Dodaj do ulubionych

Dobrynin - Mielec

22.03.06, 13:05
Witam. Czy zaglada tu ktoś kto mieszka w Dobryninie a pracuje w mielcu?
Zamieszam sie przeprowadzic na wies.... Chcialabym zaisegnac paru informacji.
Prosze o kontakt na maila :)
Obserwuj wątek
    • anahitaa Re: Dobrynin - Mielec 23.03.06, 09:09
      Hej. Mieszkam wprawdzie w Mielcu, więc mój post nie jest do końca odpowiedzią
      na Twój, ale pozwoliłam sobie odpisać ze względu na fakt, że czasami przebywam
      w okolicy Dobrynina. Jak zapewne wiesz na garnicy Dobrynina i Niwisk jest las,
      a w lesie jest stajnia (Dębrzyna) z 15 cudownymi konikami (na początku kwietnia
      będzie 16) - tam właśnie spędzam swoje najsympatyczniejsze chwile. Gorąco
      polecam ten cudowny sport :) szczególnie, że na Dębrzynie nie ma "kobył" tylko
      dobre konie...
      • zablotka2006 Re: Dobrynin - Mielec 23.03.06, 10:54
        :) własnie na to pogranicze sie wprowadzam.... koniki to dla mnie za duze
        zwierzeta..... nie mowie ze sie tym nie zainteresuje ale jesli to z paniką w
        oczach :)
        • anahitaa Re: Dobrynin - Mielec 24.03.06, 21:05
          Nie ma się czego bać - wystarczy stosować się do kilku zasad i obserwować..
          Konie to bardzo łagodne zwierzęta - uczą pokory ispokoju - tylko czasami
          wpadają w panikę tysiąckroć większą niż człowiek.
          Strach przed nimi to wielko błąd...wskazany jest raczej szacunek do ich
          siły.. :)

Mam znajomego, który mieszka w Dobryninie - wyślę Ci na maila kontakt do niego.
          Może coś Ci zachwali albo coś odradzi...

Zapraszam na Ranczo w Dębrzynie.
          Pozdrawiam
          • zablotka2006 Re: Dobrynin - Mielec 25.03.06, 11:23
            Ok, dzieki :) ja juz koleznake ze szczecina na koniki zapraszam...jeszcze nie
            mieszkam, konika nie widzialam, a juz glupieje :) ale zawsze tak jest ja cie
            cos nowego z zyciu czeka...to jakas podnieta :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka