05anki 05.02.07, 01:58 Poszukuje dobrego projektanta domow na terenie wojewodztwa podkarpackiego.Moze znacie kogos.Nie mieszkam w Polsce stad moja prosba na forum.Wyszukiwarki nie spelniaja swego zadania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hemafrodyta Re: dom 06.02.07, 04:57 Nie pytaj ,tu nikt ci nie pomoze ,no chyba ze chcialabyc skopac jakiegos lekarza albo dermike. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: dom 06.02.07, 09:02 zapytaj na forum Architektura forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=156 Odpowiedz Link Zgłoś
esprit6 Re: dom 06.02.07, 10:38 Moze to nie jest dokladnie informacja, jakiej szukasz ale proponuje Ci wejsc na to strone, moze cos znajdziesz. www.archipelag.pl/ Jezeli planujesz budowe domu, to napewno styszalas o domach pasywnych - technologia budowy domow przyszlosci. Bardzo ciekawy temat, zwlaszcze ze takie domy juz sa budowane i w Polsce i za granica! Odpowiedz Link Zgłoś
05anki Re: dom podziekowanie 06.02.07, 13:49 Bardzo wszystkim dziekuje za informacje, sprawdze kazdy slad.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
himera1977 dom - materiały 26.02.07, 08:12 ja wprawdzie odnośnie projektanta, architekta nie pomoge ale moge wskazać na sklep gdzie można sporo taniej zamówic materiały budowlane- od cegły po armature, kontakty współpraca wyglada w ten sposób ze się robi listę planowanych zakupów a następnie prosi o wycenę - do dwóch tygodni wszystko jest na miejscu ze sporym rabatem! Pozdaję firme : KARBO Jadernych 4B - niestety nie pamietam telefonu:( A PS - duży ten domek bedzie>? Odpowiedz Link Zgłoś
05anki Re: dom - materiały himera 27.02.07, 02:12 Dziekuje Ci za informacje ale to rzecz nieco bardziej skomplikowana.Pochodze z Mielca wiec naturalna koleja rzeczy chcialam dac zarobic krajanowi ale oni nie sa zainteresowani. Nie mieszkam w Mielcu i nie buduje na terenie tego miasta.Czy dom bedzie duzy ? Nie chodzi o wielkosc ale urode i funkcjonalnosc ale jakies 3000 sqF powinien chyba miec.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
himera1977 Re: dom - materiały himera 27.02.07, 07:55 za przeproszeniem w dupie się im przewraca:) widocznie kasy maja za dużo... a z ta uroda domu i funkcjonalnością to swięta racja ... tylko że niektórzy chca się pokazać ... byle był dom duży _>zeby wszyscy widzieli ;)zycze powodzenia w szukaniu ekipy A Odpowiedz Link Zgłoś
hemafrodyta Re: dom - materiały himera 27.02.07, 14:18 A co cie tak rozjuszylo chimeryczna himero.Wielkosc domu czy przypuszczenie ze inni maja pieniadze.Zawisc ? Oj nieladnie ,nieladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
himera1977 Re: dom - materiały himera 28.02.07, 07:25 Droga hremafrodyto(fajny nick nawiasem mówiąc) :) rozjuszyło mnie prostactwo ludzi a nie zazdrość o pieniadze ... zazdrości się tego czego się nie ma... pozdrawiam A Odpowiedz Link Zgłoś
hemafrodyta Re: dom - materiały himera 28.02.07, 13:38 Pogubilam sie , o kim Ty do diabla piszesz, kto Cie tak rozsierdzil,czyzby autorka tematu ? Odpowiedz Link Zgłoś
maslo29 Re: dom - materiały himera 27.02.07, 11:35 mam takiego goscia i moge polecic jest mlody ale nie glupi projektuje juz od jakiegos czasu napisz do mnie na poczte to dam ci jego numer tel. i adres pogadasz mysle ze powinien bez wiekrzych problemow sprostac twoim wymaganiom nie wiem jakie ma ceny ale mysle zadzwonic zawsze mozna i pogadac moze dojdziecie do porozumienia Odpowiedz Link Zgłoś