Dodaj do ulubionych

kawa/czekolada mrożona

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 13:08
Czy ktoś wie, czy gdziekolwiek podają kawę lub czekoladę mrożoną do picia?
Pozdrawiam
Asia
Obserwuj wątek
    • Gość: palacz Re: kawa/czekolada mrożona IP: *.delcom.pl / 192.168.0.* 16.07.03, 13:30
      Jak można pić mrożona kawę, chyba lizać:)
      • Gość: asias Re: kawa/czekolada mrożona IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 10:07
        Widzisz, w Krakowie pijamy i zastanawiam się, czy będę musiała zrezygnować z
        ulubionego napitku kiedy przyjadę do Mielca. Po Twojej odpowiedzi przypuszczam
        że tak ;-)
        • Gość: palacz Re: kawa/czekolada mrożona IP: *.delcom.pl / 192.168.0.* 17.07.03, 11:04
          No to rzeczywiście masz problem, jak ty to wszystko zniesiesz bez twojego
          ulubionego napitku? :)
          • Gość: asias Re: kawa/czekolada mrożona IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 23:25
            Zniosę bez problemu, pytanie bylo jedynie po to, by wiedziec czy faktycznie
            bede musiala na te dwa tygodnie zapomniec, czy tez gdzies jednak przyrzadzają.
            Jak rozumiem nie powinnam sie tego spodziewac? :)
            • Gość: palacz Re: kawa/czekolada mrożona IP: *.delcom.pl / 192.168.0.* 19.07.03, 00:02
              Może mi powiesz jak smakuje taka zmrożona kawa lub herbata, nigdy nie piłem i
              po prostu chce wiedzieć. W Mielcu raczej nie słyszałem o czymś takim, co wcale
              nie świadczy, że tego, twojego ulubionego napitku :) nie ma tutaj.

A swoją drogą, czy ktoś pił kiedyś cos niepowtarzalnego? Nie istotne czy
              alkoholowego, czy nie.
              • Gość: asias Re: kawa/czekolada mrożona IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 00:37
                Spróbuj sam, poniżej miła koleżanka podała adresy ;-)
                Co do smaku: tak jak owe napoje, tyle że w konsystencji i temperaturze ~
                shake'a.
                Pozdrawiam
                Asia
    • Gość: la Re: kawa/czekolada mrożona IP: *.crowley.pl 19.07.03, 02:52
      Kaweczki sie mozesz napic na pasazu w cukierni Klaczynskich bodajze - tam jest
      wersja z galka lodowa, czekalada rowniez

Niegdys wybitna kawe mrozona podawano w Tip - Topie na Starym Mielcu, ale
      klimat lokalu nieco sie zmienil przez ostatnie lata, wiec to sie tez moglo
      zmienic

Po za tym mysle ze prawie napewno w Rock'n'Rollu, Ambasadorze, Hotelu Polskim i
      Phapilonie (nie wiem czy tak sie pisze bo bywam w Mielcu rzadko)
      i... choc to mniej prawdopodobne w Odysei

Mielec to nie jest znowu taka "dzura". Czasami poziom jest hmm.... zaskakujacy.
      Smacznego
      • Gość: asias Re: kawa/czekolada mrożona IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 00:35
        Dziękuję za wszystkie informacje bardzo, bardzo serdecznie! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka