Gość: Mercedes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 13:53 Witam, Był ktoś zaproszony na rekrutację z firmy Synthes na Młodszego Przedstawiciela Medycznego na teren Małopolski?? Proszę o szybką odpowiedz!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hubert8605@o2.pl Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.09, 14:55 i jak ci poszlo? jakie zarobki itd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mercedes Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 10:46 Nie byłem zaproszony na rozmowe... Teraz jest nastepny nabór na MPM- juz poraz 3 w ciągu 4 mieś. Nie wim czy zmieniaja kadre czy rozszerzają franchese. Ciebie zaproszono na rozmowe?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ## Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.09, 13:38 Też mam niedługo rozmowę. Ale coś mi się to nie podoba, że tak często szukają ludzi!! Wiecie coś więcej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mercedes Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 19:49 zaprosili Cię na rozmowę? na kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon1984 Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: *.sikornik.net 07.10.09, 11:46 Witam. Jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna? Zostalem zaproszony na rozmowe w Katowicach i nie mam zielonego pojecia czego sie spodziewac. Chetnie takze dowiem sie jakie sa zarobki/szkolenia/benefity oferowane przez firme. Z gory dziekuje i zycze szczescia w rekrutacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 15:45 jezeli nie wladasz biegle jezykiem angielskim w mowie i pismie, to sobie odpusc z miejsca, szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon1984 Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: *.sikornik.net 07.10.09, 16:47 Tomku...ukonczylem studia w UK wiec rozmowy w jezyku angielskim sie nie obawiam (przypuszczam, ze wlasnie tym przekonalem rekruterow Synthesa, ktorzy zaprosili mnie na rozmowe) Chcialbym wiedziec po prostu czego sie spodziewac. Z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 14:33 Witam, j.angielski jest bardzo ważny w pracy PM w takiej korporacji jak synthes, ale nie to jest najważniejsze w pracy Przedstawiciela Medycznego. Ważne jest doświadczenie ze służbą zdrowia- przetargi oraz obycie z lekarzami, wykształcenie. Wszystkie szkolenia, sympozja, warsztaty są prowadzone w j. angielskim. Wystarczy ze znasz język komunikatywnie- upper- intermediate ,a tak naprawdę nomenklatury medycznej nauczysz się już na szkoleniach produktowych, które zazwyczaj są za granicą- np. USA. Z tego co mi wiadomo duże korporacje nie lubią szkolić od początku pracowników, chcą ludzi którzy mają już spore doświadczenie oraz bardzo wysoka kultura osobista!! PM od sprzętu takiego jak endoprotezy różni się w 100% od PM od farmacji!! Pisze to ponieważ byłem już PM w korporacji od sprzętu i wiem co mówię Pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ## Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.09, 11:08 A słyszałeś coś o firmie Synthes jako o pracodawcy?? Nigdzie nie mogę znaleźć żadnych info :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: *.171.138.246.static.crowley.pl 16.10.09, 15:39 Korporacja- jestes pracownikiem o nr. 01234 (jednym z kilku tysięcy w firmie)i masz wyrabiac założone plany...- jestes mrówką:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: *.multi-play.net.pl 22.10.09, 13:59 I co? Był ktoś na rozmowie? Prosze napiszcie pare słów jak ona wygląda bo nie wiem czy jest sens sie zgłaszac. Z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: 195.225.247.* 23.10.09, 16:56 Witam Was! Czy ktoś może z Was mi powiedzieć jak wygląda 2-gi etap i czy są jeszcze jakieś i jak wygląda cały proces. Mam 2-gą rozmowę w Warszawie i nie wiem czego się spodziewać! Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: *.sikornik.net 24.10.09, 11:48 Czesc Anita. Jak dlugo Czekalas na telefon? Mialem I etap W Katowicach w poprzednia srode i jeszcze nikt sie ze mna nie skontaktowal. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: 195.225.247.* 24.10.09, 12:32 Hej! Ja miałam rozmowę dużo wcześniej, więc może musisz jeszcze czekać, a jak było na rozmowie? czego Cię pytali? pracowałeś już wcześniej jako przedstawiciel? masz jakieś doświadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: 195.225.247.* 24.10.09, 12:37 Hej! Ja miałam rozmowę dużo wcześniej, więc może musisz jeszcze czekać, a jak było na rozmowie? czego Cię pytali? pracowałeś już wcześniej jako przedstawiciel? masz jakieś doświadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: *.sikornik.net 24.10.09, 16:54 hej. jak masz ochote porozmawiac na temat rozmowy kwalifikacyjnej to zapraszam na gg 3726501. pozdrawiam i czekam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: *.jizmorava.adsl-llu.static.bluetone.cz 03.03.10, 18:45 Witam. Dostalem okolo 100 pytan zwiazanych z synthesem. uprzejmie informuje, ze nie udzielam odpowiedzi na pytania zwiazane z rekrutacja bo mnie to zwyczajnie wkur....mialem tylko 1 rozmowe kwalifikacyjna na ktorej byly jakies glupoty w stylu jak sobie pan wyobraza prace przedstawiciela, dlaczego synthes itp. zero konkretow gadka szmatka. tyle mam do powiedzenia na temat 1 rozmowy (na 2 nie zostalem zaproszony). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: 195.225.247.* 27.10.09, 11:50 Jestem po drugiej rozmowie, jak ktoś z Was był to dajcie znać to pogadamy.. mój numer gg to 7121882 :) Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda3107 Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny 08.03.10, 11:34 Witam, Pozwolę sobie odkurzyć temat: Jeżeli posiadacie info dot. rozmowy kwalifik., atmosfery, warunków, narzędzi w /w firmie proszę o Wasze wpisy. Każde inne info wskazane. Dzięki Serdeczne, Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny IP: *.chello.pl 08.03.10, 15:12 Tak jak koledzy juz pisali pierwsza rozmowa jest baaardzo ogolna. Trzeba na niej przekonac do siebie rekrutera. Na drugiej do ktorej niestety nie doszedlem padaja podobno pytania bardziej szczegolowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny IP: *.net.pbthawe.eu 08.03.10, 21:19 a jaki musisz reprezentować poziom angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny IP: *.net.pbthawe.eu 08.03.10, 21:21 napiszcie coś więcej na temat pytań, itp. jakieś konkretne warunki wspólpracy podają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny IP: *.chello.pl 17.03.10, 14:58 na pierwszej rozmowie nie ma nic po angielsku bynajmniej ja nie mialem. A jesli chodzi o poziom to chodzi glownie o to ze wiekszosc jak nie wsyzstki eszkolenia sa za granica i po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noblistka Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny IP: *.centertel.pl 22.03.10, 23:14 Janku czy mozesz powiedzieć kto przeprowadzał rozmowę i ile trwała. czy ktos wie ile osób pracuje w Synthes na stanowiskach przedstawicieli handlowych. Słyszłam od jednego doktora że 2 osoby na całą Polskę... tez ide na rozmowe, pracuje obecnie w dzialce sprzęt medyczny... ale zastanawia mnie jakie warunki sa w firmie Synthes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny IP: *.centertel.pl 24.03.10, 13:05 Hej, Czy możecie napisać jak wyglądała druga rozmowa, kto jest rekruterem na 2 etapie, jakie pytania, atmosfera, proszę kazda wskazówka bedzie wysoce pomocna.... dzieki z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noblistka Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny IP: *.centertel.pl 22.03.10, 23:32 Jak poszła rozmowa?jakieś nietypowe pytania? ile osób chca zatrudnić? jakieś wrazenia? jesli mozesz podziel się wiedzą, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gym Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 09:58 czy może ktos opisac jak wygląda pierwsza rozmowa i co potem? czy są nastepne etapy? bede bardzo wdzieczny, i jak wygląda praca w tej firmie:) w poniedziałek mam rozmowe w gdansku i nie wiem czy jechac na nia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyx Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny IP: *.centertel.pl 26.04.10, 15:10 hej.. no i jak po rozmowie... ja odbyłam dwie ... jedna w swoim miescie druga w wawie.... dosc standardowa rozmowa... nic nadzwyczajnego.... duzo pytan dotyczacych mojego doswiadczenia i pracy jaka obecnie wykonuje,,... no i teraz cisza.... jak tam u ciebie po rozmowie w gdansku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 16:21 Czy ktoś z Was sie dostał? Ja jestem po 2-rozmowach i cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.10, 19:23 Witam, Jestem po pierwszej rozmowie w Poznaniu. Pytania dość banalne i ogólne. Bardziej w formie wstępnej selekcji. Najtrudniejsze pytania to: 1. Czym zajmuje się firma Synthes? 2. Dlaczego chciałbym być przedstawicielem medycznym? 3. reszta to taka luźna rozmowa... Rekrutował mnie Pan Jarosław Brudz w hotelu Vivaldi. Rozmowa bardzo przyjemna. Teraz tylko czekać. W ciągu 2 tygodni dopowiedzą co dalej, niezależnie czy zakwalifikują do dalszego etapu czy tez nie. PS: Czy ktoś był już na drugiej rozmowie? Podobno ma się odbyć w Warszawie. Jak wygląda- pytają o szczegóły , robią testy językowe albo osobowościowe? Życzę powodzenia i pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny IP: *.olsztyn.mm.pl 02.07.10, 23:39 Proszę opisz pokrótce II etap... z góry dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: *.chello.pl 01.07.10, 13:48 Był już ktoś w wawie na 2 rozmowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: *.chello.pl 01.07.10, 13:51 Wie ktoś może jak wygląda 2 etap rozmowy w Warszawie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny IP: *.swidnica.mm.pl 31.08.10, 13:32 witam ponawiam wątek czy idzie ktoś na rekrutację na wrocław jeżeli tak proszę o odpowiedź czego można się spodziewać i kilka słów o firmie!!! dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 10:39 Witam Zostałem zaproszony na rozmowę we Wrocławiu proszę o informacje na temat procesu rekrutacji i oczekiwań Synthes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sales man Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 19:19 Czy ktoś może był na drugim etapie rekrutacji w Warszawie na Młodszego Przedstawiciela na małopolskę bo ja już czekam 20 dni i nikt się nie odezwał a dostałem na rozmowie informację że bez względu na decyzję zadzwonią. Czy zna ktoś wogóle warunki pracy w tej firmie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny IP: 62.233.160.* 14.09.10, 23:54 PO 1 etapie dostałam informację, że jesli decyzja będzie odmowna to powiadomią mnie mailem ,a jak na plus to zadzwonia. 2 etap miałam w poniedzialek w wawie i we wtorek dostałam od razu odpowiedz. Jeśli chodzi o warunki pracy szczegółów nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sales man Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 09:13 A na jaki teren kolego startowałeś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny IP: *.devs.futuro.pl 16.09.10, 11:07 Do sales man: Jeśli już to KOLEŻANKO;) Do pracownik synthes: Mógłbyś powiedzieć coś wiecej o 3 etapie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sales Man Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 11:54 Koleżanko na jaki teren startowałaś ? I jak długo czekałaś na odpowiedź po pierwszym etpie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny IP: *.devs.futuro.pl 16.09.10, 12:24 małopolska, po ok. 10dniach dostałam odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sales Man Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 12:53 Dzięki za info. Teraz mam pewność że nie dostanę żadnej odpowiedzi mineło już 20 dni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Synthes Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: *.147.171.170.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.09.10, 22:29 Witam wszystkich zainteresowanych Odnośnie rekrutacji, jaką prowadzimy to wszystkie wymagane kwalifikacje są zamieszczone w ogłoszeniu. Język angielski jest wymagany w stopniu minimum dobrym (komunikatywnym) co sprawdzamy na każdej rozmowie rekrutacyjnej. Osoby władające słabo bądź wcale j.angielskim - niech dadzą sobie spokój. Proces rekrutacji jest wieloetapowy (3-4) i często bywa, że rozpoczynając projekt np. Rekrutacja Małopolska - nikogo nie wybieramy. Stąd powtarzające się ogłoszenia co np. 2 miesiące na jednym terenie. Trzeba też pamiętać, że mamy 3 prężnie rozwijające się działy, więc rekrutacje mogą pokrywać się terenowo. Na końcu chciałbym, abyście pamiętali, że na takich forach zazwyczaj swoje opinie zostawiają osoby, które nie przeszły dalej. Cisco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikel Synthes - Mł. PM - Poznań IP: *.icpnet.pl 25.10.10, 23:35 Czy ktoś został zaproszony na 3 etap z panem prezesem? Ile osób zostaje zakwalifikowanych na decydującą rozmowę do Warszawy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sb Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: *.146.186.226.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.11.10, 21:53 potwierdzam wypowiedź przedmówcy z Synthes. Sam pracuję już w firmie kilka lat i powiem jedno- według mnie praca w tej firmie to sama przyjemność. Miałem doświadczenie w kilku firmach przed Synthes i dla mnie to najlepsza firma. A co do rekrutacji- standard, nie ma niespodzianek, jak ktoś nie mówi po angielsku to szkoda czasu. Kilka etapów z różnymi osobami, aby móc wyrobić sobie zdanie na temat kandydata. Jak na castingu- trzeba mieć to coś. Sam ostatnio brałem udział w rekrutacji i powiem jedno- wymagania wobec kandydatów to angielski i w sumie nic więcej, a poziom prezentowany przez kandydatów był po prostu żenujący. Jeansy, reklamówki foliowe w dłoni, nieumiejętność wysławiania, itd. Nie dziwi więc, że często w trakcie rekrutacji nikt nie zostaje wybrany. A na koniec życzę powodzenia wszystkim potencjalnym kandydatom :). Próbujcie, bo naprawdę warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: 89.79.96.* 30.11.10, 22:18 a co powiecie o stanowisku absolutnie NAJmłodszy przedstawiciel medyczny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZMC Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.12.10, 15:31 haha czytam wszystkie wypowiedzi ale nie spoedziewałem się że ludzie tak panikują;) ale Ty gościu mnie rozbroiłeś hahahhaa 10/10 ten komentarz:D btw jak się nie umiesz sprzedać na rozmowie kwalifikacyjnej to się nie poddawaj pracuj nad swoimi błędami a to na pewno w jakiś zaowocuje;) we wtorek mam rozmowę zobaczymy co będzie dam z siebie 110 procent może omnibusem językowym nie jestem ale umiem sprzedawać:) Dla Kandydatów nie łamcie się tylko jak w danym fachu jak nie drzwiami to oknem:) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: *.play-internet.pl 07.02.11, 12:27 Bardzo dziwny proces rekrutacyjny. Poza tym na tym stanowisku słabo płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Synthes- Młodszy Przedstawiciel Medyczny - Kr IP: *.icpnet.pl 08.02.11, 12:49 możesz rozwinąć co masz dokladnie na myśli? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś