Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

cracovia transfer

IP: *.chello.pl 04.06.09, 11:06
    Jakim pracodawcą jest Drukarnia Cracovia Transfer z Krakowa bo
    szukaja pracowników?
    Obserwuj wątek
      • Gość: gosc Re: cracovia transfer IP: 194.116.134.* 28.10.09, 09:34
        nie polecam
      • Gość: Juz tam Byłem Re: cracovia transfer IP: *.chello.pl 07.02.10, 23:06
        Jak Ma prace to da sie pracować.
        Ale goścu nie ma zawsze pracy i wtedy mówi ze "odrobimy" jak nie to
        wypowiedzenie.
        I taki Text wali z godziny na godzine!!
        Nie polecam
        • Gość: aska Re: cracovia transfer IP: *.chello.pl 03.03.10, 10:39
          a kogo szukaja do pracy???
          • Gość: BYŁY PRACOWNIK Re: cracovia transfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 14:18
            trzymajcie sie z dala od tej firmy
      • Gość: gość Re: cracovia transfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 09:29
        Nie polecam. Na stanowisku PH nie dość że jeżdzisz własnym samochodem to nikt
        nie kwapi się do tego, żeby zwrócić ci za paliwo. no i jeszcze kwestia umowy,
        zamiast obiecanej o pracę to ciągniesz na zleceniu. Wiele rzeczy mija sie z
        prawdą...
        • Gość: były pracownik Re: cracovia transfer IP: 77.79.236.* 30.08.10, 19:37
          najgorsza drukarnia w krakowie
          • Gość: waldek Re: cracovia transfer IP: 77.79.236.* 30.08.10, 19:50
            chora firma nie polecam
      • Gość: aśka Re: cracovia transfer IP: *.171.143.173.static.crowley.pl 04.12.10, 15:11
        marny pracodawca w dodatku zakompleksiony narcyz ...
      • Gość: Żona pracownika Re: cracovia transfer IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.11, 17:31
        Właściciel - typowy "biznesmen" z początku lat 90-tych: dwa numery za duży garnitur, białe skarpetki i mokasyny z frędzlami...
        Pracownicy dla niego są nikim, przyjmuje do pracy (obiecana umowa o pracę okazuje się typowym zleceniem bez zwrotu kosztów) na jedno stanowisko, a potem zapędza na inne. Na koniec po prostu zwalnia imając się każdego kruczka prawnego byle urwać z zaległej pensji...
        Sprawa dla Inspekcji Pracy i prokuratury. Takie "besmesmeny" budują polski rynek i takie prywatne firmy sa pospolitą większością.
        Gdyby tylko nie karali za słusznie wymierzoną sprawiedliwość w imieniu okradzionych przez tę żałosną firmę ludzi...
        • Gość: bartek Re: cracovia transfer IP: *.171.143.173.static.crowley.pl 24.01.11, 17:33
          ten ,,szef,, to NIKODEM DYZMA.
        • Gość: off`set Re: cracovia transfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 14:40
          czy to nie czasem Jenner Dominik
      • Gość: adrian Re: cracovia transfer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.11, 12:23
        podobno bankrut
      • paulus2009 Re: cracovia transfer 16.08.11, 16:30
        Pracowalem w wydawnictwie Cracovia Transfer przez kilka miesiecy w 1996 /97 roku. Jej siedziba byla na ul. Librowszczyzna. Wlascicielami malzenstwo Chmiel. Nie wiem czy przez te lata cos sie zmienilo, ale byla to firma bardzo nieprzyjazna pracownikom. Bardzo zle mowilo sie o tych, ktorzy z niej odeszli lub zostali wyrzuceni. Funkcjonowalo sie tam na zasadzie umowa zlecenie. Brak wyrazniej wizji. Ludzie chodzili po ulicach i szukami reklam. Na koniec zostali wyrzucani z pracy bez wyplaty. Uciekac!
      • Gość: piotr Re: cracovia transfer IP: 91.218.208.* 01.09.11, 18:57
        zgadzam się z opiniami wiem co ryzykuję pisząc te słowa ale nie mogę jusz wytrzymać w tej drukarni jest praca tyram jako krajacz niema pracy ostatnio bardzo często niema pracy wogule zostaje wyrzucany na urlop bezplatny a szef wkółko to samo odrobimy i tak odrabiamy od maja mam dosyć jestem załamany gdyby nie sytuacja materlialna uciekłbyb nawet bez pieniędzy uważajcie
        • sphinx2011 Re: cracovia transfer 09.04.12, 19:44
          Tak to prawda pan Chmiel ma tylko dobry bajer i na tym koniec!!! Oby siostry Urszulanki dobrze formułowały modlitwę w jego intencji (po tym wchodzeniu im w d... raczej powinny) bo inaczej ktoś go wrreszcie dotrze... może sama wierna Madzia??
        • Gość: albert Re: cracovia transfer IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.14, 11:41
          hmm, niestety to prawda co piszoł o tym kolesu bo Panem nie da się gościa nazwac
      • Gość: byly pracownik Re: cracovia transfer IP: *.roz.fiberway.pl 07.04.13, 18:54
        panie Chmiel nabrało się kredycików żyło się na kreche teraz trzeba sprzedać DOM żenada żenada jak ty ludziom w oczy patrzysz pospłacasz chociaż wspólników i podwykonawców a co z pracownikami pewnie teraz uciekniesz do Rzeszowa ............ żenada wstyd .........
      • Gość: mietek Re: cracovia transfer IP: *.roznowa.fiberway.pl 20.09.13, 20:19

janusz chmiel to złodziej bankrut erotoman proponował mi stosunki seksualne za kożyci materialne 20 zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka