Dodaj do ulubionych

Zimowe wieczory

30.11.07, 12:09
Piszcie jak spędzacie wieczorki w zimie. Pomysły, propozycję, gdzie można
wyjść i co robić?
Obserwuj wątek
    • szczurek923 Re: Zimowe wieczory 30.11.07, 20:38
      a co można robić w tak nudnym mieście jakim jest Mielec? jedynie pozostaje TV i
      radio ;) No i może dobra ksiazka ;)
      • tomfix1 Re: Zimowe wieczory 01.12.07, 03:00
        książka u mnie to podstawa. Mam parę pomysłów jak basen czy łyżwy ale cały czas
        nie będę tam chodził. Co robić??:)
        • tom_tams Re: Zimowe wieczory 01.12.07, 19:34
          Ci, którzy się zastanawiają nad tym co można robić wieczorami w Mielcu, niech
          rozważą możliwość pójścia do kina. Na mnie czekają jeszcze nieprzeczytane
          artykuły dla "pozarządowców" ... no i zawsze można dla relaksu "pofocić".
          • matheu Re: Zimowe wieczory 03.12.07, 18:20
            Ja uczę się angielskiego na kursie, czasem czytam, czasem idę do kina lub
            oglądam film na kompie. I jeszcze niekiedy nordic walking, ale to nie w wieczory.
            • tomfix1 Re: Zimowe wieczory 03.12.07, 18:42
              nordic walking???? a co to?
              • to_ja00 Re: Zimowe wieczory 14.12.07, 08:49
                NW chodzenie z kijkami - tak to brzmi bardzo obrazowo, ale to tak w skrócie.
                Artemis organizuje takie wyprawy.
                A pomysłów na zimowe wieczory jest sporo:
                1 Spotkania ze znajomymi z filmem, szachami, eurobiznesem lub "plotkami" :)
                2 Zawsze można pojechać na koncert, albo w Mielcu jeśli jest , albo do
                sąsiednich miast (dzis w Dębicy, a jutro w Kolbuszowej gra KULT)
                3 Zimą można juz pomyśleć o lecie i zaplanować jakąś fajna imprezę chocby na
                wiosnę, można sie juz zastanawiać nad wakacjami
                4 Można wybrać sie na wystawę (dziś o 18 w SCK otwarcie wystawy STKP)
                5 Iść na basen w Mielcu lub pojechać do Ropczyc czy Cmolasu
                6 Jeszcze możecie zrobic kolacje dla znajomych pół dnia i wieczór zajęty, a
                zabawy przy tym (i pracy)cała masa. Ale kiedy powiedzą, że było przepysznie to
                samoocena ma tendencje wzrostową.
                7 Kręgielnia
                8 Kurs tańca
                9 Aerobik lub siłownia
                10 Standardowo książka, film, kino, TV

• to_ja00 Re: Zimowe wieczory 14.12.07, 08:58
      ... dziś w Tarnowie gra SOFA, nie mogę sie doczekać kiedy przyjadą do Mielca :)
      I jeszcze wpadła mi do głowy 1 rzecz. Jeżeli już ktoś nie chce sie ruszac z domu
      i nie ma znajomych z którymi mógłby spędzić czas to zawsze może poserfować w
      sieci :/ dla mnie to średni pomysł, ale z braku laku dobry kit ;)
      PoZDRawiam
      • tomfix1 Re: Zimowe wieczory 14.12.07, 21:17
        wow. sporo tego. Jak będziesz miał jeszcze jakieś pomysły to pisz. Podobają mi
        się niektóre:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka