zablotka2006 22.03.06, 13:05 Witam. Czy zaglada tu ktoś kto mieszka w Dobryninie a pracuje w mielcu? Zamieszam sie przeprowadzic na wies.... Chcialabym zaisegnac paru informacji. Prosze o kontakt na maila :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahitaa Re: Dobrynin - Mielec 23.03.06, 09:09 Hej. Mieszkam wprawdzie w Mielcu, więc mój post nie jest do końca odpowiedzią na Twój, ale pozwoliłam sobie odpisać ze względu na fakt, że czasami przebywam w okolicy Dobrynina. Jak zapewne wiesz na garnicy Dobrynina i Niwisk jest las, a w lesie jest stajnia (Dębrzyna) z 15 cudownymi konikami (na początku kwietnia będzie 16) - tam właśnie spędzam swoje najsympatyczniejsze chwile. Gorąco polecam ten cudowny sport :) szczególnie, że na Dębrzynie nie ma "kobył" tylko dobre konie... Odpowiedz Link Zgłoś
zablotka2006 Re: Dobrynin - Mielec 23.03.06, 10:54 :) własnie na to pogranicze sie wprowadzam.... koniki to dla mnie za duze zwierzeta..... nie mowie ze sie tym nie zainteresuje ale jesli to z paniką w oczach :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahitaa Re: Dobrynin - Mielec 24.03.06, 21:05 Nie ma się czego bać - wystarczy stosować się do kilku zasad i obserwować.. Konie to bardzo łagodne zwierzęta - uczą pokory ispokoju - tylko czasami wpadają w panikę tysiąckroć większą niż człowiek. Strach przed nimi to wielko błąd...wskazany jest raczej szacunek do ich siły.. :) Mam znajomego, który mieszka w Dobryninie - wyślę Ci na maila kontakt do niego. Może coś Ci zachwali albo coś odradzi... Zapraszam na Ranczo w Dębrzynie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zablotka2006 Re: Dobrynin - Mielec 25.03.06, 11:23 Ok, dzieki :) ja juz koleznake ze szczecina na koniki zapraszam...jeszcze nie mieszkam, konika nie widzialam, a juz glupieje :) ale zawsze tak jest ja cie cos nowego z zyciu czeka...to jakas podnieta :) Odpowiedz Link Zgłoś