Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

tragedia-brak pracy!!!

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.09.09, 12:08
    szukam pracy już prawie pół roku i zero reakcji ze strony
    pracodawców na wysłane przeze mnie aplikacje.Rynek pracy w Brzegu
    opolskim jest słaby a za coś trzeba żyć,zero zainteresowania przez
    pracowników urzędu pracy i doradcę zawodowego, przecież powinno być
    jakieś wsparcie dla bezrobotnych!!!!!Ale to jest Polska, jesteśmy
    sto lat za murzynami!!!i jak tu normalnie żyć ????
    Obserwuj wątek
      • Gość: . Re: tragedia-brak pracy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 13:26
        Ja jestem z Trójmiasta i myślisz, że tu jest lepiej?
        • Gość: stary Re: tragedia-brak pracy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 14:22
          To nie tragedia. To od jakiegoś czasu standard w Polsce. Ale tak to jest, jak
          się kończy szkolę i coś się chce osiągnąć. Tylko przed zakończeniem szkoły zero
          zainteresowania tym, co się dzieje na rynku pracy. Takich "zdziwionych" będzie
          w Polsce coraz więcej.
          • Gość: . Re: tragedia-brak pracy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 16:24
            Głupi jesteś. Rynku pracy nie da się przewidzieć tak szybko ewoluuje. Poczytaj
            sobie troche na ten temat i sie dokształć. Juz nawet tak gloryfikowani tu do
            niedawna inzynierowie nie moga znalezc pracy. Bo jej nie ma. I tyle. A najlepsza
            - jesli juz jest - rozchodzi sie po znajomości.
            • Gość: . ps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 16:26
              poza tym wystarczy przejrzeć portale z ogloszeniami o prace: sami sprzedawcy (i
              to juz tez coraz mniej) głownie handlowcy w róznych odmianach, sprzataczki,
              hostessy i ochroniarze z grupą inwalidzka. Wiec przestan się "mądrzyć".

Gdzie całą reszta zawodów?
      • Gość: martyna Re: tragedia-brak pracy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 19:15
        Też szukam ... niestety z marnym skutkiem. Zwłaszcza jeżeli nie ma się
        doświadczenia ale skąd je wziąć skoro nikt nie chce ci dać pracy ? A przecież
        każdy musi za coś żyć. Ja jak na razie dorabiam sobie marniutkie grosze na
        buxach. Są to portale zagraniczne wiec lepiej się opłaca bo wypłata jest w
        funtach. Na prawdę polecam mimo ze kokosów nie ma.Jak wejdziesz na te linki
        wystarczy się zarejestrować a poźniej wejść na surf ads :)
        bux3.com/?r=faithlessmusic
        bux.to/?r=faithlessmusic
        Można też troszkę dorobić rozprowadzając Avon albo Oriflame:) Życze powodzenia w
        szukaniu pracy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka