu piłsudzkiego 8 firma supranet chodz sekretarka mowiła ze to fima ( biuro handlowo usługowe) no stwiedziałm ze pojde bo skoro jestem juz na IV semetrze Administracji i koncze juz .05.06.10 i bede dostawac swiadestwo to moze sie cos bedzie z tego i kazali mi czekac na telefon..Ostatnio byłam tam na tej ulicy obok tej firmy wiec weszłam sie spyytac do takich firm bo tam jest kilka i poszłam sie spytac i kazda firma mi to powiedziała to samo ze nie warto tam isc bo ta firma zajmuje sie cyfra+ i tam nie ma wogóle żadnych stanowisik biurowych tylko poszukują do przedstawicieli handlowych zeby zbierały umowy a stanowisk biurowych wogóle tak naprawde nie ma tam przychodzi kilkanascie osob chodzi i mi to mowiła kazda firma która zajmuje sie na tej ulicy.masakra. No a jesli kogos interesuje PRZEDSTAWICIEEL HANDLOWY TO MOGA ISC TAKIE OSOBY TYLKO SIE TAM ZBIERA UMOWY CYRY+ A JAKI ZAROBEK Z TEGO TO NIEWIEM . TO SA ICH NUMERY GDYBY KTOS BYŁ ZAINTERSOWANY TO SA ICH NUMERY ( (32)360-20-46, (32)360-20-46, ([b]32)360-20-49, 790-811-346 ) No a ja wam zdradzę moja tajemnice dlaczego tyle razy byłam w tej firmie bo sie ZAKOCHAŁAM WŁASNIE W SZEFIE TYLKO NIE WIEM JAK MA NA IMIE HAHA DOBRE SE!! JAK SIE MOWI TO ZAUROCZONA MIŁOSC MOZE TO WKONCU PRZECZYTA..I SIE SAM DOMYSLI BO WCZORAJ TO SIE CHYBA NIE DOMYSLIŁ CZEMU TAK PRZYCHODZE I ODWIEDZAM TA FIRME. No a jak by ktos nie wiedział który to szef to ja moge go opisac.( wysoki ciemna karnacja, ciemnie włosy , i chyba oczy ale tez chyba ciemne przystojny jest akurat facet w moim typie:) No ale itak wiem ze nie mam uniego szans wiec musze jakos zapomniec onim. to moze wkoncu sie sie dowie czemu tak przychodziłam!!!!gdyby chiał sie ktos wiecej dowiedziec o tej firmie to moze mi odpisac a ja odpisze...Acha i nie ma dzownic jesli chodzi o stanowiska biurowe a jesli chodzi osoby któe rzeczywiscie byli zainteresowani to czymam kciukiz byscie dostali ta prace.POZDRAWIAM WSZYSTKICH. FORUM.
            • Gość: Dla szefa supranet Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.cable.smsnet.pl 02.06.10, 11:44
              Szefie firmy supranet na ulicy Józefa Marszałka Piłsudzkiego 8

Gdybym ja byłam szefowom tej firmy i był nie mogła zanleść przedstawicieli handlowych aby namiawiały ludzi do podpisania umowy cyfry+ to był poszła do urzedy pracy wypełniłam bym formułarz o przyjecie stażystów do mmojej firmy i stawic oferte jako przedstawiciel handlowy a jak ostatnio byłam w urzedzie pracy sosnowiec to było bardzo dużo chetych takich osob i ogłoszeń, którzy teraz młodzi ludzie ukonczyły szkoły srednie i chca pracowac na wakacje.

A jeszcze gdyby pan zatrudnił taka osbę na staz to by pan nie musiał płac bo przeciesz urzad miasta sosnowiec płaci a takie osoby by panu zbierały umowe , a nie robic ludzi w okłamywac ludzize najpierw piszecie ze do biura a potem na rozmowie sie okazuje ze jako przedstawiciel handlowy niektórzy marlnuja nie potrzebnie czasu swojego i wydawaja na benzyne albo na bilety

Niech sobie pan to przemysli dokładnie!! Panie szefie firmy superment. Pozdrawiam firmę***
            • Gość: anba Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 217.153.82.* 29.06.10, 15:27
              Dzięki wszystkim za wypowiedzi, bo też miałam się tam dziś wybrać. Dzwoniłam pod
              nr 32 360-20-47 ale usłyszałam w nazwie Arkamowa czy coś takiego a jak pytałam o
              nazwę to sekretarka mówiła, że Biuro Handlowe i też umówiła mnie już dziś na
              17.30 ale w takim razie odpuszczam.
              Dzięki jeszcze raz!
              • Gość: gosc:) Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.cable.smsnet.pl 02.07.10, 21:16
                Ta firma sie nie nazywa Arkamowa tylko supranet.Wpisz sobie na wyszukiwarce supranet tam się dowiesz wszystkiego...o tej firmie.
                Gość portalu: anba napisał(a)
              • Gość: ????:) Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.cable.smsnet.pl 06.07.10, 13:39
                Piszę bo mi się nudzi w domu przez wakację...

Gdzie twój beztroski śmiech
                I spokój w codziennym dniu
                Gdzie takie szczęście do łez
                Ciągle myślę że wiesz

Zatrzymaj mnie nie daj mi odejść
                Zapomnę cię nie będzie już nic
                Cienie we mgle jak znajdę drogę
                Jutro już nikt a dziś jeszcze my
                Zatrzymaj mnie nie daj mi odejść

Gdzie to jest? Już pytaj siebie
                Naprawdę nie wiem
                Gdzie to jest? Może gdzieś
                A może tu

ref. Zatrzymaj mnie nie daj mi odejść

Zatrzymaj mnie
                Cienie we mgle-jak znajdę drogę
                Dziś jeszcze my

08.07.2010
            • Gość: xxx Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.180.255.110.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.10.11, 21:16
              ten przystojny, czarujący szef ma Kamil na imię ;)
      • Gość: PRACA Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.cable.smsnet.pl 02.06.10, 21:37
        PRACOWNIK BIUROWY

Firma:
        klient serwisu gazetapraca.pl
        Data dodania:
        2010-05-31 (2 dni )
        Podobne ofery: PRACOWNIK BIUROWY SOSNOWIEC
        zobacz jak napisać CV
        AHU zatrudni do fakturowania,prowadzenia baz danych, magazynu. Decyduje kolejność zgłoszeń. 1800zł/m-c. 790 811 476

ZNOWU SIE OGLASZAJA BO NIE MAJA CHETNYCH JAKO PRZEDSTAWICIELIE HANDLOWI
        • Gość: buahahaha Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 46.113.24.* 04.07.10, 14:49
          no nie, rodem opowiesci jak z save max :)
          jak sie komus nudzi w wakacje to moze sobie fora poczytac :)
          powiem tak. pracowalam tam calkiem dlugo, zarabialam marne grosze,
          za 12 godzin zachrzaniania dzien w dzien okolo 2000 zeta. ale to
          czego sie nauczylam wykorzystalam w tzw. normalnej robocie
          zarabiajac po 6- 8 tys (jako ph)
          jak nie macie parcia na umowe o prace to sprobujcie, szkola zycia
          gwarantowana. piekna sekta :D
          lider, trener, menago :P
          a ten sze czasem iwan, zbyszek, igor nie ma na imie?
          • Gość: Agatka:) Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... kamilek- meanger: IP: *.cable.smsnet.pl 09.07.10, 21:58
            Kamilku mógłybyś mi powiedzieć w końcu tak lub nie co ci zależy lub zadzwonić bo ja nie wiem co mam robić...jak byś mógł to odpisz na forum chociasz wiesz o co chodzi dobrze......:)
            • Gość: Agatka:) Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... kamilek- meanger IP: *.cable.smsnet.pl 09.07.10, 21:59
              A to jeszcze ja bo promocje mi się skończyły:)
              • Gość: Agatka:) Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... kamilek- meanger IP: *.cable.smsnet.pl 12.07.10, 15:07
                Aktywizacja a nie akwizacja no przeciesz ja o tym wiem... a ten mike to nie kamilek??
      • Gość: mike Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.sileman.net.pl 12.07.10, 12:00
        pewnie akwizycja nic nowego wiesz jak cięzko z robotą a oni niby tyle osób naraz
        potzrebuja
        • Gość: Agatka:) Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8...menager Kamilek IP: *.cable.smsnet.pl 12.07.10, 14:53
          aktywizacja a nie (akwizycja) no ja przeciesz o tym wiem tylko oczekuje od kamilka odpowiedzi konkretnej...
        • Gość: Agatka Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8...meanger kamilek IP: *.cable.smsnet.pl 12.07.10, 15:02
          aktywicja a nie (akwizycja) przeciesz ja o tym wiem...
          • Gość: Agatka Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8...meanger kamilek IP: *.cable.smsnet.pl 14.07.10, 13:35
            Panie kamilu-meanger nie wiem o co chodzi ale chciałam się właśnie dowiedzieć to od ciebie na dzisiejszej rozmowie a byś mi powiedział szczerze jak się to mówi w ,,cztere oczy".Po prostu nie wiem ale się sama do myślam albo o moją wiedzę dotyczącej na temat prawa że znam zadużo przepisów ,zarządzanie ekonomiczno -marketingowe,przepisy księgowości i obliczanie itp.no chyba dobrze że zna taka osoba bo może przeciesz coś doradzić lub że się niedam oszukać. Jeśli chodzi o wygląd to pamiętam że wygląd to nie wszystko!bo taka osoba może być mądra a jeśli chodzi o jedną rzecz wiesz chyba dobrze jaką mi chodzi nie będę tu pisać bo ci mówiłam na rozmowie. Lub chodzi że ty mi się podasz to nie ma chyba znaczenia tak mi się to wydaje bo z tego co czytałam na forum to ty jesteś żonaty a za żonatych facetów niebiorę się bo niechę se robić kłopotów napewno każdej dziewczynie się podobasz.Zastanawiam się czasami dlaczego ty mi nie dasz szansy np. na okres szkoleniowy 2 tygodnie ,, pracownik biurowy" przeciesz każdy coś zaczyna od zera. I byś wtedy stwierdził czy się nadaje do takiej pracy lub nie a jeśli bym się nie nadawała to bym se dała spokój już z tą firmą ,,SUPRANET". Przemyśl to sobie dokładanie najlepiej to sam ja i tak dzisiaj będę w centrum sosnowca.

Jęsli ktoś będzie czytał to z pracowników to proszę o powiedzienie panu kamilowi aby sobie to przeczytał. Agata. R.
            • Gość: Agatka:) Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8...meanger kamilek IP: *.cable.smsnet.pl 14.07.10, 19:02
              A jeszcze chciałam dodać że czekam na dokładną i konkretną od ciebie odpowiedż i wysyłam sms na nr.796805578 mam nadzieje że został przekazany do ciebie..:)
              • Gość: ????? Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8...meanger kamileki IP: 109.243.111.* 15.07.10, 13:34
                rany co to za wariatka ta agatka?????
                biedny kamil, wspolczuje takiej psychofanki, mam nadzieje ze juz
                zawiadomiles policje, ja bym sie bala
                • Gość: Agatka:) Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8...meanger kamileki IP: *.cable.smsnet.pl 15.07.10, 15:21
                  Po pierwsze nie jestem wariatką a po drugie staram się o stanowisko pracy.....
      • Gość: Agatka Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8...meanger kamileki IP: *.cable.smsnet.pl 18.07.10, 12:17
        Ach ten trudny temat o tych białych spodniach...hahaha

Kamil nie wiem czy pamiętasz co ci mówiłam na ostatniej rozmowie że jestem i mam .... mówiłeś żeś już to przerabiałeś tylko nie mów mi znowu że nic nie wiedziałeś o tym no bo zachciało mi się iść skrótami a nie dookoła tylko miałam szczęście że szłam z koleżankom bo nie wiem jak by się to skończyło..a już się cieszyłam że rok minął..a tłumaczyć się już nie muszę..ale coś przeczuwałam że coś będzie nie tak zemną bo zawsze mi się śni jedna osoba która nierzyje z mojej rodziny wtedy tęz mnie przesrezgała fajnie mieć Anioła Stróża

Kamil zapmiętaj sobie że jeśli komuś dotrzymujesz słowa to dotrzymuj ja dobrze pamiętam co mówiłęś jak bym byłam taka wredna ale nie lubię być taką osobą to bym mogła zgłosić to do Inspekcji Państwowej Pracy a oni zmiłą chęcią też się zajmują takimi sprawami. A skąd
        wiem bo się uczyłam o tym i nawet tak ściekawości zadzwoniłam się spytać i miałam to pytanie na egzaminia teoretycznym hmm na które się zastanawiałam 15 minut bo były bardzo podobne zdania nie wiedział co mam za znaczyć jaką odpowiedz. Bo jak natrafisz na jakąś osobę której obiecasz i to zgłosi do IPP to napewno mogą cię wtedy ukarać.
        1. Upomnieniem
        2. Karą grzywną
        3. Naganną

Gdyby byś miał mnie zamiar przyjąc do pracy to już byś mnie przyją dawno bo w twojej firmie byłam chyba 20 razy na rozmowie i choć posiadam takie kwalifikacje jakie ty wymagasz a w sprawie księgowej to ja miałam 98 godzin i żadnego kursu nie muszę robić bo znam dobrze a tym bardzie że miałam doczynia z księgowością na praktykach.

Nawet juz zgodziłam na przedstawiciela handlowego też nie w księgowości tez nie to się zastanów w końcu sam ok.

Naiwnie dziś chcesz zatrzymać ten czas
        Mieć prawo, by żyć najłatwiej jak się da
        Nie bój się słów, tak pragnę słyszeć, że
        Potrafisz sam odnależć miejsca swe

Każdy dzień przeżywaj tak
        Jakby się miał skończyć świat
        Może czas wreszcie być sobą

I zacząć na nowo
        Mogę ja i możesz Ty
        Robić tak, by lepszym być
        Ponad strach wzbić się jak anioł
        Tak samo dosięgać chmur...

• Gość: Agatka:) Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8...meanger kamileki IP: *.cable.smsnet.pl 20.07.10, 12:18
          No nie wyczymam Kamil z tobą ja już mam twoich numerów 6 zapisanych w telefonie już nie mam gdzie zapisywać bo mi już pól zabrakło i znowu się natknełam na numer który nie miałam zapisany w telefonie masakra....Po prostu jesteś genialny....ach ta firma....
          • Gość: Agatka Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8...meanger kamileki IP: *.cable.smsnet.pl 06.08.10, 17:58
            No to ja napisze coś fajnego:)żeby było śmiesznie
            Dzisiaj miałam bardzo śmieszny sen jak się obudziłam to mi się śmiać się chciało a czemu bo mi się sniła firma supranet i ty K.R.

Żem się chyba zakładała o coś z tobą Kamil ale nie wiem..o co.
            I mi się udało na mówić 10 i sama wtedy byłam no wiesz o co chodzi sam niebędę się rozpisywać....a potem żeś się zastanawiał nad jedną rzeczą nie będę pisać tu nad jaką bo jak byś czytał to będziesz wiedział sam...o tym co na ostatniej rozmowie.

Właśnie niedawno wróciłam z wakacji było super nad morzem i wypoczełam....

Pozdrawienia....
            • Gość: Agatka:) Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8...meanger kamileki IP: *.cable.smsnet.pl 06.08.10, 18:07
              A zapomniałam jeszcze dodać że ten sen to 100% prawda
        • Gość: Agatka:) Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8...meanger kamileki IP: *.cable.smsnet.pl 09.08.10, 18:26
          Kto zemną pogada bo mi się nudzi..? Pozdrowienka....
          • Gość: Agata:) Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8...meanger kamileki IP: *.cable.smsnet.pl 09.08.10, 18:28
            ooo widzę że już się ciąg dalszy za mną utworzył..
            • Gość: Agatka Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8...meanger kamileki IP: *.cable.smsnet.pl 26.08.10, 16:18
              Cześć wszystkim dzisiaj rano dzwonię w sprawie pracy jako przedstawiciel handlowy tak oczywiście interesuje mnie taka praca odbiera pani i mi przedstawia firmę nekma chodz powinno być supranet..buhaha i co dalej pyta mnie się to co zawsze dzwoniłam i już się szybko domysłam że to jest na Piłsudzkiego 8. A z tego co pamiętam Kamil miesiąc temu ponaszej rozmowie to mówiłeś że jak będziesz poczebował to zadzwonisz do mnie i będę PAMIĘTAŁ( bardzo dobrze pamiętam ,,akwizacja" tylko mi nie mów że nic nie mówiłeś) no a widzę że się znowu wystawiasz ogłoszenie...no ale to już od ciebie zależy a tak wogóle to co było wcześniej ma sens wiesz dobrze o czym pisze białe...a mi taka praca pasuje więc się zastanów bo nie wiem czy jest jakaś osoba która się chciała zgodzic na PH.

Jeśli ktoś czyta z pracowników siedziących za biurkiem to proszę przekazać KAMILOWI. Lub z innych pracowników.....

PS.Bo nie wiem czy KAMIL przegląda forum....
              • Gość: Agatka:) Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8...meanger kamileki IP: *.cable.smsnet.pl 01.09.10, 10:16
                BRAWO..K.R. za normalne ogłaszenia no nareszcie się doczekałam,tylko zmiana numeru znowusz już nie sześć tylko dziesięć a ja zapisuje numery. Dzisiaj o godzinie 09.31 dzwonię w sprawie pracy jako PH tak tylko że nie aktualne mi mówi pani..nie będę pisać imienia ale już rozpoznałam pogłosie i wiedziałam że to ona a wczoraj też dzowniłam tylko pod inny numer w ogłoszeniu i było aktualne buhaha dla mnie to jest trochę śmieszne. No chyba że wtedy nie było K.R. bo to jest jego sprawa.

• Gość: Agatka Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8...meanger kamilek IP: *.cable.smsnet.pl 13.10.10, 09:28
                  Do Pracodawcy
                  Kamila.R.

Ile razy zdarzyło się, że ktoś Ci coś obiecał i nie dotrzymał słowa? Ile razy zdarzyło się to Tobie? Nie obiecuj nic nikomu jeśli nie jesteś w stanie nic z tym zrobić, gdyż stracisz w oczach innych ludzi. Tak prosta rzecz, a tak zapominana przez wielu ludzi, którzy później zastanawiają się czemu dana osoba ma o mnie takie zdanie, lub nie jest dla mnie tak życzliwa jak wcześniej. A odpowiedź na to jest taka prosta, czy Ty mówisz prawdę swoim ludziom, partnerom, współpracownikom? Czy jesteś wobec nich uczciwy? Jeśli nie jesteś, jeśli nie dotrzymujesz słowa lub celowo zwodzisz kogoś w jakiejś sprawie to nie możesz oczekiwać, że inni będą Ciebie traktowali w inny sposób niż taki w jaki Ty ich traktujesz. Nie ma szans, a dodatkowo jaka to jest praca dla kogoś lub z kimś komu się nie ufa?

Dokładnie teraz odpowiedzieliśmy sobie na pytanie jak wiele traci się będąc nie fair w stosunku do innych ludzi. Jeśli wiesz, że możesz mieć problemy z dotrzymaniem słowa danej osobie… to po prostu nie obiecuj, powiedz prawdę jak naprawdę wygląda sytuacja i zaznacz, że zrobisz wszystko co możesz by ją zmienić (o ile szczerze masz takie intencje), ale nic obiecać nie możesz.

Pamiętaj także, że jeśli masz ludzi pod sobą, a macie w firmie jakieś procedury i zasady postępowania (a macie na pewno), to pierwszą osobą, która powinna ich twardo przestrzegać jesteś Ty sam. Nikt inny nie da ludziom lepszego wzoru do naśladowania jak Twoja osoba, jeśli zaś nie będziesz ich przestrzegał to nie licz na to, że będą to robili inni. Podam Ci przykład, jeśli wymagasz np. by Twój pracownik obsługiwał danego klienta w sposób „A”, potem „B” i „C” aż do „Z”, to jeśli później zdarzy się sytuacja, w której Ty sam będziesz musiał wykonać tą czynność i pominiesz którykolwiek z tych punktów, to później Twój pracownik prawdopodobnie zrobi to samo, a kto wie czy nie zrezygnuje też z innych punktów.

Jeżeli ktoś czyta na forum z pracowników to proszę przekazać Kamilowi niech sobie to przeczyta może coś zrozumie.

Pozdrowienia.
                  • Gość: Irina Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8 IP: *.centertel.pl 23.07.14, 11:16
                    olx.pl/oferta/dzial-obslugi-CID4-ID5EIXf.html#751193f31a
                    wkleiłam linka do tego gówna. Pani sekretarka, rekruterka nawet nie umie prawidłowo wymówić nazwiska. Teraz jest to VECTOR POL i ogłaszają się na olx i gumtree.
                    Mocny przekręt. Unikajcie. Dzonią z 503 572 662
                    • Gość: bezrobotna od 2013 Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.14, 15:25
                      potwierdzam słowa poprzedniczki, VectorPol na olx - darujcie sobie. Ogłoszenia różne, a cel jeden: sprzedać, sprzedać, mieć własny samochód.....unikajcie, chyba że ktoś lubi
                      • record3 Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8 13.10.14, 15:14
                        czy ktos wie jaka firma teraz sie tam znajduje bo dzwonila do mnie kobieta ale nie uslyszalem bo nie wyraznie powiedziala, jakies slowo + eko. jakos tak, praca ma byc niby biurowa ale nic wiecej sie nie dowiedzialem
                    • Gość: ja :) Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.14, 21:52
                      bylam tam na rozmowie.... do kompletowania dokumentów na magazynie ... ogolnie mam czekac do 3 tyg na odp a na szybkim spotkaniu było: 1700 wyplaty, w 1 dzień ( gdzies na magazynie) dostaje materialy ucze się godzine i egz i jakiś program jakos chyba nie zrozumiałam ... nie wiem chyba zatrudnię się do reala na kase :)
      • Gość: lolololololololol Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.10, 15:54
        Nowe ogłoszenia na magazyniera do hurtowni i kierowcę. Żałosne
        • Gość: misiunia Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.cable.smsnet.pl 06.08.10, 17:31
          Byłeś na rozmowie?? w tej firmie:):)
          • Gość: lolololololololol Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.10, 11:29
            Byłem z pół miesiąca temu, chciałem iść na kierowcę ale typ powiedział że nie szukają szofera tylko handlowca-kierowcę, mówił że chodziłbym i sprzedawał usługi multimedialne. Przez telefon babka mówiła że na stanowisku kierowcy rozwoziłbym elektronikę do sklepów. Nazwę firmy podała Nekma, która jest w tym samym budynku. Dla mnie ta firma jest niepoważna i tyle.
            • Gość: UWAGA!!!!!!! Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8...UWAGA!!!!!! IP: *.cable.smsnet.pl 09.08.10, 13:26
              MAGAZYNIER

Firma:
              klient serwisu gazetapraca.pl
              Data dodania:
              2010-08-09 (dzisiaj)
              Podobne ofery: MAGAZYNIER sosnowiec
              Kierownik sklepu - zobacz oferty w serwisie Pracawsprzedazy.pl
              Hurtownia RTV poszukuje od zaraz 20 osób. Tel. 32/360 20 46

CHYBA PRZEDSTAWICIELA HANDLOWEGO TA FIRMA NAZYWA SIE SUPRANET A NIE RTV JUZ POZMIENIAŁY BO NIE MAJA NABORU BO JAK JEST KTOS MĄDRY TO SIE NIE GODZI NA PRZEDSTAWICIELA HANDLOWEGO PROSTE.......
          • Gość: robochlop Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 09:47
            byles!
            • Gość: kryś Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.dsi-sieci.pl 28.06.11, 13:23
              Witam, chę powiedzieć że bardzo dobrze się stało że weszłam na to forum chcąc sprawdzić co to za firma. Wczoraj ogłosili sie w gazecie że potrzebują pracownika biurowego, oczywiście decydowała kolejność zgłoszeń (mail : praca@sosnowiec.pl) dzisiaj zadzwoniła do mnie sympatyczna Pani z numeru 889872549 i zaprosiła mnie na rozmowę na 17.30 nie proponując już stanowiska pracownika biurowego tylko doradcy klienta Cyfry +, obserwując Wasze wypowiedzi nie zamierzam się wcale tam fatygować (szkoda paliwa i czasu) bo widzę że jest to banda oszustów... pozdrawiam wszystkich forumowiczów...
              • Gość: kryś Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.dsi-sieci.pl 28.06.11, 13:39
                i jakby ktoś chciał im napisać parę pięknych słów to na dzień dzisiejszy podają maila praca.sosnowiec@op.pl (we wcześniejszym moim wątku padła pomyłka z mojej strony co do prawidłowego maila) - podają się za korporację handlową... zarobki tak jak pisaliście (haha)... tego maila na chwilę obecną powinni mieć aktualnego bo na niego wysyłają swoje cv kolejne naciągane osoby..
              • Gość: hgfdsz Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.tktelekom.pl 28.07.11, 13:13
                WITAM, tez dostałam telefon od tej firmy...i czytając te forum szkoda mi kasy na paliwo czy na bilety, szukam normalnej pracy anie przekręty jakieś...
          • Gość: Bestseler Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.12, 16:19
            CIEKAWE JAK TAM ANIA SOBIE RADZI SEKRETARECZKO KOCHANA PAMIĘTASZ JAK KLĘKAŁAŚ NA KOLANA CZY CI SIĘ ŚNI TA DUŻA GOŁA PAŁA
            • Gość: xyz Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.12, 15:30
              zaś nowe ogłoszenia na magazyn haha.
              O rozmowę w sprawie pracy na Piłsudskiego 8 dzwonili do mnie już ze 3 razy, za każdym razem kobieta podawała inną nazwę firmy oraz dzwoniła z innego nru. Teraz to nazywa się vectorpol więc przestrzegam żeby nie marnować swojego czasu i paliwa ;)
              Ciekawe ile jeszcze będzie trwała ta praktyka robienia z ludzi idiotów, żałosne.
          • Gość: !!@ Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.play-internet.pl 08.10.13, 19:51
            To są oszuści.. Nazywaja sie Supranet.. Vectorpol, Gergedan, co chwilę podają fikcyjne nazwy. Rozmowa Albo z Pedałkiem Piotrem K albo z managerem Kamilem R. Firma kase wypłaca ale kłamia ludzi jak mogą. Pracowałem tam 2 tyg bo tyle jest okresu próbnego i odszedłem. Chodzisz po ludziasz , po domach, pukasz do drzwi i walisz scieme że modernizacja sieci telewizyjnej, ludzie Cie wpuszczają a ty opier****** im NC+ za 400 zł. NIKT tego nie chce. Wysłuchujesz różne mitingi o tym że ludzie którzy racuja na stacji sa zerem a tu miliony zarobisz a tak naprawde zapychasz kieszenie ludzia. Praca od 10:30 czasem 11:00 do 20:00 lub 21:00 ;/ Stała pensja jest tylko w pierwszym miesiacu a potem TYLKO PROWIZJA!!!! Teraz otwarli nową uslugę w tym samym biurze . Sprzedaja prąd Energa Obrót (konkurencja Tauronu). NIE POLECAM. Praca tragiczna bo trzeba naciagać ludzi na dużą kase. Moim "Trenerem " był Piotr K (Piciu) Klamca , oszust, naciągacz starych ludzi i niby autorytet biura hahaha Strzeżcie się bo będziecie żałować. Jakies głupie kary za minute spóźnienia 30 lub 50 zł jak siespóźnisz nawet minutę. Stoją w drzwiach z zegarkiem i jest lista;/!!!! Nie zgodne z prawem. Tam NIKT NIGDY NIE MIAŁ umowy o prace i mieć nie bedzie. Firma kogucik w której tylko buty zedrzesz. Działaja jak sekta, manipulują pracownikami że jak tu Ci sie nie uda to jesteś zerem to nic tylko do McDonalda albo na stacje, bo nie nadajesz sie do niczego innego. Codzienne mitingi które piorą mózg. Jak nie podpiszesz umowy z klientem to potem idziiesz na nogach chodzić po klientach po Sosnowcu. Ich pracownicy wyłudzali pieniądze , maja wyrok za to i dalej pracują. ŻAL
          • Gość: oszukana Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.13, 19:05
            odnosze wrażenie ze tam pracują ludzie z przeszłością kryminalną .firma straszna oszukuja nawet wiedzą gdzie sie udać żeby naciągnąć kolejnego naiwnego Wstyd!!! Panie karolu sokołowski udało się panu mnie naciągnąc,przyjedz i weż sobie antenke ,dam ci ja za darmo, na krzywdach ludzkich nie wzbogacisz się ,Czy mamusia nauczyła tak kłamać,? jak przejdziesz obok mnie ,będziesz patrzeć w oczy? czy warto dla paru groszy?
          • Gość: poszkodowana Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.13, 19:10
            pozdrawiam pana Sokołowskiego udało się mnie naciągnąć. A Ile premii dostał ciekawe za klienta.Panie Karolu nie rób pan tak ,bo ktoś cię skrzywdzi,taki młody jesteś
      • Gość: UCZESTNICZKA Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8. IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 22:44
        DO MNIE DZWONIŁA KOBIETA ŻE POTRZEBUJĄ SEKRETARKI DO FIRMY. PRZEZ TO,
        ŻE MAM URAZ DO AKWIZYCJI I TELEFONICZNĄ SPRZEDAŻ ZAPYTAŁAM CO BĘDZIE
        MOIM ZADANIEM W TEJ FIRMIE. PANI POWIEDZIAŁA ŻE ODBIERANIE TELEFONÓW,
        UMAWIANIE SPOTKAŃ I WYPISYWANIE UMÓW NA KOMPUTERZE....HMMMM CIEKAWE.
        POJUTRZE TAM JADE I ZARAZ WAM NAPISZĘ CO SIE OKAZAŁO, COS CZUJĘ ŻE TO
        ŚCIEMA, ALE POJADĘ
        • Gość: Gość Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8. IP: *.cable.smsnet.pl 20.08.10, 17:13
          Ojj tak to wielka ściema 100% jak pojedziesz to na drugi dzień cię
          zaproszą na szkolenie....i będziesz chodzić ze swoim trenerem
          przydzielonym opiekunem i będziesz paczeć jak on/ona zbiera umowy i
          podpisuje cyfrę+...No chyba że cię interesuje taka praca jako
          przedstawiciel handlowy to ok. Pozdrowienia......
          • Gość: agnica Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8.BIURO IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.10, 12:27
            JA BYŁAM NA ROZMOWIE NA PRACOWNIKA SEKRETARIATU, O DZIWO PIERWSZY
            DZIEN MIAŁAM SZKOLENIE ZA BIURKIEM BYŁAM ZADOWOLONA ZE BEDE
            SEKRETARKĄ NIESTETY NA DRUGI DZIEN SZKOLENIA WYSŁALI MNIE NA
            AKWIZYCJE (TŁUMACZĄC, ŻE, ABY BYC PRACOWNIKIEM BIUROWYM TRZEBA ZOSTAC
            AKWIZYTOREM) WIEC SAMI WIDZICIE ZE TAM NIE POTRZEBUJĄ PRACOWNIKÓW
            BIUROWYCH!!!! BO SĄ TYLKO 2 PRACOWNICE SEKRETAIAU
            TAM SĄ TYLKO POTRZEBNI PRZEDSTAWICIELE HANDLOWI I SPRZEDAZ PRZEZ
            TELEFON NIE ISTNIEJĄ ZAWODY W ICH FIRMIE NA KIEROWCE,PRACOWNIKA
            BIUROWEGO, FAKTURZYSTKI CZY MAGAZYNIERA!!!!!!! NIE DAJCIE SIE WROBIC!
            • Gość: piotrek Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8.BIURO IP: *.solucion.net.pl 05.09.10, 18:41
              Witam, z tą firmą nie mam nic wspólnego.
              Chcę tylko zostawić informację dla ludzi z co najmniej średnim wykształceniem.. Otwieram na
              Śląsku sieć sprzedażową telewizji "n" W grę wchodzą wysokie zarobki oraz możliwość szybkiego
              rozwoju( zarobki 150 zł od umowy,prowizja z grupy , 2 trenerów i 3 konsultantów do awansu).
              Wszystkich zainteresowanych, chcących dowiedzieć się więcej zapraszam podaję
              mail :tvn2@onet.eu
              proszę o podanie nr telefonu i miasta zamieszkania oddzwonimy
              pozdrawiam Piotrek
            • Gość: siwamala Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8.BIURO IP: 217.153.211.* 12.10.10, 20:32
              witam dodzwonilam sie dzisiaj na numer889730528 nawet jest wmial podany ma to byl na pilsuckiego 8 na 1 pietrze czy to jest ta firma supranet??
              • Gość: :) Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8.BIURO IP: *.cable.smsnet.pl 15.10.10, 12:04
                Tak oczywiscie firma supranet tylko zmieniały poseudo NEKME. ale jak byś chciała się cos dowiedzieć to mogę ci napisać
                • Gość: gość Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8.BIURO IP: *.chello.pl 25.10.10, 14:47
                  A ja nie wiem czy dodzwoniłam się do tej firmy, ale czy ktoś zna numer tel 889 730 528? Właśnie taki był w ogłoszeniu. Przez telefon babka podała nazwę firmy, ale za cholerę nie pamiętam.
                  • Gość: :) Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8.BIURO IP: *.cable.smsnet.pl 26.10.10, 10:18
                    TAK TO JEST TA FIRMA WPISZ SOBIE SUPRANET SOSNOWIEC TAM SIE WSZYSTKO DOWIESZ NIE POLECAM JECHAC I MARNOWAC CZASU BO TAM JEST TYLKO JEDNA PARACA PH SAMA SIE PRZEKONASZ
                    • Gość: REKRUTACJA ważne! IP: *.tvtom.pl 09.11.10, 20:57
                      Jeśli ktoś jest zainteresowany pracą jako Przedstawiciel Handlowy bezposrednio u operatora a nie przez firmy pośrednicze takie jak supranet, proszę o wysłanie aplikacji na mail rekrutacja_rh@wp.pl
                      Zarobki są wyższe z prostego względu - płaci bezpośrednio operator, umowa ma charakter umowy zlecenie, a czas pracy nienormowany:)
                      Zapraszam
            • Gość: no tak Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8.BIURO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 14:04
              dzisiaj do mnie zadzwonila babeczka, mam przyjsc na 17:15 na rozmowe o prace na sekretarke.. pilsudskiego 8 w bramie pierwsze drzwi pierwsze pietro.. to ta firma?
              • Gość: :) Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8.BIURO IP: *.cable.smsnet.pl 22.11.10, 21:39
                Tak oczywiście to ta wpisz sobie supranet tam się wszystkiego dowiesz oni specjalnie piszą że sekretarka a potem okazuje się że akwizacja sama się przekonasz:)
                • Gość: Asia Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8.BIURO IP: *.welnowiec.net 07.12.10, 14:43
                  kurde przeczytałam to forum od początku do końca. Tak się cieszyłam, że zadzwonili bo teraz trudno o pracę :(, podali inną nazwę "NET-MAN" Sosnowiec Piłsudskiego 8 w bramie na I pietrze pomarańczowa kamienica. Teraz wiem po przeczytaniu tego wszystkiego, że to właśnie akwizycja kiedyś też pracowałam w takiej firmie activgroup i tak samo ogłoszenie było o pracownika biurowego a wyszliśmy w teren i wciskaliśmy ludziom cyfre + porażka więcej tam wydałam niż zarobiłam (bilety, gdzieś na mieście śniadanie) praca od 8 do 21 :/ naprawdę nie polecam takiej firmy i jeszcze te żałosne JUICE i te DZWONKI. Podrywał mnie tam taki trener i pokazał mi książkę jak trenować tych co przyszli :/ jedna wielka ściema trzeba się z kimś zaprzyjaźnić aby nie chciał odejść....powodzenia dla wszystkich którzy szukają dobrej pracy bo o taką teraz bardzo trudno
          • Gość: SAME PELIKANY Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8. IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.11, 16:28
            PRZYJMIEMY PELIKANY DO PRACY W TERENIE ....10000000 OFERT PRACY !!CHCESZ IDZ NACIAGAJ LUDZI A POZNIEJ JEZDZIJ PO KOMISARIATACH I SIE TŁUMACZ. ZŁODZIEJE OSZUSCI .
            W KOŁO TO SAMO DO ZNUDZENIA I MARNE ZAROBKI ...ZERO PODSTAWY SMIESZNE UMOWY O PRACE WŁASCIWIE NIC NIE WARTE ...ILU NACIAGNIESZ TYLE ZAROBISZ ...A OGŁOSZENIA W STYLU ZAROBKI OD 2000 DO 5000 ZŁ TO SCIEMA ....ALE WIECIE JAKOS MUSZA ZACHECIC BO NIKT NORMALNY W TAKIM GÓWNIE ROBIC NIE CHCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: rafal.katowice Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.11, 19:45
        TO BANDA OSZUSTOW UWAGA NA TA FIRME =KOGUCIK.ODRADZAM TYCH ZLODZIEJI,MEGA OSZUSTOW
      • Gość: gosc Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 77.223.197.* 15.02.11, 11:42
        Mi powiedzieli , że firma nazywa się cyfronet i chociaż by przez samą nazwę nie jadę na rozmowę.
        • Gość: Gość Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.11, 13:26
          Do mnie przed chwilą zadzwonili odnośnie rozmowy o pracę (firma Cyfra Plus,oddział Supranet) i zaprosili mnie na rozmowę na dziś na 17:30. W ogłoszeniach zarobki zachęcające (2000-3000 zł). Poradźcie co robić,czy tam jechać?
      • Gość: Pani P Masakra oszusci! IP: *.181.209.50.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.03.11, 21:02
        Nawet przeszłam szkolenie:D ogólnie poszlam na szkolenie tylko myslalam ze jak pisze pracownik biurowy to sobie bede siedziec za biurkiem:D a na szkoleniu targali mnie po blokach z CYFRĄ +, jakos ten dzien przezylam ale na drugi dzien sladu po mnie nie widzieli:D
        Zamiast napisac ze szukaja przedstawicieli to ludzi robia w balona.
        • Gość: Agatka:) Re: Masakra oszusci! IP: *.cable.smsnet.pl 25.03.11, 09:54
          I bardzo słusznie.

A wiesz Kamil że wczoraj tobie wróżyłam z kart Tarota można wróżyć na różne sposoby ja np. wybrałam na imię i na nazwisko. Imię mówi o czasie teraźniejszym a nazwisko o czasie przyszłości. A więc jedna karta powiedziała prawdę mówię tu o twoim charakterze ale nie będę go opisywać zostawię to dla siebie. A w przyszłości będziesz miałam kłopoty ja wiem ale ci nie powiem bo takich rzeczy nie można mówić ale jeszcze raz zaczęłam wróżyć tarota więc to samo mi wyszło bo myślałam że wyjdzie co innego .Ale to nie tylko tobie wróżyłam też Ani i Mateuszowi no i ich charaktery też karty mi powiedziały. Mój Tarot powiedział prawdę i wierzę w karty wcześniej tez nie wierzyłam ale teraz wierzę. A można zrobić jeszcze żeby karty powiedziały na tak, lub nie. Więc ciekawe czy mi powiedziały prawdę podczas zadawania moich pytań mówię tu o firmie supranet.
      • Gość: nowy Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.11, 11:28
        To oddział cyfry +. Jesteś domokrążcą, który wciska odbiorniki cyfry starym ludziom bez skrupułów. Poza tym jeżeli nie spodoba Ci się ta praca (w trakcie już wyjazdu) to zostawiają Cię tam gdzie Cię wywieźli. Nie idźcie do cyfry bo to godzi we wszelkie normy i wartości.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Zostawili mnie w p.śl. i odjechali.........kretyni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Pozdrowienia dla ludzi, którzy pomogli dostać mi się do domu
        • Gość: annanonim Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 79.175.241.* 13.04.11, 18:30
          jak sie nazywa ten kamil bo nie moge znalezc firmy po krsie ani w izbie handlowej...
          • Gość: ts Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 79.175.241.* 13.04.11, 18:31
            agatka ty widze duzo wiesz o tym kamilu... mieszka w bedzinie a nazwisko?
            • Gość: Agatka:) Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.cable.smsnet.pl 14.04.11, 11:48
              ha ha ha. Tymi tu piszesz żebym ci powiedziała jego nazwisko nigdy w życiu, a jeśli chciałabyś wiedzieć to oczywiście że wiem dużo ale i tak ci nie powiem. Bo nie mogę mówić takich rzeczy ponieważ potem Kamil by miał pretensje do mnie. A jeszcze jedno powiedz jak ty sprawdzałaś nie znając nazwiska osoby. I jeszcze wiedząc że Kamil mieszka w będzie Będzinie ha ha ha to mi się wydaje że znasz jego nazwisko ha ha ha ha. I przestań ściemniać bo ja jestem normalną osobą i odrazu wiedziałam że coś tu nie tak.. Ha ha ha

P.S. Pozdrowienia dla Kamilka.
              • Gość: .. Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.11, 20:12
                Czasami fora się przydają ... Dzięki !
                • Gość: devil Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.11, 12:16
                  Witam. Dzisiaj znowu się pojawiły ogłoszenia tej firmy. Nie zwróciłem uwagi i wysłalem cv na stanowisko kierowcy. W ciągu godziny do mnie zadzwonili i zaprosili na rozmowę. 2 lata temu tam bylem na rozmowie, śmieszne jest to że to ścierwo nadal funkcjonuje.
                  Treści ich ogłoszeń:
                  Firma poszukuje kierowców od 18 do 30 roku życia. Stała + premia. 511 063 345 lub praca.sosnowiec@op.pl.

Praca w korporacji multimedialnej. Poszukuję 10 osób. Tel. 889 872 549 lub multimedia.praca@op.pl

Studentów zaocznych do telefonicznej obsługi zatrudnię od zaraz praca Sosnowiec Tel. 518 762 779 .

nie traćcie czasu nawet.
                  • cieszyn2 Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... 05.09.11, 13:35
                    Witam.
                    Po przeczytaniu tego wszystkiego co tu jest, juz wiem żeby tam jutro nie jechać.
                    Wysłałem CV dziś, no i pani do mnie zadzowniła i umówiłem się na jutro rano na rozmowe, ale teraz nie wiem czy dać jej znać że nie przyjadę, czy olać ich wszystkich z góry na dół i nie dawać znać i nie jechać do nich,
                    • Gość: devil Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.11, 09:37
                      olej to i nie odzywaj sie nawet do nich
                      • Gość: Agatka:) Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: 79.175.221.* 06.09.11, 11:41
                        Ja akurat sobie zapisuje każdy ich numer oraz e-meil od roku 2009 kiedy byłam pierwszy raz na rozmowie to mam ich numerów już zapisanych 19 a e-meil 6 zmieniają numery na okrągło. Pamiętam każdą rozmowę z Kamilem dobrze bo mam dobrą pamięć.
                    • Gość: .. Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.213.216.91.ip4.netico.pl 21.09.11, 22:44
                      cieniasów tam nie przyjmują haha..
                      Sam wiem bo pracowałem tydzień ale robic mi się nie chciało bo starzy mnie utrzymują i mnie od razu wyjebali...
                      I gęgawcy nawet na rozmowe niech nie idą.. tam trzeba mieć wygląd i gadkę..
                    • Gość: T Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.13, 20:34
                      Ja dwa razy w zeszłym roku byłem na Piłsudzkiego 8 . Raz jak byłem firma nazywała się Goldmax. Oferowali pracę na magazynie. Drugi raz jak byłem to firma nazywała się Vector Pol. Było to w tej samej siedzibie.Oferowali te same warunki jak praca na magazynie. Sam ten fakt i forum o opiniach wydało mnie się podejrzane. Zbyt często zmieniają nazwę jak z forum zobaczyłem. W ciągu miesiąca zmienili dwa razy. Faktycznie podejrzane! Widać że grubymi nićmi szyte. Nie pchajcie się do akwizycji jak na forum podali bo widać że to nielegalne i działalność prowadzona przez gangsterów
      • Gość: Olekaro Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 15:12
        wlasnie za chwile wybieram sie na rozmowe jak wroce zdam relacje ;)
      • Gość: kamil Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.play-internet.pl 26.01.12, 17:13
        Firma prawdopodobnie zmienia Nazwe teraz na 90 % nazywa sie ABC !! czyli pewnie to ta sama firma co namawia na cyfre +
        • Gość: gość Re: Sosnowiec, Piłsudskiego 8... IP: *.162.62.106.interplus.com.pl 30.01.12, 14:58
          tak, supranet to teraz ABC... czyli nadal wciskanie Cyfry plus!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka