Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PH w KAMIS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 21:46
    Witam. Poczytalem troszke na temat pracy w Kamisie i troszke sie zastanawiam
    czy wogole isc na rozmowe w sprawie pracy. Moze mi ktos opisac jak aktualnie
    wyglada tam praca PH? Zarobki,dzien pracy itp. Bede wdzieczny
    Obserwuj wątek
      • Gość: lol Re: PH w KAMIS IP: *.eurocom.olkusz.pl 02.03.09, 17:12
        tam nie warto isc maja takie zamieszanie ze na kase trzeba czekac 3
        miechy!!!!! i jeszcze problemy robia !!
        • Gość: olo Re: PH w KAMIS IP: *.chello.pl 04.05.09, 18:01

a kierowcy zarabiaja po 1300zl po prostu zal
          • Gość: Janina Re: PH w KAMIS IP: *.elpos.net 10.07.09, 22:55
            Jeśli chodzi o kierowców to straszna lipa, 1400 to max, system 8 godzinny to
            fikcja, - totalitarna ściema załatwia Cie cukierkiem zapomnienia. Musisz być
            "kombajnem" - praca w charakterze kierowcy - poważnie odradzam. Premie, podwyżki
            to bzdura.
            Pozdro.
            • Gość: gość Re: PH w KAMIS IP: 94.72.101.* 30.11.09, 19:23
              Potwierdzam co do słowa,szczera prawda.
              • Gość: operator-przedstaw Re: PH w KAMIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.11, 13:13
                skąd ty masz takie dane żal
        • Gość: pracownik Re: PH w KAMIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.11, 13:05
          huja wiesz małowiesz
      • Gość: mdew Re: PH w KAMIS IP: *.gorzow.mm.pl 15.07.09, 13:33
        sieam, ja gadalem z gosciem ktory pracowal w zach-pom , cisnienie na
        wyniki ale to w sumie wszedzie , kasa srednia ale nie wiem czy sa
        jakies premie i czy sie je wyrabia???? pozdro
        • Gość: lubelskie Re: PH w KAMIS IP: *.akashanet.pl 18.07.09, 18:55
          Kamis to najgorsze co moze byc tam ludzi traktuje sie jak psy kasa jaka kasa
          premie zrobisz raz w roku a podstawy masz 1100zł jak ktos chce byc scierwem u
          Pana Kam.... to tylko do pracy w kamisie
          • Gość: KIA Re: PH w KAMIS IP: *.toya.net.pl 09.02.10, 19:04
            Witam , starajcie sie nie popelnic takiego bledu jak praca w KAMISIE !!!! ,
            ostrzezenie dla wszystkich !!! tam czlowieka maja za CYFRE , tylko i wylacznie
          • Gość: operator Re: PH w KAMIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.11, 13:10
            ty chyba kradłeś że tak uważasz
      • Gość: mysz Re: PH w KAMIS IP: *.edata.net.pl 08.03.10, 21:16
        wypłata na raty to to co się ostatnio dzieje w Kamisie
        • Gość: misiek Re: PH w KAMIS IP: 94.254.209.* 11.03.10, 22:15
          Mozecie podac ile sie zarabia jako handlowiec oraz ile godzin sie
          tam pracuje
          • Gość: byly Re: PH w KAMIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 16:04
            1500zl jako przedstawicel. o zrobieniu planu zapomnij a co sie ztym wiaze o premii. a jak juz dostaniesz to czekal na nia bedziesz 2 miechy.
        • Gość: sanchez Re: PH w KAMIS IP: *.chello.pl 20.03.10, 10:58
          jeszcze raz ja, zapomniałem dopisać. A wypłaty, z tego co wiem (ph
          to nie jest jakieś wielkie środkowisko, żeby się nie znać, więc
          darujcie sobie gadanie, że robię w kamise), wyplacane są na czas.
          jak mówiłem, sprawdźcie w konkurencji.
        • Gość: ada Re: PH w KAMIS IP: *.chello.pl 21.03.10, 07:58
          a mi tam placa na czas i nie narzekam. nie wiem w jakim kamisie
          pracuja ci, co tak narzekaja, ale w moim jest niezle.
        • Gość: słoniu Re: PH w KAMIS IP: *.chello.pl 25.03.10, 08:21
          żadnej wypłaty na raty nie ma, kasa jest na czas, do tego niezła
          premia (jak wyrobisz plany) no i paliwo bez limitu. robota trudna,
          ale która jest łatwa? poza tym takie sobie zycie zawodowe wybrałem i
          nie bedę teraz narzekał, ze wracam do domu nieco później (ale też
          bez przesady).
      • ggg555 Re: PH w KAMIS 17.03.10, 14:21

Tu sobie poczytajcie.

www.gowork.pl/opinie_czytaj2,864,w_tresci,kamis

• Gość: sanchez Re: PH w KAMIS IP: *.chello.pl 20.03.10, 10:55
          No dobra, przeczytałem te opinie i wiecie co o nich myślę? Nic
          dobrego. Tak anonimowo to każdy może sobie wszystkich oskarżać
          dookoła, ciekawe jakby było w kontakcie face to face. A poza tym, no
          sorry! Przecież ci ludzie, jak myślę w więksozści ph, doskonale
          wiedzieli, na co sie decyzują, wybierając taki zawód. Uzwięli się na
          ten kamis, pewno nie dawali rady z zadaniami, niech pójdą do
          konkurencji i sobie tam popracują. ciekawe, czy będą zachwyceni.
          • Gość: roman1982 Re: PH w KAMIS IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.07.10, 17:50
            ta firma to wielkie GÓWNO pierwsza umowa zlecenie gdzie czekasz nawet po 3-4
            tygodnie na kase po jej zakończeniu nie poolecam tam nikomu pracowac bo to
            wielki SYF kierowników PEDAŁÓW wiecej nisz magazynierów po prostu HUJ W DUPE
            KAMISOWI
            • Gość: GONZO Re: PH w KAMIS IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.07.10, 17:57
              MASZ RACJE POPIERAM CIE JEST tam kierownik ktory cie non stop popedza i czy
              pan juz skonczyl poprostu CZASO UMILACZ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ
              JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ
              JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ KAMIS JEBANE SZMATY
              I PEDAŁY A MIKADO Z LIDLA TO TEŻ KAMIS
              • babajaga20105 To prawda co piszecie o tej firmie,banda debili:) 18.09.10, 21:35
                Gość portalu: GONZO napisał(a):

> MASZ RACJE POPIERAM CIE JEST tam kierownik ktory cie non stop popedza i czy
                > pan juz skonczyl poprostu CZASO UMILACZ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ
                > JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ
                > JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ JEBAĆ KAMIS JEBANE SZMATY
                > I PEDAŁY A MIKADO Z LIDLA TO TEŻ KAMIS
                • babajaga20105 Re: To prawda co piszecie o tej firmie,banda debi 18.09.10, 21:43
                  Kiedyś praca w tej firmie była prestiżem,teraz to wstyd i hańba,ludzi traktuje się tam jak przedmioty, zwalnia z byle powodu!!!Zrobić plan,nieosiągalne:(Dyrekcja dbająca tylko o swoją du...ę,praca po 10h dziennie,MAM NADZIEJE ŻE PAN KAMIŃSKI OBUDZI SIĘ WE WŁAŚCIWYM CZASIE BO W INNYM WYPADKU STRACI FIRMĘ.
                • Gość: gość Re: To prawda co piszecie o tej firmie,banda debi IP: 81.210.53.* 19.09.10, 18:17
                  mikado to też develey. K.L.
                  Ktyo kuma , ten wie co znaczy taki skrót ;-)
        • Gość: aston Re: PH w KAMIS IP: *.chello.pl 30.03.10, 22:26
          no i kto to wpisywał? nie wiadomo, bo przecież anonimowo to każdy
          taki odważny. same domysły, inwektywy, mało konkretnych przykładów.
          ja pracuję w branży fmcg od jakiegoś czasu i przyznaję, ze nie
          słyszełm o kamisie złych opinii.
          • Gość: IRVING jako PH Irving IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.10, 16:05
            Witam wszystkich zainteresowanych stanowiskiem PH- Irving.
            1) marka która się nie sprzedaje, i stoi na półkach sklepowych jak zaczarowana
            2)zakłamane wyniki jeśli chodzi o udziały rynkowe herbaty ( dystrybucja zrobiona na zasadzie-niech pani weźmie a ja pani na przyprawy kamisa zamienię
            3) brak reklamy telewizyjnej=brak sprzedaży... reklama dźwignią handlu Panie Kamiński wiec ma pan bardzo kiepskich doradców...
            4) brak towaru na zwroty przeterminy i obniżki cen powoduje to ze klienci zaczynają postrzegać cię jako idiotę a jeśli miałeś w jakimś sklepie dobre układy to przez takie zagrania już ich nie masz
            5) tygodniówki plan jest podzielony na tygodnie... jak nie zamkniesz 2 tygodniówek to idz na urlop bo nie ma sensu abyś się spuszczał
            6)Praca w soboty z półką... idiotyzm
            7)Baza klientów tzw grubasów (ALMA PIOTR I PAWEŁ)zablokowani od miesiąca i nikt nic z tym nie robi a bez tych sklepów to tylko pamso groty i jamiry zostają... jak masz dobry rejon to będziesz miał normalne sklepy
            8) wynagrodzenie na papierze brutto wygląda nieźle- netto(strasznie)
            9) Plany są zdecydowanie nie realne (patrz punkt 5)
            10)Mobbing...
            11)Logistyka w tej firmie strasznie kuleje.. zamówienia nie przychodzą do klienta na czas

z dobrych rzeczy można powiedzieć ze .. pracujesz 8 godzin i chyba tylko to
            • piter1308 Re: jako PH Irving 10.09.10, 21:26
              :)
              • piter1308 Re: jako PH Irving 10.09.10, 21:31
                Z całym szacunkiem masz do sprzedania jedną herbatkę:) Jak byś popracował w coca coli i miał 15 kategorii które się nie sprzedają ciśnienie na maxa, nadgodziny, soboty za free to co byś na to powiedział!!!
                W teorii obiecują dużo a praktyka wygląda inaczej:(
                • Gość: SSA Re: jako PH Irving IP: *.chello.pl 10.09.10, 22:52
                  wszyscy wiedzą jak jest w coca -PRZEJEBaNEJ coli ...... WSPÓŁCZUJE więźniom
                  • piter1308 Re: jako PH Irving 12.09.10, 11:46
                    Dokładnie bez komentarza!!!!!!
                    • Gość: blanka Re: jako PH Irving IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 10:30
                      Mam pytanie do przedstawicieli IRVING, czy samochody HUNDAY, którymi jeżdzicie mają klimatyzacją?
                • Gość: Ice Re: jako PH Irving IP: *.globalconnect.pl 16.03.11, 21:12
                  Jesteście bandą nieudaczników i życiowych niedorajdów. Zaczeliscie prace w sprzedazy bo nie mogliscie znalesc innej. Dlatego narzekacie na prace w Kamis. Ja zaczalem tam prace bo jestem przekotem w sprzedazy i mam tam dobrze, jestem intelektualnym orłem a kazde z was to gęś domowa, wiec nie odbierajcie innym dobrych checi. To ze słabym jest slabo to bardzo dobrze bo slabe jednostki sa po to by mialy przesrane i potrafily tylko narzekac.
                  • Gość: xf Re: jako PH Irving IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 21:42
                    to idz jeszcze przyliz dupe dywizyjnemu moze dostaniesz arton przypraw lub herbate
                  • Gość: bolo Re: jako PH Irving IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.11, 22:35
                    to co ty robisz w sprzedaży
            • Gość: PH Re: jako PH Irving IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.11, 11:31
              A do tego jak Ci się przytafi jakaś kontuzja (nie daj Boże wiążąca się z pobytem w szpitalu lub zabiegiem operacyjnym) nie chwal się tym kierownikowi. Zwolnią Cię. I będą oszukiwać do ostatniej chwili żebyś nie uciekł na zwolnienie.. Banda kłamców
      • Gość: MIX Re: PH w KAMIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 16:25
        NIEPOLECAM !!! JEDEN WIELKI SYF, KAŻĄ DAWAC Z SIEBIE WSZYSTKO A SAMI MAJA WSZYSTKO GLEBOKO W DUPIE. O PIENIADZACH LEPIEJ NIE DYSKUTOWAC BO TO NAWET NIEJEST WYPLATA TYLKO JAKAS KPINA.
        • Gość: ssdd Re: PH w KAMIS IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 22:46
          taka jest spożywka pracowałem kilka lat jako ph w branzy napojów gazowanych . wrogom polecam ale tylko tym największym
          • Gość: Plock PH w Irving IP: *.035.c65.petrotel.pl 24.03.11, 18:38
            Witam widzialem ostatnio ze ukazalo sie ogloszenie na PH Irving Płock czy mozecie cos konkretnego powiedziec o tym stanowisku, czy warto sie starac o nie , jak sie sprzedaja te herbaty itd.
            pozdrawiam i dzieki z gory za wypowiedzi.
            • Gość: galwados Re: PH w Irving IP: *.tvkstella.pl 29.03.11, 18:45
              Praca w tych strukturach to jakaś farsa...
              pomijając kwestie atmosfery we firmie , sposobu traktowania ludzi ( KANAŁ )
              brak wyjśc z tel. służbowych poza siec firmową , tak więc na początek zaopatrz się we własny tel.
              druga kwestia to sprzedaż , ten towar to ewidętna cegła i pułkownik
              jeśli już zamkniesz plan to dostaniesz kopa w du... bo tygodniówki nie zamknięte jednym słowem MOCNO ODRADZAM , a nawet zalecam omijac!!!
              • Gość: kamis=zło Re: PH w Irving IP: *.brunka.pl 31.05.11, 09:23
                syf syf syf.. starasz się,zapie...sz, dłużej zostajesz, dajesz z siebie wszystko, próbujesz załapać kontakt z klientem, który jak słyszy słowo "KAMIS" dostaje gorączki.. a oni co? nie wywożą towarów, w biurach ludzie nie odbierają, logistyk olewa sprawę, kierowcy mają wszystko gdzieś (w sumie nie dziwne, za taką kasę?) obiecują Ci większą kasę a na koniec miesiąca mówią" nie udało się"
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka