Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

vnv sales force

IP: *.ghnet.pl 14.07.09, 19:27
    szukam informacji na temat pracy w tej firmie. Dają wiele ogłoszeń na
    stanowisko telemarketera, wszystko ładnie brzmi w ogłoszeniu a jak jest w
    rzeczywistości? Nikt się nie skarży na nich więc może faktycznie jest ok?
    Obserwuj wątek
      • Gość: szukająca Re: vnv sales force IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 09:17
        byłam wczoraj nie polecam,strata czasu, chyba że ktoś jest
        zdesperowany do końca, albo chce zobaczyć że w takim miejscu jeszcze
        ktoś pracuje.
        warunki straszne, i wyczytałam w internecie że nie chcą płacić była
        mowa coś o 600zł, ale to wiem jedynie z internetu. Natomiast
        powtarzam jeszcze raz warunki masakra.
        • Gość: szukajaca Re: vnv sales force IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 09:20
          dodam może że chodzi o Kraków, nie wiem jak jest w innych miastach
        • Gość: Pracownik VNV Re: vnv sales force IP: *.centertel.pl 24.07.09, 18:46
          Co za bzdury. Jest minimalne wynagrodzenie za godzinę i rozbudowany system
          prowizji. Prowizje jak najbardziej są do osiągnięcia. Każdy pracownik VNV ma
          wgląd w wyniki innych. Wystarczy spróbować 3 dni by się przekonać że zarabia się
          w tej firmie bardzo dobrze.
          • Gość: Marcin Re: vnv sales force - co i za ile? IP: 81.219.244.* 27.07.09, 15:59
            Cześć, to miło że wypowiedział się ktoś pracujący w VNV Sales
            Force
            . Mam do Ciebie kilka pytań bo zainteresowałem się tą firmą
            i własnie piszę list motywacyjny, więc z chęcią przyjmę garść porad
            prosto ze źródła :D

Chciałbym wiedzieć ile jest tego minimalnego wynagrodzenia na
            godzinę, co się sprzedaje i czy za "próbowanie 3dni" też płacą.. :D

Jeżeli faktycznie "zarabia się w tej firmie bardzo dobrze" to ile to
            jest "bardzo dobrze"?
            Ile zarobię w pierwszym miesiącu, zakładając kiepski scenariusz?
            Ile mogę zarobić już na początku zakładając moją olbrzymią ambicję,
            determinację i elastyczność?

Na co zwraca szczególną uwagę kierownictwo i jakie cechy pracowników
            są bardzo cenione i pożądane?

Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź bo szukam tego typu pracy w
            Krakowie a oferta VNV wygląda "przez internet" interesująco.
            Chiałbym ją zweryfikować z rzeczywistością, a skoro Ty tam pracujesz
            to z chęcią wysłucham Twojej wartościowej opinii zanim wyślę papiery.

Dziękuję Ci, Marcin.
            • Gość: Pracownik VNV Re: vnv sales force - co i za ile? IP: *.centertel.pl 28.07.09, 10:02
              Co do warunków, najlepiej iść na rozmowę. Zawsze to jakieś
              doświadczenie. I nie polecam bycia palantem w garniaku.

W pierwszym miesiącu nie należy się spodziewać kokosów: ponieważ są
              klienci którzy będą umawiać się z Tobą na późniejszy termin rozmowy.
              Są również klienci, którzy podpiszą z Tobą od tzw strzała - w
              pierwszej rozmowie (ale by tak sprzedawać to albo trzeba mieć
              szczęście albo mieć trochę praktyki, generalnie nikt nie mówi że tak
              nie będzie odrazu, przychodzą do firmy nowi, którzy od drugiego dnia
              sprzedają lepiej niż starzy wyjadacze)

Czy 3000 zł na rękę, za samą stawkę godzinową jest
              satysfakcjonujące? A do tego drugie tyle premii?

Co do kasy to musisz sam się zorientować. Spróbuj i porozmawiaj z
              innymi wiele osób chętnie Ci powie. Poza tym pracownicy mają dostęp
              do swoich i kolegów wyników, więc łatwo skalkulujesz.

Kandydat musi być otwarty, dobrą dykcję, mieć mocną psychikę, upór i
              łatwo sie nie zniechęcać.

Szefowie cenią sobie osoby które grają fair. Jeśli traktujesz pracę
              poważnie, nie ścieniasz że nie możesz w piątek wieczorem przyjść np:
              do pracy bo masz babcię chorą (praca 9-15 15-21) to szef to doceni.
              Było już masę przypadków że komuś zabrakło do jeszcze wyższego
              progu - a Prezes i tak z własnej woli podwyższył - bo ktoś jest
              naprawdę w porządku, nie wciska klientom kitu, szanuje wszystkich w
              koło itd

Ja Polecam
              • Gość: baltazaar [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 15:41
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: ja [...] IP: *.chello.pl 30.07.09, 21:30
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: k.pracownk vnv Re: vnv sales force - co i za ile? IP: *.chello.pl 31.07.09, 10:09
                  baltazar cwaniaku a może powiesz jak ty się nazywasz jak ,żeś taki odważny ....
                  skoro rzucasz nazwiskami to chyba pasowało by i swoim !!
                  • Gość: zleceniobiorca vnv Re: vnv sales force - co i za ile? IP: 83.238.175.* 31.07.09, 11:10
                    tak czytam i czytam te brednie i sie zastanawiam czy rzeczywiście
                    pracujemy w tej samej firmie. Pracuje tu juz od stycznia i nigdy nie
                    odniosłam wrazenia w najmniejszym nawet stopniu podobne do waszego.
                    Atmosfera w pracy jest przyjazna dla pracowników. Kierownicy to
                    osoby z którymi mozna sie pośmiać i poradzić w każdej sprawie. Młode
                    towarzystwo, fajni ludzie i przede wszystkim zarobki na poziomie
                    wypracowanym przez siebie. Pracuja w firmie osoby które zarabiaja od
                    3-5 tys, ale sa tez takie które nic nie robia, wiec trudno sie
                    dziwic ze dostaja wypłate tylko za przesiedziane godziny. Co w
                    porównaniu do innych firm call center i tak jest duzo wyzsza stawka.
                    • Gość: maras141090 Re: vnv sales force - co i za ile? IP: *.chello.pl 01.08.09, 11:52
                      Ja pracuje i jestem zadowolony, szefostwo w porządku kierownictwo tak
                      samo,zarobki zależą os stanu zaangażowania,samochody są własnośćią firmy a nie
                      prywatna własnośćią.pozdrawiam.
                    • Gość: Pracownik VNV Re: vnv sales force - co i za ile? IP: *.centertel.pl 04.08.09, 18:48
                      są i tacy co więcej niż 3-5 - ale tak jak wcześniej sugerowałem
                      spróbować pracy, popytać ludzi w tym tych ze starzem, zerknąć na
                      rankig sprzedaży i spróbować zarobić tyle co inni
                • Gość: Pracownik VNV Re: vnv sales force - co i za ile? IP: *.centertel.pl 04.08.09, 19:33
                  baltazaar - myślę że jesteś niedorajdą i w sprzedaży w żadnej firmie
                  kokosów nie zrobisz

co do Twojej 1: są osoby które mają umowy o pracę, studenci wolą
                  umowy zlecenie no nie muszą ZUSu płacić, są i tacy co mają własną
                  działalność, są osoby które nie chcą umowy o pracę bo wolą mieć w
                  kieszeni a nie w ZUSie - FIRMA JEST ELASTYCZNA i OTWARTA NA RÓŻNE
                  ROZWIĄZANIA

co do Twojej 2

Pewnie że Rynek jest czymś w rodzaju Lepu, to tak samo jakbyś miał
                  pretensje że Coca-Cola emituje reklamy w TV albo że McDonald jest na
                  Florianskiej

co do Twojej 3

jeżdzą szefowie pożądnymi autami bo ich na to stać - firmę się ma po
                  to by generowała przychody i każdy wydaje na to na co ma ochotę -
                  nikt Ci nie broni otworzyć własnej firmy i jeżdzić Q7

co do "równego chłopaka z pod kieleckiej wsi" - to sieka i złote
                  łancuchy to spora przesada - zadrościsz mu i tyle - pracował w TP
                  jako telemarketer ma KNOW-HOW jest dobry i tyle. A że nie ma
                  korporacyjnej ogłady i mu można wytknąć błędy - trudno nie każdy
                  jest we wszystkim perfekcyjny - wolę go takiego niż jako drętwego
                  ch... z korporacji - poza tym o niego się nie martw - on sobi
                  poradzi, i braki nadrobi

Podejście mają naprawdę w porządku - spróbuj popracować w innej
                  firmie sprzedającej usługi telekomunikacyjne - najlepiej odrazu w TP

- poza tym jak miałeś coś do niego - to trzeba było mu to
                  powiedzieć - on za szczerość nie wywala z roboty jak większość
                  szefów w innych firmach

• Gość: Pracownik VNV S F. Re: vnv sales force - co i za ile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 01:32
                    całkowicie się zgadzam z wypowiedzią "Pracownik VNV" Marcina i
                    innych którzy mają już dłuższy staż pracy w tej firmie, i każdy bdb
                    wie że do Prezesów czy Kierowników można śmiało iść i pogadać jak z
                    czlowiekiem, nie ma tu podziałów na wyższych i najwyższych nie
                    jesteśmy jakimiś zwykłymi robolami "no name"- a to jest
                    ważne!!! bo dzieki temu atmosfera w pracy jest równiez bardzo fajna.

Ktoś pisał że miejsce pracy to masakra ... no prosze waść wstydu
                    oszczędz .... fakt nie jest to hotel 5* ale jest naprawde OK szkoda
                    tylko że osoby tam pracujące nie zawsze dbaja o to co mają i co jest
                    im zapewnione!-ale zapewne i w domu też nie potrafia zadbać o
                    czystość i niszczą to co nie należy do nich!!!

Zamiast obczerniac innych popatrzcie na swój czubek nosa a potem na
                    czyjś ....

osoby które są zadowolone z pracy nie mają czasu czytać tych
                    wszystkich bredni jakie wypisuje 'ktoś' komu sie nudzi i nie umie
                    produktywnie wykorzystac swojego wolnego czasu ... a może poprostu
                    lubi działać na czyjąś niekorzyść!!!!
              • Gość: qwerty Re: vnv sales force - co i za ile? IP: 77.236.28.* 01.07.10, 12:21
                "palant w garniaku"??? człowieku... dziwny człowieku... gdy idzie sięna rozmowę opracę trzeba wyglądać schludnie i elegancko... Tym bardziej, jeśli to praca za 3500 złotych miesięcznie...
                jeżeli VNV Sales Force stawia na ludzi "z ulicy" - to nie dziwcie się, że później w tym "ulicznym" tonie głoszą prawdy objawione o Waszej Firmie...
                Sam zastanawiałem się nad pracą u Was przez okres wakacji (taka praca, że 3 miesiące urlopu się ma :))... Czytając jednak Pański tekst, niepewność wielka mną wstrząsnęła...

p.s.
                to, że człowiek do pracy chce ubrać garnitur nie znaczy o tym, że jest "palantem" tylko o tym, że poważnie traktuje pracę w biurze. Nie widział Pan zapewne nigdy na oczy żadnego szefa poważnej firmy w "arbeitznzugu"...
        • Gość: gosc Re: vnv sales force IP: *.chello.pl 15.02.10, 23:03
          jakimi usługami zajmuje sie ta firma?
      • Gość: osoba w temacie Re: vnv sales force IP: *.A159.priv.bahnhof.se 20.10.09, 18:05
        Koledzy i koleżanki z pracy tworzą dobrą atmosferę. Firma daje wiele ogłoszeń, bo ludzie odchodzą z pracy z powodu wypalenia zawodowego. Było już kilka negatywnych opini, zapewne zostały usunięte. Jest bajzel w firmie. Stawka godzinowa w ofercie jest podkoloryzowana, wypłaty nie są zaskakujące.
        • Gość: Pracownik VNV Re: vnv sales force IP: *.centertel.pl 24.10.09, 17:00
          Pewie że zdarzają się tacy co odchodzą z powodu wypalenia. Są też
          tacy co wracają i są witani z otwartymi rękami.
          Fakt że jest trudno osiągnąć maksymalną stawkę. Natomiast są tacy co
          wskoczyli na 3/4 słupka tej stawki.
          Opinie negatywne... hmmm zawsze jest ktoś niezadowolony. Trzeba się
          pogodzić z tym że efekty pierwszego miesiąca pracy mogą pojawić się
          z drugą wypłatą i takie przesunięcie jest. Ci co pracują ciągle są
          zadowoleni, bo przekonali się że te wyniki znajdą się w ich
          wypłacie. Nawet jeśli z kolejną pensja jakaś jej częśc pójdzie na
          następny miesiąc to do tej otrzymasz z poprzedniego. Ale to taka
          specyfika pracy. Trzeba poczekać na realizację Twoich umów. Jeśli z
          końcem miesiąca nie ma efektu Twojej pracy to przychodzi on w
          miesiącu następnym i wtedy za to otrzymujesz wynagrodzenie. A
          właściwie premię za wynik.

Ile osób tyle opini. Czy jest bałagan? Skoro piszesz że jest to
          pewnie jest. Natomiast ja widzę że zmiany jakie się dokonują idą w
          dobrą stronę z korzyścią dla pracowników. Tym bardziej że uwagi
          pracowników są zawsze mile widziane. Nie ma firm w których nie ma
          bałaganu. Firmy dzielą się na takie które starają się to porządkować
          i na takie które nie robią nic w tym kierunku. VNV zdecydowanie
          należy do tych pierwszych.
        • Gość: Pracownik. Re: vnv sales force IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.09, 03:52
          Proponuję osobom marnującym wolny czas na wypisywaniu negatywnych opinii na temat firmy, z którą prawdopodobnie nie mają wiele wspólnego (cyt. "Było już kilka negatywnych opini, zapewne zostały usunięte. Jest bajzel w firmie."), przeznaczać go na inne, może bardziej przyjemne sprawy.

Może by tak spojrzeć na VNV pod innym kątem:
          "bajzel" jest w każdej firmie, z tym że nie w każdej to widać i właśnie do takich należy VNV. Będąc najlepszą firmą w branży (spójrz na statystyki), VNV chyba nie ma interesu w usuwaniu negatywnych opinii na jej temat, prawda? To pracownicy - nie losowani przecież na loterii, lecz wybierani przez osoby zarządzające - wyrabiają firmie opinię. To oni budują dobre relacje z klientami, zyskują ich zaufanie, co jest przecież podstawowym fundamentem pod dalsze interesy i tym samym zyski w firmie oraz portfelach pracowników.

Zwracam uwagę na jeszcze jedną kwestię:
          "Stawka godzinowa w ofercie jest podkoloryzowana, wypłaty nie są zaskakujące."
          Każdy pracuje na miarę swoich możliwości. Jeżeli "osoba w temacie" wykorzystuje swój czas pracy na picie kawy, liczenie pikseli na ekranie komputera lub pogawędki z innymi pracownikami (prawdopodobnie o podobnych dochodach), nie powinna mieć pretensji do firmy przy oglądaniu swojego rachunku w dzień wypłaty, prawda?
          VNV jest firmą, w której szefowie znają swoich pracowników i ich podejście do pracy.
          Jednak najbardziej absurdalna w wiadomości z 20.10 jest "podkoloryzowana" stawka godzinowa. Może najpierw naucz się liczyć (w VNV pracuje się 6 godzin dziennie, nie 8 czy 10), a następnie spójrz w tabelę stawek godzinowych. Jeżeli wykonujesz 40-50 proc. z zakresu twoich obowiązków jako pracownika, niech nie będzie dla ciebie zaskoczeniem wynagrodzenie za kolejny miesiąc liczenia pikseli i picia kawy.

Ludzie, doceniajcie swoją pracę! Założyciele firm takich jak ta w zdecydowanej większości dorabiają się ich ciężką i ambitną pracą. Biorąc pod uwagę zakres obowiązków pracownika tej firmy oraz warunki pracy (duży plus), zarobki są naprawdę dobre. Jeżeli komuś naprawdę zależy na pracy w VNV i jest w stanie to pokazać, wówczas ma realne możliwości zarabiać tyle pieniędzy, żeby wydawać je na to, co go satysfakcjonuje. Pozostali zawsze będą czekać do przysłowiowego "pierwszego".
      • Gość: mycholek Re: vnv sales force IP: *.chello.pl 15.11.09, 18:02
        Hejka, a ja mam takie pytanie, bo na rozmowie mowa było o pensji i prowizji w
        zależności od sprzedanych pakietów, a co będzie jak np sprzedam tylko 10
        pakietów a samych telefonów czy internetów np. 30? Jak wtedy się liczy ta
        podstawa i premia? Bo tego mi nie wyjaśniono.
        • Gość: o Re: vnv sales force IP: *.chello.pl 15.11.09, 18:46
          za sam telefon czy sam internet nie ma prowizji
          • Gość: myszolek Re: vnv sales force IP: *.net.autocom.pl 15.11.09, 22:44
            aha, a ciężko jest wyrobić to minimum 20 pakietów? Co się dzieje, jak ktoś tego
            nie zrobi?
            • Gość: Zadowolony z Pracy Re: vnv sales force IP: *.centertel.pl 17.11.09, 12:37
              jak nie wyrobisz masz podstawową stawkę. Poza tym nie jest cieźko zrobić 20
              pakietów. Popatrz na osoby które puszczają dziennie po kilka. Czasami potrafią
              wysłać i 10 umów w ciągu dnia. Jeśli sumiennie pracujesz i dzwonisz masz
              sukcesy. Warto poobserwować kto ile wysyła umów.

Powiem Ci tyle: konkurencyjne TeleCentra płaca gorzej. Nikt Ci nie broni zabrać
              CV w dłoń i udać się do nich. Poznasz warunki, przekalkulujesz. W VNV
              startujesz odrazu z takiego samego poziomu jak inni. Masz stawkę godzinową która
              rośnie. I premie za wynik. Jest jedno nowe TeleCentrum gdzie nie ma stawki
              godzinowej, jest prowizja i do tego dodatek za staż.

VNV szanuje pracowników i traktuje ich sprawiedliwie. Nawet jeśli zdarzy Ci się
              być niemiłym (celowo lub przez przypadek) dla kogoś nad tobą, to sprawy prywatne
              nie mają wpływu na to jak będziesz traktowany.
              • Gość: Piesek Leszek Re: vnv sales force IP: 77.87.0.* 27.12.09, 23:16
                Od tej firmy lepiej trzymac się z daleka. Kariery tam nie zrobicie, chyba że
                akurat któraś osoba "będąca wyżej" szuka partnera:D
                • Gość: Kotek Mrukotek Re: vnv sales force IP: *.anonymouse.org 04.01.10, 13:35
                  w tej firmie można tylko i wyłącznie dobrze zarobić jak i również można też
                  zdobyć umiejętność swobodnej wypowiedzi - na więcej nie ma co liczyć

a co do partnerów itd itp to nie Twój biznes ludzie są dorośli i każdy robi na
                  co ma ochotę

tyle że tu jesteś w błędzie bo z tego co wiem to:

kierowniczkom raczej to nie w głowie a szkoda ;)
                  Kierownik obecny zajęty,
                  Kierownik były to raczej typ aseksualny - choć wiadomo każda potwora ma swojego
                  amatora, więc on tez odpada

a sama góra z moich informacji pozajmowana

awansować też się nie da i tu prawda: firma obiecała wybrać kierownika wśród
                  pracowników - i jak na razie obietnicy nie dotrzymała - może po uruchomieniu
                  drugiej lokalizacji coś się zmieni ale nic się nie zapowiada

• Gość: hehehe Re: vnv sales force IP: *.zax.pl 20.01.10, 23:59
                pożal się Boże, na moim koncie zawidniała ogromna kwota za przepracowane 2 tygodnie!! ile?? a to się pytajcie, nie jestem chwalipiętą lol starczy mi na 120 rolek papieru toaletowego (oczywiście szarego), to sobie obliczcie. w kiosku mam za 45 groszy, no to dużo wyjdzie. a tak licząc, to pomóżcie mi, bo nie wiem ile listków ma jedna rolka:( to wychodzą miliony! Będziecie zarabiać miliony:) opłacało się tam pracować.

NIE idźcie w tym kierunku!

czekam na KONTRATAKI z waszej strony, oszuści.
      • Gość: bleeeee Re: vnv sales force IP: *.zax.pl 21.01.10, 00:02
        pożal się Boże, na moim koncie zawidniała ogromna kwota za przepracowane 2
        tygodnie!! ile?? a to się pytajcie, nie jestem chwalipiętą lol starczy mi na 120
        rolek papieru toaletowego (oczywiście szarego), to sobie obliczcie. w kiosku mam
        za 45 groszy, no to dużo wyjdzie. a tak licząc, to pomóżcie mi, bo nie wiem ile
        listków ma jedna rolka:( to wychodzą miliony! Będziecie zarabiać miliony:)
        opłacało się tam pracować.

NIE idźcie nawet na rozmowę
        • Gość: PracownikVNV Re: vnv sales force IP: *.centertel.pl 22.01.10, 13:26
          Chłopie przestań opowiadać bzdury.

dni przepracowane x 6h x najniższa stawka godzinowa (ta za nic nie
          robienie) to jest inna kwota niż wyliczyłeś

kto ile podpisuje nie jest tajne - na ścianie wisi ranking wszystkich
          - najlepiej się zwolnij odrazu "leszczu"
        • Gość: bleeeee Re: vnv sales force IP: 89.174.106.* 22.01.10, 20:50
          Hehe.. ciekawe, który mądry pracownik VNV opisał mnie jako leszcza. Sam jesteś
          leszczem frajerze. Myślisz, że jak tatuś kupił samochodzik to jesteś gość?
          Niestety tak to nie działa.. Matoł zawsze pozostanie matołem ,bez względu na
          stanowisko :D
          W celu sprostowania... nie zazdroszczę Ci ani samochodu, ani posady, dziewczyna
          też bez rewelacji...
          Chciałem tylko wyrazić swoją opinię.
          • Gość: Pracownik VNV Re: vnv sales force IP: *.centertel.pl 22.01.10, 22:11
            ....który mądry to pracownik.... Co się "gupio" pytasz? Za krótko
            jesteś w firmie skoro nie wiesz kto to taki Pracownik VNV. Ja jestem
            telemarketerem a nie to co sobie tam w głowie ubzdurałeś.

Tych kilku wymienionych kwestii nie ma sensu zazdrościć, każdy ma to
            co lubi. Ale cieszę się że Cię skręca że ktoś "taki" ma łeb na karku a
            Ty nie radzisz sobie jako Telemarketer. Mimo że "wielkim" moim kumplem
            raczej on nie będzie to i tak życzę mu wszystkiego najlepszego.
            • Gość: Pracowal,t,zmarnow Re: vnv sales force IP: *.la.net.ua 25.01.10, 15:56
              Jakie kierownictwo, taka firma.

W VNV panuje wyścig szczurów, rankingi itp.

Ogólnie marketing w Netii daje wiele do życzenia- podkradają sobie klientów.

Jeżeli masz twardą dupę, chcesz sobie tylko dorobić, tak dorobić- nie zawsze pensja jest adekwatna w stosunku do nakładu pracy, brak podstawy- lubisz zarabiać na konsumenckiej naiwności, ta praca jest właśnie dla Ciebie. :p
      • Gość: Kotek Mrukotek Re: vnv sales force IP: *.anonymouse.org 27.01.10, 00:11
        Bzdury panowie z tym wyliczeniem. Idziecie na rozmowę zapytajcie ile
        zarobicie jeśli nic nie sprzedacie. Są firmy gdzie zarabia się albo
        marną stawkę godzinową albo wyłącznie prowizję.

Ranking sprzedaży to nie wyścig szczurów. To informacja dla takich
        głąbów jak wy że da się zarobić. Nie jest to praca marzenie, ale kasę
        przynosi i to niezłą.
        • Gość: ciekawy Re: vnv sales force IP: *.olsztyn.mm.pl 27.01.10, 21:36
          No różne są opinię, ale z tego co widzę po niektórych to chyba da się zarobić.
          Chcę spróbować więc chyba wyślę CV.
          A mam jeszcze takie pytanie - jak coś sprzedam przez telefon, to kto tą umowę
          finalizuje - wysyłam ją pocztą czy jak?
          • Gość: Pracownik VNV Re: vnv sales force IP: *.centertel.pl 27.01.10, 23:11
            Najlepiej samemu się przekonać, iść na rozmowę wypytać o wszystko anie bazować
            na opiniach obiboków. Jest masa osób które długo pracują i są zadowolone. By
            zrobić dobry wynik trzeba intensywnie popracować i nie ma problemu najmniejszego.

Twoim zadaniem jest dobrze nie tylko sprzedać, ale doradzić i dobrze
            poinformować. W wielu przypadkach bycie doradcą przekłada się na wynik w
            sprzedaży. I to jest główne zadanie. Firma ma świetnie zorganizowaną strukturę.
            Więc tylko przygotowujesz umowę a realizuje ją kto inny.
            • Gość: maciek jaka stawka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 00:53
              Mam pytanie. Ile wynosi najniższa stawka godzinowa brutto??
              • Gość: Pracownik VNV Re: jaka stawka? IP: *.centertel.pl 01.02.10, 12:52
                Niestety takich informacji nie możemy jako Pracownicy udzielać. Poza
                tym nie pamiętam żebym kiedyś taką dostał. Wyślij CV jeśli zaproszą Cię
                na spotkanie - wypytasz się o wszystko.
                • Gość: maciek Re: jaka stawka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 16:12
                  Wysłałem i nic. Może mnie nie chcą.
                  • Gość: Pracownik VNV Re: jaka stawka? IP: *.centertel.pl 02.02.10, 13:39
                    Nie wiem czy spełniasz kryteria wyboru i czy masz predyspozycje.
                    Pozostaje tylko czekać.
                  • Gość: Pracowało się Re: jaka stawka? IP: *.anonymizer.ccc.de 07.02.10, 20:06
                    Maciek Zauważ, że Pracownik VNV to jest jedna z osób kierujących tą firmą, przeważnie, na takich forach, to własnie oni mają najwięcej do powiedzenia.
                    Nie zastanawia Cię fakt, dlaczego tak często tu zaglądają?
                    • Gość: Pracownik VNV Re: jaka stawka? IP: *.centertel.pl 08.02.10, 10:09
                      Tu się mylisz. Kierownikiem nie jestem. Mam swoje powody by być
                      zadowolonym. Nie tylko z powodów finansowych. Nie napisałem tu
                      niczego co byś nie sprawdził na własnej skórze, lub z innymi
                      kolegami. Zapytaj otwarcie o pensje innych kolegów. Z tego co wiem
                      osoba która liczy wypłaty chętnie Ci przedstawi listę wypłat (bez
                      nazwisk oczywiście) zawsze tak proponował. System wypłat oparty na
                      prowizji wiele osób zraża. Spytaj dobrych sprzedawców ile już pracują
                      w firmie.

• Gość: Pracowało się Re: jaka stawka? IP: *.fabiankeil.de 09.02.10, 14:34
                        Chciałeś powiedzieć, że już nie jesteś kierownikiem, ale pełnisz inne odpowiedzialne stanowisko, w innym przypadku nie zaglądał byś tak często na tą stronę, przeciesz nie szukasz pracy, tylko interesują Cię komentarze na temat firmy.;p
                        Nie samymi pieniędzmi się żyje. Co z tego, że zapytam ile kto zarabia, jak i tak dostanę taką odpowiedź, jaką Ty uznasz za stosowną.
                        • Gość: buchacha Re: jaka stawka? IP: 217.116.110.* 11.02.10, 15:57
                          ale sie goscia uczepiles, wszystkim pasuje tylko nie Tobie, zwolnij sie idz do innego telecentrum, pewnie bedzie Ci lepiej
                          • Gość: buchacha Re: jaka stawka? IP: 217.116.110.* 11.02.10, 16:13
                            i to samego brzuchalca'kielczana' łoj-cie-hov-skye-go-go loose-aka, prostego chłopaka ze wsi jak o sobie mówi sam
                        • Gość: Pracownik VNV Re: jaka stawka? IP: *.centertel.pl 12.02.10, 10:50
                          Jestem telemarketerem. Kierownicy już dawno odpuścili sobie rozmowy na
                          tym forum, bo jak widać do niczego nie prowadzą. I nie ma to sensu.
                          Poziom uwag jest poniżej jakiegokolwiek poziomu.

I to by było wszystko z mojej strony w tym wątku. KONIEC
      • Gość: obiektywny Re: vnv sales force IP: *.146.133.148.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.07.10, 12:46
        firma przedstawia sie jako najlepsza w branzy .. ale jest to tylko slodkie
        pierdzenie.. po rozmowie o prace nie byli nawet w stanie powiedziec kiedy
        zadzwonia by powiedziec czy zostalem przyjety czy nie... szukam pracy czy
        to znaczy ze mam czekac do usranej smierci na ich telefon? nie mam
        czasu ... widac ich profesjonalizm i podejscie do pracownika.. czyli
        totalny brak szacunku .. jesli na samym poczatku tak kogos traktuja to nie
        chce myslec jak byloby pozniej ... szczerze nie polecam tej
        firmy ...zostawili po sobie tylko smrod...
        • Gość: ja Re: vnv sales force IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 17:15
          Widocznie się nie nadajesz! Ja juz jestem po szkoleniach i jest git:)
          • Gość: gość Re: vnv sales force IP: *.garinet.pl 02.07.10, 19:33
            Nawet jak sie nie nadawal to powinni do niego zadzwonic. Moze mu
            zalezalo a oni go tak potraktowali. Ja bylam juz na wielu rozmowach
            o prace w swoim zyciu i zawsze do mnie oddzwaniali nie wazne czy
            mnie chcieli czy nie. Zgadzam sie ze to brak szacunku bo robia mu
            tylko nadzieje ze zadzwonia. Mialam aplikowac do tej firmy ale jak
            maja mnie tak samo potraktowac to wole sobie tego oszczedzic.
      • Gość: mila Re: vnv sales force IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 23:49
        Aplikowałam na to stanowisko z ciekawości. Z 3 miechy temu.
        Zadzwonili owszem. I na tym się skończyło, bo raz że z laski przez telefon
        wymuszałam odpowiedz ile wynosi stawka podstawowa (jakby to jakaś tajemnica była
        :)) - było to ok. 5 lub 6 zł brutto, a dwa że w terminie na który chcieli mnie
        zaprosić miałam jakąś inna rozmową a obrażona na cały świat panna stwierdziła,
        że mają tylko jeden termin więc jej podziękowałam. Nie polecam.
        • Gość: xxx Re: vnv sales force IP: *.chello.pl 21.07.10, 00:56
          ... ta zniewaga krwi wymaga...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka