Dodaj do ulubionych

...przyznaję kolejne punkty..

22.08.06, 10:01
Wiem ,wiem że "liperus" nie potrzebuje przyznawania punktów , może nawet się
na mnie zezłości i omówić mi do tego prawa ,ale naprawdę warto zwrócić uwage
na jego odpowiedz w sprawach przejęcia majątków żydów mieleckich

"....Mysle ze wystarczy pomodlic sie za dusze tych nieborakow i starac sie
pomnozyc
ich majatek jak to w zydowskim zwyczaju oczywiscie nie w ich imieniu
(poprzednich wlascicieli) ale swoim wlasnym...."

....ten tekst i to "rozumienie spraw" niech będą wzorem dla adeptów tego
forum ...

"dzięki" pisze julek

Obserwuj wątek
    • no-surprises Re: ...przyznaję kolejne punkty.. 22.08.06, 16:03
      I Julkowi punkty za ewolucję podpisu ;)
    • liperus Re: ...przyznaję kolejne punkty.. 25.08.06, 03:27
      Po raz kolejny Twoj temat okazal sie za trudny i niezrozumialy.Jak widzisz
      kroluja tematy z placzliwej polki o zarobkach,litosciwej o bezdomnej
      zwierzynie,snobistycznej o zaletach zawodu prawnika , strachliwych o odbieraniu
      majatkow;krotko mowiac to o czym sie mowi na tym forum pozwala niezle ocenic
      tych ktorzy pisza, ich obawy,nastroje i oczekiwania a wszystko na poziomie
      "chleba powszedniego".
      • mani1 Re: ...przyznaję kolejne punkty.. 25.08.06, 06:39
        Pisząc te słowa pokazujesz swój poziom.
        • liperus Re: ...przyznaję kolejne punkty.. Mani 25.08.06, 14:05
          Domyslam sie ze jestes zachwycony moim poziomem i zazdrosny.Juz moja babcia
          zauwazyla ze bylem nieprzecietnie inteligentny,madry,dobry,subtelny i wrazliwy i
          oczywiscie "piekny" a twoj zachwyt utwierdza mnie w przekonniu ze miala racje.
      • absit Re: ...przyznaję kolejne punkty.. 25.08.06, 07:54
        liperus napisała:

Jak widzisz kroluja tematy z placzliwej polki o zarobkach

obraziłeś mnie po raz drugi ale z tego co widzę staje się to Twoją "powszechnie stosowaną" praktyką...starasz się każdemu wbić szpilę w najsłabszy punkt bez zastanowienia. Co to "inteligentnych" wątków - nie zauważyłam, żebyś założył własny na odpowiednim poziomie.
        • liperus Re: ...przyznaję kolejne punkty..absit 25.08.06, 13:59
          Najbardziej cieszy mnie to ze poznajesz swoje slabe strony a to prosta droga do
          zmian i o to wlasnie chodzi.Chcialabys bym plakal razem z Toba i udowadnial
          swiatu jaki jest brzydki i nieprzyjazny ? Nie przyszlo Ci na mysl ze Twoje zycie
          ,to jak je poukladasz ,jakie bedzie w ogromnym stopniu zalezy od Ciebie.Czy
          myslisz ze swiat konczy sie na biednym Mielcu ? a jedynym miejscem ucieczki od
          codziennych klopotow jest mieleckie forum.Dla Ciebie watek o odpowiednim
          poziomie to taki z ktorego tezami sie zgadzasz,pisany Twoim i dla Ciebie
          zrozumialym jezykiem i poruszajacy tematy pozostajace w zasiegu Twojego wzroku.A
          nie laska panienko poruszac glowka ,pomyslec i napisac cos od siebie o wlasnych
          przemysleniach chocby byly najbardziej zwariowane czy z pozoru
          niedorzeczne.Droga Absit ,polskie przyslowie powiada "jak sie wejdzie miedzy
          wrony trzeba krakac jak i one"...no chyba ze jest sie orlem.Milego dnia.
          • absit Re: ...przyznaję kolejne punkty..absit 25.08.06, 15:04
            liperus napisała:

> Najbardziej cieszy mnie to ze poznajesz swoje slabe strony a to prosta droga do zmian i o to wlasnie chodzi.

Nie miałam na myśli tylko siebie - pisząc o "wbijaniu przez Ciebie szpili w najsłabsze miejsca" miałam na myśli wszystkich, których udało Ci się na tym forum obrazić.

Chcialabys bym plakal razem z Toba i udowadnial
            > swiatu jaki jest brzydki i nieprzyjazny ? Nie przyszlo Ci na mysl ze Twoje zycie,to jak je poukladasz ,jakie bedzie w ogromnym stopniu zalezy od Ciebie.

Wcale tego nie chcę - paradoksalnie uważam, że świat jest piękny i mam po co i dla kogo żyć. Nigdzie w żadnym poście nie użalałam się ani nad nim, ani nad sobą - opisywałam tylko zaistniałe sytuacje i starałam się wyrazić swoje zdanie ( do którego mam prawo )na ten temat. Twój problem polega na tym, że do każdego czyjegoś zdania dobudowujesz sobie samemu tylko odpowiednią ideologię.

Czy myslisz ze swiat konczy sie na biednym Mielcu ? a jedynym miejscem ucieczki od codziennych klopotow jest mieleckie forum.

Jeśli według Ciebie to forum jest dla mnie miejscem ucieczki to przed czym Ty uciekasz???? Udzielasz się tu częściej niż ja.

Dla Ciebie watek o odpowiednim poziomie to taki z ktorego tezami sie zgadzasz,pisany Twoim i dla Ciebie zrozumialym jezykiem i poruszajacy tematy pozostajace w zasiegu Twojego wzroku.

Przepraszam, czy mój język jest dla Ciebie niezrozumiały? Posługuję się jakimś inny niż tradycyjnie polski???? Poza tym - wskaż mi mój post, w ktorym narzekałam na jakość tutejszych wątków???

> A nie laska panienko poruszac glowka ,pomyslec i napisac cos od siebie o wlasnych przemysleniach chocby byly najbardziej zwariowane czy z pozoru
            > niedorzeczne.

Pisząc "panienko" zwracasz się do 37letniej kobiety więc albo jesteś zbyt młody, żeby sobie pozwolić na takie określenia w stosunku do dojrzałej kobiety, albo jesteś źle wychowany bo starsi mężczyźni z założenia powinni znać kanony dobrego zachowania i zwracać się do kobiet z należnym im szacunkiem. I znów wszystko przekręcasz... czy to, że napisałam szczerze co myślę o oferowanej mi pracy nie jest własnie tym czego ode mnie wymagasz?? Może to co piszę jest dla Ciebie ( cytuję ) "zwariowane i niedorzeczne" ale jest moje!!! Czy nie o to chodzi na tym forum???

Droga Absit ,polskie przyslowie powiada "jak sie wejdzie miedzy wrony trzeba krakac jak i one"...no chyba ze jest sie orlem.Milego dnia.

Przykro mi ale "krakać" tak jak tego ode mnie oczekują jest dla mnie niczym innym jak zdradzeniem własnego JA dla poklasku wspomnianych tu wron...Lizidupstwo nigdy nie należało do moich mocnych stron.
            • liperus Re: ...przyznaję kolejne punkty..absit 26.08.06, 04:28
              Przepraszam bez komentarza.
              • absit Re: ...przyznaję kolejne punkty..absit 26.08.06, 07:14
                liperus napisała:

> Przepraszam bez komentarza.

Jestem zawiedziona :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka