absit 25.04.07, 12:53 Milo bylo poczytac o forum :) Pytanie tylko mam.. gdzie na forum Mielec mamy o seksie? ;) :D Pozdrawiam i gratuluje pióra :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1975login Re: Reklama forum w Korso 25.04.07, 14:25 Zadaj to pytanie jak skończysz 18 lat, a póki co nie marudź! :)) Pozdrawiam, (...) Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: Reklama forum w Korso 26.04.07, 00:06 1975login napisała: > Zadaj to pytanie jak skończysz 18 lat, a póki co nie marudź! :)) > > Pozdrawiam, > (...) wiesz co to wizytowka na forum?:> poczytaj a potem.... marudz:) Odpowiedz Link Zgłoś
1975login Re: Reklama forum w Korso 26.04.07, 07:35 absit napisała: 1975login napisała: Zadaj to pytanie jak skończysz 18 lat, a póki co nie marudź! :)) Pozdrawiam, (...) > wiesz co to wizytowka na forum?:> poczytaj a potem.... marudz:) Nie pytam Panią o lata Pana nie pytam też, Zresztą jakie to ma znaczenie ? Każdy będzie miał nowy wiek Najlepsze dopiero przed nami, Świat dobry jak sen, Więc spieszmy się z toastami, Ten toast odmłodzi Cię Za młodzi na sen, Za starzy na grzech, Wypijmy przy stole, Za błędy na dole By tu na dole źle nie działo się (...) /fragm. "Za młodzi, za starzy" Ryszard Rynkowski/ Odpowiedz Link Zgłoś
nina_love Re: Reklama forum w Korso 26.04.07, 00:26 Mnie też się podobało - może chodzi o te posty swego czasu pisane przez ... no właśnie już zapomniałem :) ... które później usuwał "Słuszny w nick'u" Moderator. Odpowiedz Link Zgłoś
kum_um Re: Reklama forum w Korso 26.04.07, 01:33 Plakat promujący projekt MaKultura zawiera cytaty z forum. =) Mam nadzieję, że autorzy nie upomną się o prawa autorskie. To pewnie też jakaś forma promocji forum. Odpowiedz Link Zgłoś
1975login Re: Reklama forum w Korso 26.04.07, 07:26 Nie pytam Panią o lata Pana nie pytam też, Zresztą jakie to ma znaczenie ? Każdy będzie miał nowy wiek Najlepsze dopiero przed nami, Świat dobry jak sen, Więc spieszmy się z toastami, Ten toast odmłodzi Cię Za młodzi na sen, Za starzy na grzech, Wypijmy przy stole, Za błędy na dole By tu na dole źle nie działo się (...) /fragm. "Za młodzi, za starzy" Ryszard Rynkowski/ Odpowiedz Link Zgłoś
absit do login1975 26.04.07, 10:24 :) 1. znam tę piosenkę 2. domyślam się, że nie tylko nie wiesz co to wizytówka na forum ale i nie bardzo wiesz jak się po nim poruszać - dublujesz posty ;) 3. nie pytasz o wiek ale bez namysłu zarzucasz komuś wiek niemalże niemowlęcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
1975login Do ABSIT 26.04.07, 11:47 Szanowna Pani, Pozwolę sobie na kilka słów komentarza w odniesieniu do Pani ostatniej wypowiedzi (notabene, skierowanej do mnie). Otóż Pani sugestie i domysły dotyczące mojej znajomości poruszania się po Forum są bezpodstawne i niczym nieuzasadnione. Zapewne Panią to bardzo zdziwi ale WIEM co to wizytówka, jak również zdaję sobie sprawę z tego, iż nie jednemu z nas zdarzył się problem z internetem, a dziś wypadło na mnie. To zakłócenie właśnie spowodowało, że moja poranna riposta została zdublowana. Ponadto pragnę zauważyć, iż Pani posty nacechowne są złośliwością i uszczypliwością względem mojej osoby. Jest mi z tego powodu bardzo przykro zwłaszcza, że nie moją winą jest, iż nie zna się Pani na całkiem niewinnych żartach i odbiera mnie Pani jako agresora. W związku z powyższym stwierdzam, że Pani zachowanie przejawia się wysokim wskaźnikiem zakompleksienia dlatego uważam, że powinna Pani nad tym popracować w celu wyleczenia się z tego defektu osobowościowego. Ponadto radzę poćwiczyć nad swoją dedukcją i próbą logicznego wnioskowania do najlepszego wyjaśniania związków przyczynowo-skutkowych. Pani arogancja podpowiada mi zatem, że nie warto z Panią wchodzić w tak bezsensowną i ograniczoną polemikę. Życzę wszystkiego najlepszego. Pozdrawiam, (...) Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: Do ABSIT 26.04.07, 13:24 1975login napisała: > Szanowna Pani, > > Pozwolę sobie na kilka słów komentarza w odniesieniu do Pani ostatniej > wypowiedzi (notabene, skierowanej do mnie). Na tym polega forum - na slowach kierowanych do osob w nim uczesticzących więc to chyba zadna anomalia - anomalią nazwałabym "polecenie dorośnięcia" osobie, która wyraźnie określony swój wiek ma w wizytówce ( wystarczyło spojrzeć ) > > Otóż Pani sugestie i domysły dotyczące mojej znajomości poruszania się po Forum są bezpodstawne i niczym nieuzasadnione. Dlatego też po swoich słowach uzyłam zwyczajowego znaczka :), który w pojęciu użytkowników komunikacji wirtualnej znaczy usmiech co z kolei wyraża ton w jakim pisany był mój post. > > Zapewne Panią to bardzo zdziwi ale WIEM co to wizytówka, jak również zdaję > sobie sprawę z tego, iż nie jednemu z nas zdarzył się problem z internetem, a > dziś wypadło na mnie. To zakłócenie właśnie spowodowało, że moja poranna > riposta została zdublowana. Przyjmuje do wiadomości:) > > Ponadto pragnę zauważyć, iż Pani posty nacechowne są złośliwością i > uszczypliwością względem mojej osoby. Jest mi z tego powodu bardzo przykro > zwłaszcza, że nie moją winą jest, iż nie zna się Pani na całkiem niewinnych > żartach i odbiera mnie Pani jako agresora. Patrz wyżej - moje wyjasnienia dotyczące tonu wypowiedzi. > > W związku z powyższym stwierdzam, że Pani zachowanie przejawia się wysokim > wskaźnikiem zakompleksienia dlatego uważam, że powinna Pani nad tym popracować > w celu wyleczenia się z tego defektu osobowościowego. Ponadto radzę poćwiczyć > nad swoją dedukcją i próbą logicznego wnioskowania do najlepszego wyjaśniania > związków przyczynowo-skutkowych. Zacytuję słowa wycięte z jednego z Pana postów : "To forum pozwala na wyrażanie odczuć ludzi, ich pogladów. Niestety świat, który nas otacza nie jest kolorowy i często nie można o tym pisać w superlatywach. W związku z tym, jeśli niektórym z nas ta forma pomaga się w ten sposób wyżyć, opisujac to co myślą, to proszę nie hamuj tego. Osobiście uważam, że ten sposób wyrzucania z siebie gniewu i złości na pewno nikomu nie zaszkodzi, a co najwyżej pomoże " Pytanie brzmi : czy zarzucenie mi zakompleksienia,leczenia się z defektu osobowościowego i ćwiczenia mojej dedukcji i logicznego wnioskowania pomgło Panu wyrzucić z siebie gniew u złość? :) Jeśli tak to cieszę się, że mogłam pomóc:) > > Pani arogancja podpowiada mi zatem, że nie warto z Panią wchodzić w tak > bezsensowną i ograniczoną polemikę. Racja - nie warto - proszę na przyszłośc ignorować moje posty jako niegodne uwagi. > > Życzę wszystkiego najlepszego. > Pozdrawiam, > (...) Pozdrawiam równie serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
1975login Do ABSIT 26.04.07, 15:15 Witam ponownie, Pani komentarz jest płytko osadzony w istocie moich uwag. Ponadto uważam, że cytowanie moich wypowiedzi wyjętych z kontekstu jest bardzo nie na miejscu i nie życzę sobie aby przypisywała mi Pani pewne stwierdzenia, których de facto nigdy nie użyłam (dot. "polecenia dorośnięcia"). Pragnę przy tym zwrócić uwagę na fakt, iż w odpowiedzi na Pani wypowiedź inicjującą ten wątek wyraźnie widoczny jest tzw.emotek wyrażony ":))", który celowo został tam przeze mnie umieszczony i nie należy go odczytywać jako atak i wrogie nastawienie więc niepotrzebnie się Pani unosi. Podsumowując ogół wypowiedzi: Dość infantylne i naiwne ma Pani podejście do internetu skoro: 1/ wierzy Pani w dane osobowe zawarte w formularzu uczestników Forum-ja osobiście podchodzę do tych danych bardzo sceptycznie i nieufnie, 2/ cały czas sądziłam, że najlepiej jest jeśli seks się uprawia, a nie pisze o nim. Zagadnienia dotyczące seksu są sprawą indywidualną każdego z nas (chybaże Pani zapoczątkuje i jako pierwsza zainteresuje nas wykładem, na przykład na temat tego jakie pozycje Pani preferuje, ewentualnie jakich środków antykoncepcyjnych Pani używa ect.). Cieszę się, że przyznała mi Pani rację, iż jest arogancką osobą-świadomość tego może pozwoli Pani na kształtowanie własnej osobowości oraz umiejętności w ćwieczeniu komunikacji interpersonalnej. Pozdrawiam, (...) Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: Do ABSIT 27.04.07, 00:01 byłam - czytałam - pozdrawiam:) PS. a na zadane przez Panią pytania dotyczące mojego życia płciowego odpowiedzi można znaleść ... ufając w prawdziwość danych ujętych w mojej wizytowce ;) Odpowiedz Link Zgłoś