tomfix1 30.11.07, 12:09 Piszcie jak spędzacie wieczorki w zimie. Pomysły, propozycję, gdzie można wyjść i co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczurek923 Re: Zimowe wieczory 30.11.07, 20:38 a co można robić w tak nudnym mieście jakim jest Mielec? jedynie pozostaje TV i radio ;) No i może dobra ksiazka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Zimowe wieczory 01.12.07, 03:00 książka u mnie to podstawa. Mam parę pomysłów jak basen czy łyżwy ale cały czas nie będę tam chodził. Co robić??:) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_tams Re: Zimowe wieczory 01.12.07, 19:34 Ci, którzy się zastanawiają nad tym co można robić wieczorami w Mielcu, niech rozważą możliwość pójścia do kina. Na mnie czekają jeszcze nieprzeczytane artykuły dla "pozarządowców" ... no i zawsze można dla relaksu "pofocić". Odpowiedz Link Zgłoś
matheu Re: Zimowe wieczory 03.12.07, 18:20 Ja uczę się angielskiego na kursie, czasem czytam, czasem idę do kina lub oglądam film na kompie. I jeszcze niekiedy nordic walking, ale to nie w wieczory. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja00 Re: Zimowe wieczory 14.12.07, 08:49 NW chodzenie z kijkami - tak to brzmi bardzo obrazowo, ale to tak w skrócie. Artemis organizuje takie wyprawy. A pomysłów na zimowe wieczory jest sporo: 1 Spotkania ze znajomymi z filmem, szachami, eurobiznesem lub "plotkami" :) 2 Zawsze można pojechać na koncert, albo w Mielcu jeśli jest , albo do sąsiednich miast (dzis w Dębicy, a jutro w Kolbuszowej gra KULT) 3 Zimą można juz pomyśleć o lecie i zaplanować jakąś fajna imprezę chocby na wiosnę, można sie juz zastanawiać nad wakacjami 4 Można wybrać sie na wystawę (dziś o 18 w SCK otwarcie wystawy STKP) 5 Iść na basen w Mielcu lub pojechać do Ropczyc czy Cmolasu 6 Jeszcze możecie zrobic kolacje dla znajomych pół dnia i wieczór zajęty, a zabawy przy tym (i pracy)cała masa. Ale kiedy powiedzą, że było przepysznie to samoocena ma tendencje wzrostową. 7 Kręgielnia 8 Kurs tańca 9 Aerobik lub siłownia 10 Standardowo książka, film, kino, TV Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja00 Re: Zimowe wieczory 14.12.07, 08:58 ... dziś w Tarnowie gra SOFA, nie mogę sie doczekać kiedy przyjadą do Mielca :) I jeszcze wpadła mi do głowy 1 rzecz. Jeżeli już ktoś nie chce sie ruszac z domu i nie ma znajomych z którymi mógłby spędzić czas to zawsze może poserfować w sieci :/ dla mnie to średni pomysł, ale z braku laku dobry kit ;) PoZDRawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Zimowe wieczory 14.12.07, 21:17 wow. sporo tego. Jak będziesz miał jeszcze jakieś pomysły to pisz. Podobają mi się niektóre:) Odpowiedz Link Zgłoś