enarete 20.11.06, 07:01 ma ktoś niepotrzebny kostium na chłopca dwa i pół roku na zabawę choinkową? Jeśli tak to jaki...?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brydziab Re: kostium 20.11.06, 08:58 a ja mam pytanie, czy jakas zabawa choinkowa, jest gdzies organizowana w Mielcu, gdzie mogłabym zapisac dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
enarete Re: kostium 20.11.06, 09:24 takie zabawy to są w żłobkach, przedszkolach, szkołach no i organizowane przez pracodawcę ...takich wolnych do zapisu to nie słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
brydziab Re: kostium 20.11.06, 10:19 mhm to akutar wiem, niestety dziecko nie chodzi do złobka ,a pracodawca nie organizuje takich imprez.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jul.s Re: kostium 20.11.06, 18:22 ...zgloś sie do Radio Maryja tam sa takie akcje !!! /bez sarkazmu/ ...julek... Odpowiedz Link Zgłoś
ispaniola Re: kostium 22.11.06, 19:43 Teraz sporo sklepów z odzieżą dziecięcą wypożycza kostiumy, może tam zapytaj. Nie wiem jaki to może być koszt, ale to bardzo ciekawe ubrania za niezłą stawke, na pewno zeby takie kupić dziecku trzeba by sporo wydać a potem to by leżało latami w szafie. Może lepiej wydac mniej i wypozyczyć? Odpowiedz Link Zgłoś