wojciechp1982 20.10.06, 21:58 Coraz więcej powstaje banków w Mielcu, czy to oznaka poprawy stopy życiowej mielczan ?? Czyżby nam sie lepiej powodziło ?? Bo przecież bez przyczyny nie powstałyby nowe banki. Co sie dzieje pytam się ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henryk.kowalski Re: Bogacimy się ?? 20.10.06, 23:06 wojciechp1982 napisał: > Coraz więcej powstaje banków w Mielcu, czy to oznaka poprawy stopy życiowej mie > lczan ?? Czyżby nam sie lepiej powodziło ?? Bo przecież bez przyczyny nie powst > ałyby nowe banki. Co sie dzieje pytam się ?? Aż miło popatrzeć, jak dawni towarzysze broni z sejmowej komisji śledczej – Ziobro, Wassermann, Miodowicz – biorą się teraz za łby. A ksiądz Isakowicz-Zalewski kontra biskupi, którzy tak gorliwie zachęcali do lustracji i dekomunizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciechp1982 Re: Bogacimy się ?? 21.10.06, 15:28 ja o gruszce a on o pietruszce :) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: Bogacimy się ?? 21.10.06, 18:31 "...nigdy więcej nie wolno już rozmawiać z ludźmi o marnej reputacji. I chcę wam tutaj, w tym szczególnym miejscu, w tym, można powiedzieć, świętym miejscu Polaków, przyrzec, że nigdy więcej już z takimi ludźmi rozmawiać nie będziemy." I już się nie ubogacamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciechp1982 Re: Bogacimy się ?? 25.10.06, 08:51 Już sie nie ubogacamy ?? skąd te wnioski ja widze co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
inesita3 Re: Bogacimy się ?? 25.10.06, 18:29 Polecam wycieczkę na ul. Majową i Wiesiołowskiego, tam znajdziecie odpowiedź. Borek Niski tez polecam. Patriota to idiota? Odpowiedz Link Zgłoś