pola776 12.07.09, 11:07 Co myślicie o tej firmie? czy to może być oszustwo, nie che mi się wierzyć, ze będąc na rynku od 2005 roku więcej zarobiła niż Microsoft w ciągu 11 lat kuszą pracą dystrybutorów pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomasz Re: MonaVie IP: *.de.ibm.com 28.07.09, 15:30 Witaj Paola. Firma nie zarobiła ale miała tyle obrotu po prawie 4 latach swojej działalności !!! Co więcej, prężnie się rozwija i już niebawem wejdzie na rynek Polski. Szef MonaVie Dallin Larsen został okrzyknięty przedsiębiorcą roku w kategorii dystrybucja i produkcja (Ernst & Young Entrepreneur) wnioski wyciągnij sama. Jeżeli chcesz się dowiedzieć więcej napisz. Z przyjemnością odpowiem na Twoje pytania. Pozdrawiam Tomek. moja.rekrutacja2009@googlemail.com Odpowiedz Link Zgłoś
pola776 [...] 14.08.09, 08:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xellos Re: MonaVie IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 00:09 Z tego co wiem, to pije się butelkę na 2 tygodnie. Poza tym, jest w tej chwili wiele innych luksusowych produktów i jakoś nikt na cenę nie narzeka a schodzą. Wbrew pozorom Polska to nie taki biedny kraj, maluch na ulicy to już rzadkość, teraz prawie każdy ma samochód, internet i inne dobra :) Zapraszam zainteresowanych MonaVie na stronę o MonaVie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: MonaVie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 20:04 chyba na tydzień wydaj 1000zł na same soki, prawie każdy ma samochód bo można wziąć kredyt, postaw tą butelke w sklepie zobaczysz jak szybko sie sprzeda, pracowałam w ekskluzywnych sklepach, gdzie kupowali bogaci ludzie, artyści i wcale tak chętnie nie kupowali zdrowych a tym samym drogich produktów p.s. sok MonaVie zawiera benzoesan sodu co go dyskwalifikuje jako produkt naturalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: MonaVie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 11:33 Gość portalu: xellos napisał(a): > Z tego co wiem, to pije się butelkę na 2 tygodnie. Poza tym, jest w tej chwili > wiele innych luksusowych produktów i jakoś nikt na cenę nie narzeka a schodzą. > Wbrew pozorom Polska to nie taki biedny kraj, maluch na ulicy to już rzadkość, > teraz prawie każdy ma samochód, internet i inne dobra :) > > Zapraszam zainteresowanych MonaVie na stronę o MonaVie > chłopie na jakim ty świecie żyjesz tyle bogactwa, ze aż się przelewa od tego dostatku w Polsce na swoje szczęście znajdziesz masę frajerów którzy kupią ten przereklamowany produkt jakich wiele, ma dobrą reklamę i tyle, specyfik od wszystkiego, produkt w stylu MANGO TV do wszystkiego i do niczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monavie dystrybuto Re: MonaVie IP: *.ust.tke.pl 18.08.10, 14:43 nic nei wiecie ma tema produktu oraz firmy tutaj ludzie zarabiaja takie pieniadze ze wam sie w palach nei miesci nigdy nie oceniajacie jak niewiecie jaka to firma.przez takich jak wy rosnie nam renoma.nauczcie sie krytykowac jak sie nauczycie o firmioe w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: MonaVie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 13:34 z takimi produktami mam styczność na co dzień i trzeba niezłego juelenia żeby dobrze kit wcisnoł polska wymyśliła też podobny produkt byłem na spotkaniu to jest jeden wielki blef i dziadostwo tu chodzi tylko o znalezienie jelenia który to kupi i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: MonaVie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 11:37 a jeszcze jedno JAK MOŻNA SPRZEDAWAĆ COŚ CZEGO NIE MA, facet masz ten sok czy tylko wypisujesz że jest i działa na każde schorzenie, jaką gwarancje mam że zamawiajac ten sok otrzymam go że nie uciekniesz z moja kasą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xellos Re: MonaVie IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.09, 12:34 Dziecko naucz się w końcu pisać poprawnie po polsku. Jak widzę, nawet nic nie robisz sobie z tego, że widać Twój IP. Raz Tomek, raz Mirka a na maila pisałaś mi jako Tatiana. Ponieważ nie wierze, że jesteś tak głupia/głupi, podejrzewam że jesteś z konkurencji. Ale my się konkurencji nie boimy, gadaj sobie dalej te bzdury jak to pracowałaś w sklepie, tymczasem pisząc do mnie na maila nawet nie umiesz skleić zdania poprawnie :) Powtórzę więc ponownie, idź najpierw do szkoły się poucz zasad pisowni, gdyby takie imbecyle sprzedawały cokolwiek w sklepach to nikt by tam nie przychodził, dlatego zapewne używasz czasu przeszłego "sprzedawałam" hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: MonaVie IP: *.cable.ubr30.sgyl.blueyonder.co.uk 31.08.09, 21:50 Gość portalu: xellos napisał(a): > Dziecko naucz się w końcu pisać poprawnie po polsku. Jak widzę, nawet nic nie > robisz sobie z tego, że widać Twój IP. Raz Tomek, raz Mirka a na maila pisałaś > mi jako Tatiana. Pokaz mi jego/jej IP, ja nie widze zadnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: MonaVie IP: *.bb.sky.com 21.07.13, 12:23 Nie czeba w tych czasach chodzic do szkoly zeby cos osiagnac w zyciu . to sa przyklady na ktorych sie ludzie zatrzymali a nie popatrzeli co czeba zmienic . Zeby zostac milionerem nie czeba isc na studia i dobrze sie uczyc tego juz ludzi nie ucza . Ja proponuje kupic wam pare ciekawych ksiazek o business bo macie duzo w polsce tego i zaczac czytac . a mona vie to tylko stuktura busiess gdzie ten na gorze robi pieniadze a wy ganiacie jak mrowki zeby mu kolo pieniedzy napedzac . milego dnia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa Re: MonaVie IP: *.radom.vectranet.pl 04.09.09, 10:08 idz pedale rabać się z Bushem, zadam ci pytanie ale napewno nie będziesz wiedzał ile jest całka z e do x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa Re: MonaVie IP: *.radom.vectranet.pl 04.09.09, 10:09 ten cały MonaVie to pie...na sekta frajerow szukacie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praca [...] IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.09, 22:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nova Re: MonaVie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 23:50 Gó... to tak jak zarabiaj przez internet wpłać 5 zł a będziesz na liście ludzie to downy nie Ci co kupią ten fikcyjny sok ale Ci co się nabiorą i będą dalej w to brnęli żal a nie interes. Zwykła praca to jest to gdzie można zarobić pieniądze dajcie sobie spokój bo koleś dalej będzie wciskał wam niezły kit. Ja mam fajną poduszkę która wywołuje erotyczne sny chcecie być bogaci to kupcie parę sztuk . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: MonaVie IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.09, 10:10 Po ile ta poduszka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiS Re: MonaVie IP: *.chello.pl 14.11.09, 00:04 benzoesan sodu ustosunkuj sie do tego a nie obrazaj ludzi Ja nie jestem z konkurencji a jedynie z GiS NIE BAWEM POGADAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: MonaVie IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 19:23 Sporo o jagodzie acai można się dowiedzieć na tej stronie gdzie opisano działanie jagody acai. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: playazzz Re: MonaVie IP: *.globalconnect.pl 26.08.09, 07:31 >>Tak samo jak w latach 80-tych zaczął się boom na komputery - tak samo dzisiaj zaczyna się boom na zdrowie. Powód jest prosty, społeczeństwo jest coraz bardziej chore i coraz więcej ludzi sięga po medycynę naturalną. Sok z Jagody Acai Dalej nie czytałem tych bredni. Moich 40$ nie zobaczycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: MonaVie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 20:09 Gość portalu: playazzz napisał(a): > >>Tak samo jak w latach 80-tych zaczął się boom na komputery - tak samo > dzisiaj > zaczyna się boom na zdrowie. Powód jest prosty, społeczeństwo jest coraz > bardziej chore i coraz więcej ludzi sięga po medycynę naturalną. Sok z Jagody A > cai > > > Dalej nie czytałem tych bredni. Moich 40$ nie zobaczycie :) słusznie zgadzam się z Tobą, tyko idioci kupują produkt w połowie chemiczny za takie pieniądze, MonaVie to produkt jak każdy, chodzi tylko o to aby go sprzedać wiec promuje się go na lewo i prawo jako "produkt naturalny" Odpowiedz Link Zgłoś
urania77 Re: MonaVie 04.09.09, 10:22 xellos, mirka i tomek jeżeli chcecie się kłócić, to na priv zero kultury Odpowiedz Link Zgłoś
green.beskid [...] 04.09.09, 13:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Polka Re: MonaVie IP: 94.254.222.* 01.10.09, 22:05 A najlepsze jest to, że wypowiadają się ludzie którzy nie byli nigdy w podobnej firmie i mają zerowe pojęcie na ten temat. Smutne to, bo do Monavie weszłam nie dawno, a kasy mam teraz nie ze chciwości, ale z tego, że pomogłam poprawić zdrowie innych. Produkt może i zawiera benzoesan sodu, ale to tylko pojedynczy składnik i jeszcze najdelikatniejszy. Ponieważ sok jest w postaci płynnej i musi zawierać jakiś delikatny konserwant, a po za tym szkoda, że ludzie nie lubią mieć więcej pieniędzy. Lubią mieć zapewnione 8 godzin i zarabiać nie więcej niż 3 tysiące, no ale cóż jest o wiele więcej co nawet nie mają 1000 zł, a na leki chemiczne i tak wydają połowe z tego. Co na jedno pomagają, a na inne szkodzą. Więc jeśli jest więcej takich ludzi co, że tak nazwę narzekają, to nie dziwmy się, że inni nazywają nas biedakami. Chyba proste i logiczne. Pozdrawiam ludzi którzy maja swoją wartość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tati Re: MonaVie IP: *.radom.vectranet.pl 03.10.09, 14:03 Gość portalu: zadowolona Polka napisał(a): > A najlepsze jest to, że wypowiadają się ludzie którzy nie byli nigdy w podobnej > firmie i mają zerowe pojęcie na ten temat. Smutne to, bo do Monavie weszłam ni > e dawno, a kasy mam teraz nie ze chciwości, ale z tego, że pomogłam poprawić zd > rowie innych. jeżeli masz dużo kasy to się ciesz a nie piszesz że nie ze chciwości kogo to obchodzi ile masz na koncie??????????? Produkt może i zawiera benzoesan sodu, ale to tylko pojedynczy s > kładnik i jeszcze najdelikatniejszy. Ponieważ sok jest w postaci płynnej i musi > zawierać jakiś delikatny konserwant, jeżeli zawiera konserwant to nie jest produktem naturalnym, proste a po za tym szkoda, że ludzie nie lubią m > ieć więcej pieniędzy. Lubią mieć zapewnione 8 godzin i zarabiać nie więcej niż > 3 tysiące, no ale cóż jest o wiele więcej co nawet nie mają 1000 zł, co się tak przyczepiłaś tych pieniędzy jedni muszę mieć dużo i nigdy im nie starcza a inni maja mało i jakoś żyją, co się wpychasz w nie swoje sprawy, każdy ma tyle kasy ile ma jeżeli mu z tym dobrze a na leki > chemiczne i tak wydają połowe z tego. Co na jedno pomagają, a na inne szkodzą. KOBIETO LEKI NIE SĄ PRODUKTEM NATURALNYM LEKI TO SYNTETYKI, proste jak budowa cepa > Więc jeśli jest więcej takich ludzi co, że tak nazwę narzekają, to nie dziwmy s > ię, że inni nazywają nas biedakami. jeżeli tak oceniasz ludzi to mam już twój obraz i firmy Monavie dzielisz ludzi na biedaków i bogaczy dobrze że nie wszyscy są tak "biedni" :-) jak "biedna" Polka Chyba proste i logiczne. proste i logiczne jest Monavie to następny produkt który trzeba sprzedać i dlatego tyle szumu wokół niego :-) Pozdrawiam ludzi k > tórzy maja swoją wartość. watrośc moze masz ale ja mam inne zasady a dla mnie ktoś kto goni za pieniędzmi to nie przedstawia żadnej wartości WARTOŚCIOWY CZŁOWIEK TO TAKI KTÓRY MA SWOJE PASJE I KTÓRY ŻYJE PEŁNIĄ ŻYCIA niekoniecznie finansową pełnią życia ale i tak tego nigdy nie zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MonaVie IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.13, 15:58 benzoezan sodu występujący w monavie jest w postaci naturalnej, bo występuje naturalnie w jagodzie acai. Jest wiele rzeczy występujących w postaci sztucznej i naturalnej jak np. witamina C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Zaleś Re: MonaVie IP: *.acn.waw.pl 06.10.09, 02:12 Zyski a obrót to dwa różne pojęcia. Firma rzeczywiście działa prężnie kusząc potencjalnych dystrybutorów wysokimi zyskami. Jestem dystrybutorem monavie od 2 miesiecy. Od miesiąca zarabiam ponad 150$ na tydzień. Ostatnie 2 wypłaty opiewały na kwotę ponad 240$. Obecnie jest to firma posiadająca najlepszy system wynagradzania pracowników w branży mlm. Jezeli zataniawiacie sie nad jakimkolwiek mlm to zdecydowanie firma MonaVie jest dobrym wyborem. Osoby niezdecydowane zapraszam na spotkanie, na ktorym postaram się dokładniej przybliżyc zasady działania MonaVie, systemu wynagrodzen, mozliwosci oraz wymagan. Zainteresowanych proszę o kontakt piotr.zales@wp.pl. Osoby z Waszawy zapraszam na spotkania informacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona polka Re: MonaVie IP: 188.33.170.* 06.10.09, 21:46 Proszę tati, o czym ty wogle do mnie. Daj sobie troszkę na wstrzymanie, jeżeli nie zależy Ci na kasie to ok, nie wszystkim zależy i wcale nie musi. Tu chodzi o spełnienie swoich marzeń, bo na pewno masz je i Ty, tak jak ja. Dobrze mówisz są ludzie biedni i bogaci, ale żeby tym biednym pomóc najpierw sam musisz mieć choćby 1zł w portfelu na tak niesamowita i potrzebną do życia wodę. A jeżeli mówisz o milionach to już wiem, że sam byś tyle chciał, tylko z tym że obawiasz się je mieć. Ja nie mam tyle, ale drobne potrzeby mogę już spełnić i cieszyć się z tym, że mogę zobaczyć uśmiech na innych twarzach, nawet tych biednych. Pozdrawiam Cię i zapraszam abyś i ty się przekonał, że nie wszystko jest takie złe jak przewidujesz. Monavie i ja zapraszamy Cię do Częstochowy na spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YYY Re: MonaVie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 17:55 Ci ludzie co oferują pracę w Monavi i spotkania odnośnie ich firmy, to chyba są z sekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tati Re: MonaVie IP: *.acn.waw.pl 11.12.09, 19:47 > Proszę tati, o czym ty wogle do mnie. > > Daj sobie troszkę na wstrzymanie, jeżeli nie zależy Ci na kasie to ok, nie wszy > stkim zależy i wcale nie musi. Tu chodzi o spełnienie swoich marzeń, bo na pewn > o masz je i Ty, tak jak ja. OK mam marzenia ale nie związane z pieniędzmi, dlatego ich nie potrzebuję, starcza mi tyle ile mam, ale jeżeli tobie pieniądze pomagają spełniać marzenia, to OK, każdy żyje tak jak chce i z tym się zgadzam z tobą jednym potrzeba kasy innym nie Dobrze mówisz są ludzie biedni i bogaci, ale żeby t > ym biednym pomóc najpierw sam musisz mieć choćby 1zł w portfelu na tak niesamow > ita i potrzebną do życia wodę. tu się zgadzam jezeli chcesz finansowo pomagac innym musisz mieć kasę, ale ludzie czasem potrzebują innego wsparcia, chociażby wyżalić się wygadać, ponieważ za dużo w naszych czasach "gonitwy" i brak czasu dla drugiego człowieka >A jeżeli mówisz o milionach to już wiem, że sam > byś tyle chciał, tylko z tym że obawiasz się je mieć. gdybym miała miliony nie miałabym marzeń Ja nie mam tyle, ale drob > ne potrzeby mogę już spełnić i cieszyć się z tym, że mogę zobaczyć uśmiech na i > nnych twarzach, nawet tych biednych. OK fajnie że pamiętasz o innym Pozdrawiam Cię i zapraszam abyś i ty się p > rzekonał, że nie wszystko jest takie złe jak przewidujesz. Monavie i ja zaprasz > amy Cię do Częstochowy na spotkanie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natka123.net Re: MonaVie 13.12.09, 23:18 Znalazłam taką informację o działaniu tego soku. Ktoś może potwierdzić jakieś działanie z wymienionych ? Jakie macie doświadczenia. jagodaacai.wordpress.com/2009/07/13/dzialanie-jagody-acai/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 13:42 Ja mam takie pytanie: Na czym polega praca w tej firmie i jak wygląda wynagrodzenie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MonaVie IP: *.aster.pl 15.02.10, 23:02 Byłam na spotkaniu inaugurującym wejście MonaVie na polski rynek. Firma przypomina ( typ, wykorzystywane techniki sprzedażowe, chwyty marketingowe) Amway. Niuczciwy jest sam mechanizm: celem nie jest sprzedaż soków o "cudownym" działaniu, ale wciągnięcie w ten interes jak największej rzeszy ludzi ( wciagasz kogoś w ten interes, on kupuje pakiet startowy 6 butelek, zaczyna wciagać innych itd.) Im wiecej masz takich tzw. podwykonawców tym wiecej kasy dla Ciebie. Prawda jest taka, że trzeba wciągnąć tysiace żeby naprawde się z tego utrzymać, ale wczesniej należy uwierzyć w ten sok i jego działanie. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka G Re: MonaVie IP: *.chello.pl 16.02.10, 19:43 Po 1 sok naprawdę działa i daje niesamowite efekty np. usuwa zmęczenie, ból, bezsenność, zmniejsza ciśnienie, poprawia wzrok... Po 2 nie trzeba wciągać tysiąca czy setki osób, wystarczą 2 dobrze przeszkolone, które dadzą szansę dwóm kolejnym i powtórzą ten proces. Polska mentalność co do MLM już się zmieniła na lepsze a wszystko jeszcze przed nami :) Jeśli jesteś zainteresowany współpracą napisz do mnie agnieszkagrosicka@gmail.com Więcej info o soku na www.zdrowydarnatury.pl Jeśli jesteś z Warszawy, Radomia lub Skarżyska Kamiennej powiem ci gdzie możesz kopić sok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: MonaVie IP: *.adsl.alicedsl.de 07.06.10, 14:10 Najlepiej to kupic na ALLEGRO tam jest najtaniej - bo chcac sie go pozbyc sprzedawaja taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Partner Re: MonaVie IP: *.adsl.alicedsl.de 07.06.10, 13:58 Ja bylem Partnerem ale nic nie zarobilem - w strukturach mialem 300 Partnerow ktorzy po otwarciu Rynku nic nie kupili -wiec jezeli chcecie wtopic to otwierajcie ten BIZNES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goss Re: MonaVie IP: *.adsl.alicedsl.de 27.07.10, 08:56 MonaVie to nie jest Sok -to jest PROSZEK -Woda -Cukier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek77 Re: MonaVie IP: *.c194.msk.pl 12.08.10, 10:30 Czy ktoś normalny kupi sok za ok 100 zł? Odp: Tak tylko frajer bezkrytycznie wierzący w bełkot marketingowy. To kolejny MLM z tzw „cudownym produktem” czyli najpierw trzeba dać sobie wyprać mózg metodami manipulacji,perswazji,magii i prędzej czy później usłyszysz o bogactwie i pozytywnym myśleniu a wszyscy ci wyznawcy soczku tacy uśmiechnięci i pełni entuzjazmu , a potem masz robić z siebie idiotę wciskając to swoim znajomym. To znane są od lat sekciarskie i nieraz wręcz śmieszne metody motywowania przez tego typu „firmy”. Zyskują tylko ci z góry struktury motywując tych na dole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: MonaVie IP: *.adsl.alicedsl.de 29.08.10, 13:28 Sprzedaz MonaVie w Niemczech Zabronione nowa.biz/rechtliches/monavie-marketingplan-von-landgericht-frankfurtm-verboten/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misticka Re: MonaVie IP: *.31.1.211.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.06.13, 11:09 Fakty: ten napój, który ma poj. butelki wina - to ani lek, ani nawet suplement diety ! To poprostu sok z owoców, jak z półki z hipermarketu - tylko troszke bardziej wzbogacony kompleksem wit. i min....,a kosztuje tyle co bdb 5-letnie wino ! Sprawdzałam tzw. wskaźnik antyoksydacji - bo chwalą się, że mocniejszego soku na świecie nie ma - kłamstwo, bo już znalazłam dwa inne które mają 1,5 i 2,5 x większy wskaźnik OTC.... Krótko: dużo szumu w amerykańskim stylu, gruba kasa, do tego -za "pozyskanie" współpracownika też otrzymuje się od razu % (czyli bezpośrednio z kieszeni twojego kumpla/znajomej od razu bierzesz dla siebie)... Też byłam na dwóch prezentacjach -plan marketingowy niezły, bo można szybko dość dobrze zarobić, ale cała filozofia jest delikatnie mówiąc utopijna :) Odpowiedz Link Zgłoś