cypek0 11.06.07, 19:47 czy nikt z mielca nie jeździ na koncerty? nawet Hip Hop stara się zorganizować wyjazdy na Pearl Jam i Genesis a tu nic. No chyba że każdy lata tymi samolotami do W-wy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oscarmielec Re: koncerty 11.06.07, 20:45 hehehe ja bylem ale tylko w Rzeszowie na Reni Jusis ale bylo super Odpowiedz Link Zgłoś
thirst1 Re: koncerty 12.06.07, 08:47 ...a czy wiecie cos o Mielcu??? W zeszłym roku było Blue caffe i Bajm...cos sie działo Ciekawe czy tego lata coś bedzie? }!{ Odpowiedz Link Zgłoś
roni33 Re: koncerty 12.06.07, 11:49 30 czerwca i 1 lipca w ramach Dni Baranowa Sandomierskiego zagrają legendarne BONEY M i Bad Boys Blue wiecej informacji na oficjalnej stronie miasta www.baranowsandomierski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cypek0 Re: koncerty 12.06.07, 16:36 dobijcie mnie jeszcze Skanerem i Bayer Full i Mielec znów będzie stolicą disco- polo..........(poniosło mnie ;) ), a coś plenerowego się szykuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: koncerty 12.06.07, 23:16 Co chcesz od Bayer Full, moi sąsiedzi z dawnych lat :) Fajnackie chłopaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
cypek0 Re: koncerty 13.06.07, 00:11 istotna tutaj jest kwestia "muzyczna" nie osobista... Odpowiedz Link Zgłoś
anahitaa Re: koncerty 22.06.07, 19:15 Przerażające jest to jak niski poziom prezentują mieleccy muzyczni "koneserzy". Już niżej nie da się upaść.. W niedzielę jest plenerowa impreza w Przecławiu - organizuje ją nasz mielecki guru muzyczny Wiesiek Wałek. Gwiazdą wieczoru jest zespół disco polo. Pozostawię ten fakt bez komentarza! Odpowiedz Link Zgłoś
r.ketrzynski Re: koncerty 15.06.07, 15:41 no słyszałem że HIP HOP chciał coś zorganizować ale usłyszałem to jak jechaliśmy moim samochodem do CHorzowa na LP I PJ. Mało się z tym obnosi Przemysław :) teraz będe wiedział żeby zapytać czy coś nie szykuje kiedy będe chciał jechać na jakąś imprezę. ps. Linkin byli super ale to co Pearl Jam pokazali to już wogóle jazda Odpowiedz Link Zgłoś
staszyn Re: koncerty 22.06.07, 17:45 NO zanosi sie na pare koncertów, np mielczanina Bałaty www.mielec.pl/data/images/plakat_200706_mfm02.jpg czy tez Banaszak www.kultura.mielec.ptc.pl/ www.kultura.mielec.ptc.pl/?id=kultureska ps a na Red hot chili peppers do Chorzowa ktos z Mielca sie wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
kubuspuchatek222 Re: koncerty 22.06.07, 23:00 oczowiscie ze sa tacy co sie wybieraja na "papryczki" do chorzowa - bilety zakupione juz w lutym, mam nadzieje ze 3 lipiec bede pamietac dlugo pozdrawiam innych mielczan ktorzy tez tam beda Odpowiedz Link Zgłoś