kola1987 20.09.06, 21:35 po Milecu chodzą niedzwiedzie? uslyszlam to dzis w autobusie, ze ktos widzial niedzwiedzia niedaleko ronda na warnela? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-surprises Re: to prawda ze ...?!!!!! 21.09.06, 14:15 Mnóstwo miśków wszędzie, nie można nie zauważyć. Te poyyżej 1,90 i 120 to rzeczywiście niedźwiedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
swan10 Re: to prawda ze ...?!!!!! 21.09.06, 16:57 Tak ! To prawda i prosze sie nie smiac . Niedzwiedzie zostaly zaobserwowane w godzinach nocnych w poblizu domostw mieleckich ! Jest to bardzo dziwne zjawisko , ale raz na 11 lat ma miejsce w miastach poludniowej Polski. Tym razem wybraly Mielec , a robia to w poszukiwaniu mlodych "niezameznych" dziewczat, zwykle wybieraja najpiekniejsza i na swoich wlochatych karkach zabieraja ja do lasu gdzie ona rodzi dla nich setki malych niedzwiadkow. Podobno jest to wielkie wyroznienie i kobiety te sa niezwykle szczesliwe i nie odczuwaja potrzeby powrotu do spoleczenstwa ludzkiego, ktore okazuje sie o wiele bardziej zacofane niz spoleczenstwo niedzwiedzie. Kola! , ja ci radze zakrecic sie kolo tych niedzwiedzi , a bedziesz szczesliwa , mnie przed laty sie to nie udalo , choc owa noc spedzona w towarzystwie tych stworzen wspominam jako najpiekniejsza noc mojego zycia. pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś