05.02.07, 01:58
Poszukuje dobrego projektanta domow na terenie wojewodztwa
podkarpackiego.Moze znacie kogos.Nie mieszkam w Polsce stad moja prosba na
forum.Wyszukiwarki nie spelniaja swego zadania.
Obserwuj wątek
    • hemafrodyta Re: dom 06.02.07, 04:57
      Nie pytaj ,tu nikt ci nie pomoze ,no chyba ze chcialabyc skopac jakiegos
      lekarza albo dermike.
      • yapkovitz Re: dom 06.02.07, 09:02
        zapytaj na forum Architektura
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=156
        • jul.s Re: dom 06.02.07, 09:52
          ..mieleckie , dobre biura projektowe to :
    • esprit6 Re: dom 06.02.07, 10:38
      Moze to nie jest dokladnie informacja, jakiej szukasz ale proponuje Ci wejsc na to strone, moze cos
      znajdziesz.
      www.archipelag.pl/
      Jezeli planujesz budowe domu, to napewno styszalas o domach pasywnych - technologia budowy domow
      przyszlosci. Bardzo ciekawy temat, zwlaszcze ze takie domy juz sa budowane i w Polsce i za granica!
      • 05anki Re: dom podziekowanie 06.02.07, 13:49
        Bardzo wszystkim dziekuje za informacje, sprawdze kazdy slad.Pozdrawiam.
        • himera1977 dom - materiały 26.02.07, 08:12
          ja wprawdzie odnośnie projektanta, architekta nie pomoge ale moge wskazać na
          sklep gdzie można sporo taniej zamówic materiały budowlane- od cegły po
          armature, kontakty
          współpraca wyglada w ten sposób ze się robi listę planowanych zakupów a
          następnie prosi o wycenę - do dwóch tygodni wszystko jest na miejscu ze sporym
          rabatem!
          Pozdaję firme : KARBO Jadernych 4B - niestety nie pamietam telefonu:(
          A

PS - duży ten domek bedzie>?
          • 05anki Re: dom - materiały himera 27.02.07, 02:12
            Dziekuje Ci za informacje ale to rzecz nieco bardziej skomplikowana.Pochodze z
            Mielca wiec naturalna koleja rzeczy chcialam dac zarobic krajanowi ale oni nie
            sa zainteresowani. Nie mieszkam w Mielcu i nie buduje na terenie tego miasta.Czy
            dom bedzie duzy ? Nie chodzi o wielkosc ale urode i funkcjonalnosc ale jakies
            3000 sqF powinien chyba miec.Pozdrawiam.
            • himera1977 Re: dom - materiały himera 27.02.07, 07:55
              za przeproszeniem w dupie się im przewraca:) widocznie kasy maja za dużo...
              a z ta uroda domu i funkcjonalnością to swięta racja ... tylko że niektórzy
              chca się pokazać ... byle był dom duży _>zeby wszyscy widzieli ;)zycze
              powodzenia w szukaniu ekipy
              A
              • hemafrodyta Re: dom - materiały himera 27.02.07, 14:18
                A co cie tak rozjuszylo chimeryczna himero.Wielkosc domu czy przypuszczenie ze
                inni maja pieniadze.Zawisc ? Oj nieladnie ,nieladnie.
                • himera1977 Re: dom - materiały himera 28.02.07, 07:25
                  Droga hremafrodyto(fajny nick nawiasem mówiąc) :)
                  rozjuszyło mnie prostactwo ludzi a nie zazdrość o pieniadze ... zazdrości się
                  tego czego się nie ma...
                  pozdrawiam
                  A
                  • hemafrodyta Re: dom - materiały himera 28.02.07, 13:38
                    Pogubilam sie , o kim Ty do diabla piszesz, kto Cie tak rozsierdzil,czyzby
                    autorka tematu ?
            • maslo29 Re: dom - materiały himera 27.02.07, 11:35
              mam takiego goscia i moge polecic jest mlody ale nie glupi projektuje juz od
              jakiegos czasu napisz do mnie na poczte to dam ci jego numer tel. i adres
              pogadasz mysle ze powinien bez wiekrzych problemow sprostac twoim wymaganiom
              nie wiem jakie ma ceny ale mysle zadzwonic zawsze mozna i pogadac moze
              dojdziecie do porozumienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka