Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wyszłam z pracy, już nie wrócę

IP: *.net138.okay.pl 23.04.09, 08:03
    jak już coś wymyślacie, to nie przeginajcie... co to za tancerka, którą
    interesuje taniec jako sztuka!!! i szuka pracy w nocnym klubie, i jeszcze
    ma nadzieję, że nie będzie musiała się rozbierać... O naiwności, o
    głupoto...
    Obserwuj wątek
      • Gość: pitayha Wyszłam z pracy, już nie wrócę IP: 193.151.48.* 24.04.09, 08:16
        W mojej byłej na szczęście pracy laska wyszła z płaczem po pół godzinie - to był
        rekord, wcześniej się zdarzało, że zwykle po jednym dniu po prostu nie wracały.
        W przypadku tej firmy takiej decyzji można tylko pogratulować.
      • Gość: Grzegorz Wyszłam z pracy, już nie wrócę IP: *.icpnet.pl 24.04.09, 11:04
        W Poznaniu jest firma RABEN tam często ludzie przychodzą do pracy a po jednym
        dniu idą do domu :) i nie wracają

Sami domyślcie się dlaczego :)
      • Gość: Stela189 Wyszłam z pracy, już nie wrócę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 13:41
        Wszędzie trafiają się wykorzystywacze i oszuści.Gdyby niewolnictwo wróciło do łask,prywaciarze byliby pierwsi w kolejkach na targach niewolników.Oni mają prawo się dorabiać i żyć godziwie ale pracownik juz nie!Trzeba z tym walczyc.Pracowałam w Firmie MANPOWER u agenta pracy tymczasowej.Miałam umowę na pół etatu ale pracować musiałam po 12 godz.dzienie.Główny zakład RECKITT BENCKISER miał normalne umowy ci z MANPOWERA podług nich byki jak istoty niższej kategori.Wiadomo,pracownik tymczasowy.Chcieli dali pracę nie to nie.Po półtora roku na skutek mojej choroby juz nie przedłużyli ze mną umowy.Jak chciałam iść na kuronia to się w biurze dowiedziałam że mam za mało przepracowanych godzin.Takie rzeczy jak kryzysy tylko idą na rękę takim oszustom,którzy wtedy wykorzystują ludzi na potęgę bo wiedzą że człowiek pracy bedzie się trzymał rękami i nogami,gdyż nie znajdzie innej.I haruje za grosze i za wyzysk jak niewolnik.I szacunku za to nie ma.
      • Gość: Stella189 Re: Wyszłam z pracy, już nie wrócę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 13:45
        Możliwe,że dziewczyna jest naiwna,ale to nie powód aby była z premedytacją oszukiwana przez bezwzględnego stręczyciela.
      • Gość: starycynik Pani Karolino IP: *.dhcp.uno.edu 24.04.09, 16:36
        "...Specjalnie o to pytałam, bo taniec to sztuka, chciałam tańczyć,
        a nie robić striptiz dla śliniących się i obleśnych typów -
        mówi wprost."

Czy Gazeta Wyborcza to juz czasopismo feministyczne?

Niech pani nam sie zaprezentuje.
      • Gość: gosc a jakie to biuro? IP: *.comarch.com 24.04.09, 17:05
        a jak sie nazywalo to biuro podrozy? mozna warto podac nazwe?? czy
        po prostu artykul to piekna fikcja? :)
      • Gość: seth Harcerzyk IP: *.ntlworld.ie 24.04.09, 17:31
        Proszę druha, druh powinien jednak tacie powiedzieć. Porządne lanie to jedyny
        sposób na takich łobuzów. Umowa nic do tego nie ma - ustna jest w polskim
        prawie tak samo ważna jak pisemna.
      • Gość: luuly Wyszłam z pracy, już nie wrócę IP: 83.2.158.* 24.04.09, 17:32
        ja tez wyszlam z pracy i juz nie wroce lecz po pol roku dopiero dano
        mi wypowiedzenie w sumie bez zadnych wyjasnien
      • Gość: coca-cola Wyszłam z pracy, już nie wrócę IP: *.zax.pl 24.04.09, 17:55
        Denny artykulik...
      • srull "z wykształcenia menadżer" 24.04.09, 21:29
        To brzmi jak zawód "dyrektor".
      • Gość: tutu Wyszłam z pracy, już nie wrócę IP: *.b-ras1.bbh.dublin.eircom.net 25.04.09, 01:46
        urzekła mnie wasza historia.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka