Gość: asias IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 13:08 Czy ktoś wie, czy gdziekolwiek podają kawę lub czekoladę mrożoną do picia? Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: palacz Re: kawa/czekolada mrożona IP: *.delcom.pl / 192.168.0.* 16.07.03, 13:30 Jak można pić mrożona kawę, chyba lizać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asias Re: kawa/czekolada mrożona IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 10:07 Widzisz, w Krakowie pijamy i zastanawiam się, czy będę musiała zrezygnować z ulubionego napitku kiedy przyjadę do Mielca. Po Twojej odpowiedzi przypuszczam że tak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palacz Re: kawa/czekolada mrożona IP: *.delcom.pl / 192.168.0.* 17.07.03, 11:04 No to rzeczywiście masz problem, jak ty to wszystko zniesiesz bez twojego ulubionego napitku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asias Re: kawa/czekolada mrożona IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 23:25 Zniosę bez problemu, pytanie bylo jedynie po to, by wiedziec czy faktycznie bede musiala na te dwa tygodnie zapomniec, czy tez gdzies jednak przyrzadzają. Jak rozumiem nie powinnam sie tego spodziewac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palacz Re: kawa/czekolada mrożona IP: *.delcom.pl / 192.168.0.* 19.07.03, 00:02 Może mi powiesz jak smakuje taka zmrożona kawa lub herbata, nigdy nie piłem i po prostu chce wiedzieć. W Mielcu raczej nie słyszałem o czymś takim, co wcale nie świadczy, że tego, twojego ulubionego napitku :) nie ma tutaj. A swoją drogą, czy ktoś pił kiedyś cos niepowtarzalnego? Nie istotne czy alkoholowego, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asias Re: kawa/czekolada mrożona IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 00:37 Spróbuj sam, poniżej miła koleżanka podała adresy ;-) Co do smaku: tak jak owe napoje, tyle że w konsystencji i temperaturze ~ shake'a. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Re: kawa/czekolada mrożona IP: *.crowley.pl 19.07.03, 02:52 Kaweczki sie mozesz napic na pasazu w cukierni Klaczynskich bodajze - tam jest wersja z galka lodowa, czekalada rowniez Niegdys wybitna kawe mrozona podawano w Tip - Topie na Starym Mielcu, ale klimat lokalu nieco sie zmienil przez ostatnie lata, wiec to sie tez moglo zmienic Po za tym mysle ze prawie napewno w Rock'n'Rollu, Ambasadorze, Hotelu Polskim i Phapilonie (nie wiem czy tak sie pisze bo bywam w Mielcu rzadko) i... choc to mniej prawdopodobne w Odysei Mielec to nie jest znowu taka "dzura". Czasami poziom jest hmm.... zaskakujacy. Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asias Re: kawa/czekolada mrożona IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 00:35 Dziękuję za wszystkie informacje bardzo, bardzo serdecznie! :) Odpowiedz Link Zgłoś