Gość: bam bam Re: Komentarze IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 23:50 pomysł niezły, ale Hektorze mógłbyś pierwszy dla przykładu i dla zachęty zagłosować... a co do mojego głosu... to mówiąc szczerze wszystkich pięciu kandydatów traktuję jako zło konieczne... ktoś może pomyśli, że stały "twardy" elektorat zawsze głosuje (stąd mój głos) i coś w tym jest, tylko ja raczej uważam wzięcie udziału w wyborach za mój społeczny obowiązek... mam prawo uczestniczyć w demokracji... te prawybory to oczywiście jest zabawa i wcale nie jest powiedziane, że tak zagłosuję 27 października... tym bardziej, że cały czas zastanawiam się też nad Olą Kierstein, bo Świątek nie do końca mi pasuje jako najszczęśliwszy kandydat lewicy... reszta kandydatów (z wyjątkiem kruszyńskiego) raczej się nie liczy - jest ta pierwsza trójka i to między nią rozegra się bój. a kto wygra dowiemy się za dwa tygodnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azazel Re: Komentarze IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 11.10.02, 17:18 glosowac nalezy tym bardziej ,ze to pierwsze takie wybory ..poslowie rozmywaja sie w Wawie , a prezydenci i burmistrzowie nam zostana wiec nie bedzie mowy pozniej o jakis wymigiwaniach sie... tez zgadzam sie ze 2 kandydatow to folklor..brakuje jeszcze reprezentanta Samoobrony.. Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1977 Re: Komentarze 11.10.02, 18:47 W wyborach wezmę udział, jak w każdych odkąd mam do tego prawo. Głupcem jest ten kto ze swoich praw nie korzysta. A co do mojego wyboru, stawiam na kandydata który moim zdaniem gwarantuje rozwój miasta. Oczywiście nie będę płakał gdy prezydentem zostanie kobieta czyli pani K. Osobiście nie mam nic przeciwko jeśli w drugiej turze znajda się te dwie osoby. A lewica... kompromituje się wg mnie kazdym dniem bycia przy władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bam bam Re: Komentarze IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 14.10.02, 11:10 aniołku, diabełku i mały, a gedzie wasze głosy na kandydata?? czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
hektorr Re: Komentarze 14.10.02, 16:44 Kierstainowa podpadla mi w swoich wypowiedziach dotyczacych sportu , Światek zdyskredytowal sie wypowiedzia , że prezydent musi byc przede wszystkim gospodarzem (nie ta epoka panie Jerzy) , a Kruszynski niech teraz spije to nawazone piwo (czytaj hala sportowo-widowiskowa oraz ponowne uruchomienie browaru)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołek Re: Komentarze IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 19:54 A czym był mój głos podyktowany? Trochę przemyśleń i nutka feminizmu :) Odpowiedz Link Zgłoś