Dodaj do ulubionych

WSAiZ Rzeszów

05.11.07, 22:34
jest ktoś z Mielca na uzupełniających magisterskich na administracji w WSAiZ ?
Obserwuj wątek
    • asia_22 Re: WSAiZ Rzeszów 07.11.07, 08:56
      jest ;)
      • tomfix1 Re: WSAiZ Rzeszów 07.11.07, 21:43
        może mi ktoś napisać coś więcej o tej uczelni? jakie są kierunki, opłaty, opinie itp
        • studentkawsaizrz Re: WSAiZ Rzeszów 07.11.07, 23:01
          www.wsaiz.edu.pl/pl/ poczytaj a dowiesz sie wszystkiego co Cię interesuje , pozdrawiam
      • studentkawsaizrz Re: WSAiZ Rzeszów 07.11.07, 22:59
        no prosze myślałam , że tylko ja tam będę ... robiłaś licencjata na tej uczelni czy teraz dopiero się tam znalazłaś ? pozdrawiam
        • asia_22 Re: WSAiZ Rzeszów 08.11.07, 08:58
          Robilam lic. i kontynuuje nauke
          • studentkawsaizrz Re: WSAiZ Rzeszów 08.11.07, 09:27
            no to wiesz co i jak, ja niestety jestem po innej szkole i mam braki więc trochę się obawiam...da się jakoś przeżyć? na wszystkie wykłady trzeba chodzić?
            • asia_22 Re: WSAiZ Rzeszów 08.11.07, 12:13
              na jakiej jestes specjalnosci?
              • studentkawsaizrz Re: WSAiZ Rzeszów 08.11.07, 12:43
                na administrowwaniu firmą...i już musiałam promotora wybrać jak byłam na ostatnich zajęciach...i jestem u jakiegos pana , który nazywa się Olszewski...
                • asia_22 Re: WSAiZ Rzeszów 08.11.07, 14:27
                  No to nic ci nie doradze, bo ja jestem na innej spec.
                  • isabell232 Re: WSAiZ Rzeszów 08.11.07, 15:00
                    a ja dopiero na pierwszym roku jestem,zobaczymy jak będzie, ania może jakieś rady na przyszłość???
                  • studentkawsaizrz Re: WSAiZ Rzeszów 08.11.07, 16:27
                    na jakiej jestes specjalności? zastanawiam się czy nie zrezygnwać...mam zajecia z buczkowski, kedzior, żukowski, lebowa, piechura, wierzbicka,kitkowski,olszewski...moze mialaś z nimi zajęcia
                    • isabell232 Re: WSAiZ Rzeszów 12.11.07, 14:36
                      Ja narazie wybrałam wymiar sprawiedliwości,ale z tego co wiem to jakieś ankiety dadzą nam w styczniu czy tam kiedyś i znów będziemy wybierać specjalizację i jak będzie wystarczająco dużo osób to utworzą kierunek.Nie mam takich wykładowców jak ty, ja mam kisielewicza,konaszczuka wojtka, ferec-kopeć,winiarskiego,buczkowski jakiś ale jeszcze z nim nie miałam wykładów,i piechra. ale juz widzę że osoby pracujące tam nie są zbyt miłe.....szczególnie panie z biblioteki....
                    • isabell232 Re: WSAiZ Rzeszów 12.11.07, 14:41
                      Ja narazie wybrałam wymiar sprawiedliwości,ale z tego co wiem to jakieś ankiety dadzą nam w styczniu czy tam kiedyś i znów będziemy wybierać specjalizację i jak będzie wystarczająco dużo osób to utworzą kierunek.Nie mam takich wykładowców jak ty, ja mam kisielewicza,konaszczuka wojtka, ferec-kopeć,winiarskiego,buczkowski jakiś ale jeszcze z nim nie miałam wykładów,i piechura. ale juz widzę że osoby pracujące tam nie są zbyt miłe.....szczególnie panie z biblioteki....
                      • kicius24 Re: WSAiZ Rzeszów 06.12.07, 20:29
                        ja tam studiuję piąty rok i jest ok, pan olszewski jest wymagający,nie da
                        sciagac, ale zawsze dyskyuje wsyztsko to, co jest potem na egzaminie wiec
                        wystraczy wykuc a wcael nie daje tego duzo. tylko pierwsze dwa lata jest
                        duzo,potem spox( specjalnosc europejska m z nim co roku), fajna uczelnia, są
                        miłe i cięzkie dni,zalezy, najgorszy trzeci rok
                        • malgorzata063 Re: WSAiZ Rzeszów 06.01.08, 10:51
                          Hej, dlaczego uwazasz ze 3 rok jest ciezki?? Ja jestem na 3 i jak
                          narazie jest spoko nie moge narzekac;)jeszcze nigdy nie bylam tak
                          zadowolona z uczelni jak teraz. A jak jest na 4?? bo mam zamiar
                          dalej kontynuowac tam nauke;)Pozdro pa
                      • malgorzata063 Re: WSAiZ Rzeszów 06.01.08, 10:47
                        Hej, Ja tez studiuje na wsaiz i jestem na 3 roku. Panie z biblioteki
                        to jeszcze nic;) bo panie z dziekanatu to dopiero sa ......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka