spamerowicz 03.05.11, 14:13 Słyszałem o likwidacji całego zakładu - lecz mam takie pytanie czy to prawda, czy po prostu plotka która się dobrze niesie - a ktoś ma frajdę że taką famę puścił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krpi Re: Likwidaca Melnox-u 03.05.11, 19:36 Podobno ma być reorganizacja czyli kogoś zwolnią kogoś zatrudnią - coś zlikwidują coś powstanie - ale na pewno nie chodzi o zamknięcie całej firmy! Odpowiedz Link Zgłoś
bartosowa Re: Likwidaca Melnox-u 03.05.11, 20:55 Nie ma już dawno takiej firmy jak Melnox. Odpowiedz Link Zgłoś
spamerowicz Re: Likwidaca Melnox-u 04.05.11, 14:18 Wiem bo utworzyło się kilka spółek jak silva kronospan, kronoorginal itp. Ale będą nas dalej truć czy już nie bo podobno przepisy się zmieniły i muszą się zwijać z mieleckiej strefy. Odpowiedz Link Zgłoś
elektronic Re: Likwidaca Melnox-u 05.05.11, 23:23 spamerowicz napisał: > Wiem bo utworzyło się kilka spółek jak silva kronospan, kronoorginal itp. Ale b > ędą nas dalej truć czy już nie bo podobno przepisy się zmieniły i muszą się zwi > jać z mieleckiej strefy. Ja proponuję żeby wszystkie firmy się pozwijały przecież każda truje w jakiś sposób a wy wszyscy pod kościół na żebry Odpowiedz Link Zgłoś