silwercross 24.02.10, 12:22 Macie może jakiekolwiek problemy z odbiorem radiowej Trójki w Mielcu? U mnie na dotychczasowej częstotliwości 96,2Mhz wskoczyło Radio Rzeszów na częstotliwości 96,4 MHz!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mani1 Re: kłopoty z odbiorem programu trzeciego PR 25.02.10, 06:16 Dopóki nadajnik Radia Rzeszów był w Mielcu wyłączony Trójkę można było jako tako słuchać, teraz widocznie znowu włączyli nadajnik w Mielcu, który zagłusza Trójke Odpowiedz Link Zgłoś
vaxel Re: kłopoty z odbiorem programu trzeciego PR 01.03.10, 09:50 Trójkę można w Mielcu słuchać na następujących częstotliwościach (podaję z pamięci): 96,2 - nadajnik z Kielc 92,0 - nadajnik z Rzeszowa 99,4 - nadajnik bodajże z Tarnowa Generalnie problemów nie ma, choć sygnał do tych najmocniejszych nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
pagnieszka_dwa Re: kłopoty z odbiorem programu trzeciego PR 23.03.10, 14:24 witam, ja niestety mam problem podobny do Was, na żadnej z podanych częstotliwości Trójka nie działa, na tej częstotliwości działa radio Rzeszów. Ja słucham Trójki tylko przez neta. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: kłopoty z odbiorem programu trzeciego PR 24.03.10, 10:51 Niestety, nie odbiera. Z kablówki UPC też zniknęła więc zostaje tylko net :( Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: kłopoty z odbiorem programu trzeciego PR 24.03.10, 11:20 Wasze posty sa pocieszajace!....bo chcecie sluchac Radia a nie komercyjnej papki w Zet czy RMF. Odpowiedz Link Zgłoś
xpc60 Re: kłopoty z odbiorem programu trzeciego PR 26.03.10, 18:28 Lechowski masz 100% racji! Te wszystkie 'pseudonowoczesne' stacje muzyczne to nic innego jak sięgająca rynsztoka komercyjna papka. Radio PR3 to zupełnie inna bajka. Zupełnie inny klimat, nieco spokojniejszy, utwory bardziej wartościowe. Odbieram niekiedy w samochodzie to radio, muszę sprawdzić jaka to częstotliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
tomon123 Re: kłopoty z odbiorem programu trzeciego PR 12.04.10, 19:50 Ja to się nawet "dokopałem" telefonicznie do firmy, która opiekuje się tym nadajnikiem Radia Rzeszów w Mielcu. Firma jest z Zamościa. Powiedzieli oczywiście, że u nich "suchutko" - wszystko działa prawidłowo. Odesłali do KRRiT, bo to Rada przydziela częstotliwości. Trójka z Kielc ma najsilniejszy sygnał w Mielcu, te z Tarnowa i z Krosna to już nie to. Czyli nie ma nadziei, chyba, że jakieś zrządzenie losu znowu wyłączy nadajnik RRz. Co też by trochę szkoda było, bo tego radia też czasami słucham. Ech, czy nie dało się tego rozwiązać dobrze? A Dwójka? Macie Dwójkę? Ja ledwo łapię. Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: kłopoty z odbiorem programu trzeciego PR 13.04.10, 10:44 Dwójka w zaniku, ledwo się można domyślić, ze to to :( Kurczę, pesymizmem powiało :( Odpowiedz Link Zgłoś
xpc60 Re: kłopoty z odbiorem programu trzeciego PR 13.04.10, 22:00 Za kilkanaście złotych można kupić antenę radiową - okrągłą i zamontować ją na zewnątrz budynku. Kosztuje niezbyt dużo. Trzeba oczywiście dysponować dobrym radiem albo amplitunerem. Link do anteny: www.dipol.com.pl/antena_radiowa_dipol_1ruz_pm_b_A0221.htm Odpowiedz Link Zgłoś
staszyn Re: kłopoty z odbiorem programu trzeciego PR 18.04.10, 12:24 Wykaz częstotliwości odbieranych w Mielcu: nadaje.com/miasta/Mielec.html Odpowiedz Link Zgłoś