kika261 02.11.07, 16:30 witam!!słuchacie naszego mieleckiego radia??bo ja juz nie moge tego słuchać:(ktore radio polecacie do słuchania chodzi o fajną muze i czasem rzetelne informacje, bo nie moge juz słuchac tych bredni w pulsie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kret07 Re: radio 02.11.07, 18:16 Hehehe, szkoda, że ludzie nie maja takich problemów jak ty. Z tego co wiem to nikt nie ma obowiązku słuchania tego i żadnego innego radia. Włącz sobie Polskie Radio :) jest w pytke Odpowiedz Link Zgłoś
gslawik Re: radio 02.11.07, 18:53 Program I polskiego radia jest w dechę!!! Szczególnie audycje dla rolników :P A tak poważnie to szczerze mówiąc nie rozumiem Twojego problemu - jak mi stacja nie odpowiada to dotąd szukam aż coś znajdę a Pulsu słucham czasami ze wzgledu na informacje lokalne - to jedyne medium mówiące tak szybko o tym co dzieje się w Mielcu. Kiedyś była telewizyjka Media Plus, ale jej nie ma i szkoda, radio mimo różnych zawirowań zostało i chwała ludziom tam pracującym za to co robią. Plaszczenie dupy w sklepie (na przykład) i wybrzydzanie w stacjach, w muzyce... niektóre panienki mają tego rodzaju problemy - Ciebie o to nie podejrzewam... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: radio 02.11.07, 19:01 to nie jest taki wielki problem,ale tak napisałam z ciekawośći co ludzie słuchają?ale jak nie chcieliście to trzeba było nie odpisywać:)to posłucham teraz polskiego radia:P. papa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kret07 Re: radio 03.11.07, 08:46 Tak tematy rolnicze to jest to :) A ty kika261 jeszcze nie słuchałaś Polskiego Radia? Oj to masz wiele zaległości do nadrobienia. Polecam radiową III, a co do info lokalnych to może Radio Rzeszów jak nie Puls :) Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: radio 03.11.07, 11:00 oj to rzeczywiście musze nadrobić zaległości;)pędze nastawiać radio, ale u mnie na wsi najlepszy zasięg ma radio puls i maryja:)i tak w kólko słucham raz jednego raz drugiego:oD pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek923 Re: radio 03.11.07, 13:59 Rano Eska - świetny poranek, a w ciągu dnia Rmf Maxxx :P W piątki wieczorami Puls Fm, czasami Rmf fm :P Odpowiedz Link Zgłoś
gslawik Re: radio 03.11.07, 16:41 ok, naburmuszyłem się nieco w mojej wypowiedzi, ale żeby zaspokoić Twoją ciekawość to tak: rano ZET, Marek i Jarek wstawiają fajne kawałki, po południu trójka, uwielbiam muzę, którą tam zapodają, chwilami jeszcze puls, bo tam wiadomości, czasem jeszcze RMF, a przy kompie radiopolskastacja z neta... No i jeszcze do tego kolekcja płyt, czasem zapuszczam sobie coś na odsterunek, zwykle jazz tradycyjny... Pozdrawiam Cię Kika Odpowiedz Link Zgłoś
kika261 Re: radio 03.11.07, 17:06 dzięki za pozdrowienia:)rownież pozdrawiam i przesyłam buziaki:* a teraz lece słuchać radia.papatki Odpowiedz Link Zgłoś
turysta77 Re: radio 03.11.07, 19:05 Nie jestem stałym słuchaczem "Mieleckiego Radia", ale się bardzo cieszę ze jest. Tak jak już nadmienił któryś z moich "przedmówców" informacje lokalne podaje najszybciej, a w sytuacjach gdy dzieje się coś złego w okolicy jest nie do przecenienia.Od trzydziestu paru lat jestem stałym słuchaczem trójki, od czasu do czasu zetki , RMF-FM i mieleckiego PULS-a. Kice261 polecam mały bezpłatny programik Screamer Radio (www.screamer-radio.com/) Samych poskojęzycznych rozgłośni jest tam kilkaset, powinnaś coś znaleźć dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
unearth Re: radio 04.11.07, 00:56 mielec i mielczanie powinni byc dumni z tego ze maja swoje radio, sa wieksze miasta i nie maja nic, kto narzeka to jest zwykly SHMAK, jest wiele dobrej muzyki trzeba cos wybrac dla siebie, Odpowiedz Link Zgłoś
unearth Re: radio 05.11.07, 02:41 przyklad, posluchaj w poniedzialek 'muzyke wszechczasow', dobra mieszanka nowosci ze swiata z polska muzyka a muzyka 'ze stanow' to znakomity dodatek, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś