Dodaj do ulubionych

Dentysta Mielec

23.02.11, 09:13
Panicznie się boje dentysty. Szukam takiego stomatologa w Mielcu, który (najlepiej bezboleśnie) wyleczy mi dwa zęby. I jeszcze jedno- co powiecie na narkozę i gdzie najbliżej można z niej skorzystać u stomatologa ? jakie są ceny ?
Obserwuj wątek
    • rados2 Re: Dentysta Mielec 28.03.11, 09:06
      Podbijam temat bo też jestem ciekawy odpowiedzi
      • mps61132 Re: Dentysta Mielec 31.03.11, 17:03
        Polecam Wam z całym przekonaniem p.BOŻENĘ SKRZYPCZAK, przyjmuje w przychodni nr.4 (naprzeciw Starego Szpitala).Leczę się u niej od ponad 10 lat, świetna, ma podejście do dzieci i dorosłych, delikatna, ciągle pyta czy nic nie boli i co ważne w porównaniu z innymi stomatologami jest niedroga. Właśnie dzisiaj u niej byłam.Przez pół roku chodziłam gdzie indziej bo nie po drodze mi było do mojej p.Bożeny, ale z fotela schodziłam z mokrymi plecami od stresu a u "mojej" stomatolog siedzi się jak u kosmetyczki, miło i przyjemnie.
        Czasami nie odbiera tel. bo jest sama, lepiej podejśc osobiście się zarejstrować, przyjmuje na II piętrze.
        • spamerowicz Re: Dentysta Mielec 04.04.11, 13:56
          Także polecam Skrzypczak, bardzo fajna babka, leczy niedrogo, a na dodatek ma podejście do pacjenta. Lecz aby się do niej dostać trzeba się zapisać miesiąc wcześniej bo tak ma ludzi dużo, że wszystkie terminy ma zajęte.
          • mieleclive Re: Dentysta Mielec 20.05.13, 10:29
            Ja polecam dentyste Bartosza Dziube a więcej info na jego stronie www.dentystamielec.com.pl Wszystko odbywa sie bezpoleśnie sprzętem oraz metodami na najwyższym poziomie.

Pozdrawiam
          • artmedia9 Re: Dentysta Mielec 22.09.16, 12:13
            Ja też polecam p. Bożenę Skrzypczak, a najlepszy dowód to to, że ci, którzy ją polecają, nie muszą przedstawiać żadnych dodatkowych adresów www czy innych takich rzeczy. Wpiszcie nazwisko w google to wyskoczy wam nr rejestracji. Zapisujcie się tak z 2 tyg. wyprzedzeniem. Wszystko wykonuje profesjonalnie, i szeroko tłumaczy co się w zębie dzieje, a jeśli jest potrzeba to wskazuje, do kogo trzeba się udać.
    • icai Re: Dentysta Mielec 26.08.14, 20:17
      www.dentystamielec.com.pl tutaj masz informacje, dentysta Bartosz Dziuba, gabinet stomatologiczny UNIDENT
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka