Dodaj do ulubionych

badania w Labox-ie - kpina czy rzeczywistość

21.12.06, 22:21
Ostatnio robiłam badania w Labox-ie pod poczta ..Ludzie to był pierwszy i
ostatni raz. KPINA !!! Kogo oni tam zatrudniaja uczniów którzy bladego
pojęcia nie maja o tym co robia i co im wychodzi na wynikach .... u 3,5
rocznego dziecka wyszło iz ma martwice wątroby spowodowane nadmiarem ...
jakiegos enzymu który jest w alkocholu....MARTWICA WĄTROBY z przepicia u 3
latka-
Obserwuj wątek
    • gizmaaa Re: badania w Labox-ie - kpina czy rzeczywistość 22.12.06, 11:50
      ja też robiłam nie raz badanie mojemu dziecku, ale raczej nie miałam
      takich "dziwnych" wyników.Może sobie pomylili próbki, nie wiem jak sobie to
      wytłumaczyć.. hehe interpretacja ciekawa
      Jak narazie zawsze byłam zadowolona z ich usług.
    • labox Re: badania w Labox-ie - kpina czy rzeczywistość 22.12.06, 16:15
      Dzień Dobry. Chciałbym zaprosić Panią na rozmowe do Laboxu, gdyż nie ma takiego
      przypadku jaki Pani opisuje. Jak również nie było żadnych reklamacji. Jeśli ma
      Pani jakieś uwagi prosze to wyjaśnić w Naszej firmie, prowadzona kontrola
      jakości zawsze takie przypadki wychwyci. Jeśli zdarzają się to od razu nim
      diagności wydadzą wynik zlecamy kontrolę w innych jednostkach. Nawet gdyby się
      taka sytuacja zdarzyła to zawsze należy przyjść i dokonać kontroli. Nim więc
      Pani Darunia napisze takie obelgi, to proszę wcześniej taką sytuacje
      zareklamować i wyjaśnić!
      Z Poważaniem pracownik firmy LABOX
      • 8wjd Re: badania w Labox-ie 22.12.06, 16:35
        Kilkakrotnie korzystałem z tej firmy - nie mam żadnych uwag!!
        Wyniki pokrywały się z szpitalnymi wynikami. Ta firma korzysta z nowoczesnej
        aparatury do określania składu krwi czy innych materiałów pobranych do analizy.
        To chyba jakaś prowokacja? Mam nadzieję że tak nie jest i wszystko się wyjaśni.
        Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku.
      • oscarmielec Re: badania w Labox-ie - kpina czy rzeczywistość 23.12.06, 18:54
        labox jest spoko
        pewnie otwiera sie jakies drugie labolatorium i chca odstraszyc klientow laboxu
        W laboxie wszyscy pracownicy sa super wlasciciel tez bardzo mily
    • marta421 Re: badania w Labox-ie - kpina czy rzeczywistość 22.12.06, 18:07
      Ja również często korzystałam z usług Labox-u. Badania są wykonywane
      profesjonalnie i zawsze z uśmiechem. Czyli bezstresowo. Wyniki się zgadzały i
      nie wykazywały niczego anormalnego. Panie były zawsze miłe, a to ważne - bo
      czasami przychodzę z dzieckiem. Zawsze bylam zadowolona.
    • podkarpacie11 Re: badania w Labox-ie - kpina czy rzeczywistość 24.12.06, 23:29
      witam, ja osobiście tez mam nienajlepsze doświadczenia z Labox-em z tym pod
      poczta, robiłem tam dwa razy badania zlecone przez lekarza, dwa razy z rzędu
      wyszły całkiem różne wyniki,/ zrobiłem ponowne w laboratorium w szpitali i
      wyszły identyczne.... Jakoś nie myślałem o tym ale nie dziwi mie róznorodność
      wyników w Labox bo jak zauważyłem robia to jacyś uczniowie albo bardzo młodzi
      stażyści po szkole,

• jul.s Re: badania w Labox-ie - kpina czy rzeczywistość 25.12.06, 10:35
        ..całkiem nieżle pomyslana kampania reklamowa !!!!!!

..brawo LABOX..

ps. ...ale statystycznie za mało opinii krytycznych ,co powoduje ze ta kampania
        jest mało wiarygodna /bo wynik prawie jak za Gierka 99,4 % glosów /

..julek - oczywiście też za Labox'em....
    • atyco Re: badania w Labox-ie - kpina czy rzeczywistość 25.12.06, 11:08
      Kilka razy korzystałem z usług Laboxa, mam bardzo dobre zdanie o tej firmie i
      bynajmniej nie dlatego, ża wyniki badań były zawsze prawie bardzo dobre.
      Cała "sprawa" pachnie mi jak to się mówi nagonką na firmę. A węch mam bardzo
      dobry.
      • 8wjd Re: badania w Labox-ie 25.12.06, 19:25
        No właśnie też czuję ze to miała byc nagonka na firmę Labox. Może to ludzie
        Chodorkowskiego?. A może się mylę???
    • jar_cinski Re: badania w Labox-ie - kpina czy rzeczywistość 25.12.06, 21:51
      LABOX akurat uchodzi za dobrą firmę i myślę, że w pełni zasłużenie
      • slodyczka Re: badania w Labox-ie - kpina czy rzeczywistość 28.12.06, 12:42
        LABOX jest dobrym profesjonalnym laboratorium z wieloletnim doswiadczeniem i
        nigdy nie słyszałam aby dochodziło tam do błędów lub pracownicy byli niemili.
        Ale są na świacie ludzie którym nigdy się nie dogodzi i zawsze wiatr w oczy.
    • oscarmielec Re: badania w Labox-ie - kpina czy rzeczywistość 03.01.07, 10:28
      a moze darunia155 czy labox napisza nam jak sie sprawa skonczyla
      zaloze sie ze darunia155 nawet tam nie poszla po pocie na forum wyjasnic sprawy
      • labox Re: badania w Labox-ie - kpina czy rzeczywistość 03.01.07, 10:53
        Nikt się nie zjawił, jak również nie było takich wyników. Więc nie będę
        komentował już więcej tego wpisu. Nie mam zamiaru też by trwala tego typu
        "kampania reklamowa" jak to ktoś określił, więc nie zabieram więcej głosu w tej
        sprawie. A następnym razem poprostu zgłoszę to odpowiednim organom. Pozdrawiam
        • oscarmielec Re: badania w Labox-ie - kpina czy rzeczywistość 03.01.07, 20:18
          i bardzo dobrze moim zdaniem to jakas glupia prowokacja
          • rupcio Re: badania w Labox-ie - kpina czy rzeczywistość 03.01.07, 20:44
            proponuje włascicielowi aby zgłosił ten przypadek organom ścigania. Zgodnie z
            regulaminem Forum dane osoby, która kogos oczernia zostaną udostępnione. Miałem
            kiedyś podobny przypadek. Mozna kogos przywołac delikatnie mówiąc do porządku.
            • pewnakobieta Re: badania w Labox-ie - kpina czy rzeczywistość 04.01.07, 16:37
              oczernianie a mówienie prawdy to dwie różne sprawy. Wychodzę z założenia, że
              prawda leży pośrodku. Tak samo jak zdarzają się błędy lekarskie, tak samo
              zapewne zdarzają się sporadycznie błędy w analizie badań.
              • oscarmielec Re: badania w Labox-ie - kpina czy rzeczywistość 04.01.07, 17:02
                jasne ze bledy sie zdarzaja
                ale dlaczego nie chciala tego wyjasnic skoro byla tak oburzona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka