mareb1 20.06.06, 09:53 dmuchana przez pol wyspy i nigrow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonakitka Re: corka kaminskiego 20.06.06, 10:59 mareb1 napisała: > dmuchana przez pol wyspy i nigrow a z kad wiesz tez dmuchales?? Odpowiedz Link Zgłoś
liperus Re: corka kaminskiego 20.06.06, 13:27 Dobre.Dwie wypowiedzi i mamy obraz polskosci w mieleckim wydaniu:schamienie,brak szacunku i tolerancji i wyjatkowej krasy rasizm.Brawo Mielec. Odpowiedz Link Zgłoś
karma1 Re: corka kaminskiego 20.06.06, 17:41 O co to po pierwsze a o kogo to po drugie? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonakitka Re: corka kaminskiego 20.06.06, 23:44 Zastanawiam sie wczym tu problem, dziewczyna jest dorosla robi co chce, o ile to wogole prawda, a jesli nie to troche tak po hamsku wyzywac dziewczyne na forum od dziwek zwlaszcza podajac jej nazwisko. A tak wogole to co z tego ze corka kaminskiego, moze corka kowalskiego i iksinskiego tez, moze poprostu dala ci kosza i z niej robisz szmate! Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Zielonakitko 21.06.06, 00:20 Po co W OGÓLE odpowiadać na taki post? Nie uważasz, że podejmując dyskusję z prymitywem schodzisz do jego poziomu? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonakitka Re: Zielonakitko 21.06.06, 00:50 Malkontent tak sie sklada ze akurat znam ta dziewczyne i znam rowniez realia zycia na tej wyspie, wierz mi kazda polka ktora choc raz spotka sie z obcokrajowcem jest naswana dziwka. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz wyspa 21.06.06, 07:46 Co to jest ta "wyspa"? czy to jest jakies miejsce w Mielcu? Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: wyspa 21.06.06, 13:55 zielonakitka, dziekuje za odpowiedz:) marekb, kto kogo, gdzie i jak dmucha lub dmuchal, to jest jego prywatny problem, wiec prosze oszczedz nam takich informacji na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gslawik Re: corka kaminskiego 22.06.06, 15:14 a ja dmuchałem też niedawno... w alkomacik ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ispaniola Re: corka kaminskiego 29.06.06, 17:25 Matko! Człowieku, zastanów sie co ty wypisujesz???normalnie mnie zatkało! A co ci do tego, kto kogo i gdzie dmucha? I jak możesz podawać tu nazwisko dziewczyny! popaprało cię? to, że cie kopnęła w zadek to akurat nic dziwnego, z człowiekim o takim uspospobieniem jak Ty rzeczywiście nie sposób wytrzymac, ale zachowajże troche honoru i nie wypisuj takich rzeczy!bądż mężczyzną! Odpowiedz Link Zgłoś
marrylu1 Re: corka kaminskiego 29.06.06, 20:46 Masz rachję, koleżka chyba jest mocno zakompleksiony... A co może boi się że koledzy będą się z niego smiali, że dziewwczyna go puściła kantem...No taiego Maczo!!!...No myślenie na poziomie podstawówki. Bardzo Ci współczuję chłopie ale wyłącznie Twojego "rozwoju psychicznego" Odpowiedz Link Zgłoś