Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Call Center Inter Gallactica

IP: 74.63.216.* 05.05.09, 17:41
    Dostałem propozycję pracy we wrocławskim oddziale tej firmy. Wie ktoś coś na
    jej temat? Bo w necie zadziwiająco brak jest informacji na jej temat...

Proszę o jakieś info. Co tam robią, czy to prawda z tymi wysokimi zarobkami
    pow. 2000 na rękę i tak dalej...

Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: K Call Center to zazwyczaj wyzysk:-( IP: 82.113.121.* 18.05.09, 11:25
        Wiec sobie przemysl...
      • Gość: Kim Re: Praca w Call Center Inter Gallactica IP: *.com 01.06.09, 10:51
        Oj, wyzysk, wyzysk. Inter Galactica naprawdę ostro wyciska ze swoich
        pracowników. Oczywiście to moja subiektywna opinia, ale - jak kto woli. Dziwne,
        że tak mało opinii na ich temat w ogóle można znaleźć w necie. Może to dlatego,
        że mają naprawdę zmyślnych informatyków?

Istotne jest to, że poganiać Cię tam będą i to ostro, niezależnie od tego, czy
        pracujesz dobrze czy źle. To sterylna grupa, z którą albo jesz pierożki przy
        jednym lans-stole, albo nie polubi Cię nikt. Szkolenia? Stek bzdur. Dobrze
        przędą Ci co po prostu ściemniają. Pomoc trenerów? Owszem. Trener w połowie
        rozmowy (nie wiedząc nawet w czym rzecz) potrafi krzyczeć Ci prosto do ucha co
        masz mówić klientowi. Organizacja? Awansują głównie Ci co się dobrze
        wylansowali, albo grubo wcześniej ściemniali swoich klientów, więc o sensownych
        przełożonych właściwie zapomnij. Pracowałem tam wystarczająco długo...

Chcesz wiedzieć czy zacząć? Jedynie wtedy zrozumiesz, jeśli odbierzesz kiedyś
        telefon od jakiegoś konsultanta. Przypomnisz sobie, że agresywnie będzie Ci
        wciskał jakieś totalnie badziewne rzeczy, zachowywał się jak kretyn i truł Ci
        doopsko w nieskończoność... Może nawet mu naubliżasz... I wtedy będziesz
        wiedzieć, że to taki sam inteligenty człowiek jak Ty, któremu ktoś kazał pod
        groźbą straty kasy robić z siebie taki idioto-automat...
        • Gość: zyczliwy Re: Praca w Call Center Inter Gallactica IP: *.as.kn.pl 27.08.09, 22:14
          Informatyków to akurat mają kiepskich. Gorszych tłuków to w życiu nie spotkałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka