pasiuu 01.02.08, 16:00 Co sadzicie o wyborach miss Mielca - rzeciez to jakas pseudo impreza, skad te kandydatki wytrzasnieto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tourbus Re: Miss Mielca - załamka 02.02.08, 21:36 Z kandydatka nr 11 chodze do klasy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: Miss Mielca - załamka 02.02.08, 22:15 a gdzie mozna te kandydatki sobie obejrzec? zarzuccie linka :) Odpowiedz Link Zgłoś
pirek75 Re: Miss Mielca - załamka 02.02.08, 22:54 www.korso.pl/miss_2008/miss2008.php Odpowiedz Link Zgłoś
cometa_14_88 Re: Miss Mielca - załamka 03.02.08, 00:13 znam niektore z widzenia, i na zywo wyglądają lepiej niz na zdjęciach, i tak jest lepiej niz np. rok, czy (o zgrozo!) 2 lata temu www.insomnia.pl/Miss_Mielca_2006_%2F% 2Ftylko_dla_ludzi_o_mocnych_nerwach_%3B_-t187236.html mogla by wygrac 12 i tyle;p Odpowiedz Link Zgłoś
s_szymon Re: Miss Mielca - załamka 03.02.08, 22:41 ten konkurs to kompromitacja :/ nie wiem czy korsa, czy sck czy tam urzędu miasta... w każdym razie dnoooooooooooooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
epml Re: Miss Mielca - załamka 04.02.08, 08:44 www.hej.mielec.pl/galeria/art16.html - obszerny fotoreportaż z gali finałowej. Odpowiedz Link Zgłoś
termapo Re: Miss Mielca - załamka 05.02.08, 13:29 Panie i panowie - nie grymasimy - gusty nie podlegają dyskusji - na 14 dziewczyn co najmniej trzy były ładne ...Znacie ładniejsze? - prosze namówic je do udziału w przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
pisdead Re: Miss Mielca - załamka 07.02.08, 16:28 W przyszłym roku imprezę trzeba zmienić na miss natura lub przynajmniej mokrego podkoszulka. Gwarantuję sukces i to, że nikt nie będzie narzekał, nawet pasztety będą wam się podobały. Odpowiedz Link Zgłoś
sohee Re: Miss Mielca - załamka 17.02.08, 15:59 Nie znajdziecie ładnych dziewczyn do tego konkursu bo to wstyd i kompromitacja tam wystąpić. Potem zdjęcie takowej dziewoi ogląda całe miasto i się śmieje. Nic fajnego. A przy okazji jaki jest cel tego konkursu? Miss Mielca startuje potem w ogólnopolskim konkursie czy na tym kończy swoją przygodę z konkursem piękności? Odpowiedz Link Zgłoś
sohee Re: Miss Mielca - załamka 17.02.08, 16:02 I ciekawe ile za chałturkę wziął pan Młynarczyk. Chociaż pewnie niewiele, kto go tam zna. Odpowiedz Link Zgłoś
kola1987 Re: Miss Mielca - załamka 20.02.08, 22:04 nic nie wiesz a takie glupoty piszesz. fakt' wiekszosc dziewczyn nienadaje sie, ale zobacz'Laryska, chocby nawet ogolnopolski konkurs to jest cos! a teraz jedzie na floryde! ja jej ososbiscie nie znam, czytam tylko z gazet, ale jestem pelna podziwu, i trzymam kciuki i9 zycze jej powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
onlymielec Re: Miss Mielca - załamka 01.03.08, 08:25 Cometa 14 88,napisałeś że na żywo wyglądają lepiej niż na zdjęciach;).Mielczanki ładne są i tyle Wam powiem.Ciekawe jak Wy wyglądacie,jeżeli jesteście tacy ładni to idzcie na konkurs mistera ,lub kobiałki zapraszam w przyszłym roku na galę miss.Krytykujecie a byliście na konkursie? Oceniacie po zdjeciach,a zobaczyć na żywo to jest różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
epml Re: Miss Mielca - załamka 01.03.08, 09:09 www.hej.mielec.pl/hejtv/art22,wywiady-miss-mielca-2008.html - tutaj w wywiadach video mozna poznac te laski blizej. Odpowiedz Link Zgłoś
anahitaa Re: Miss Mielca - załamka 01.03.08, 11:10 Od strony formalnej totalne dno - to powinien być wywiad a nie wymuszone (czasami) wypowiedzi dziewcząt. Myślę, że przy odpowiednim dziennikarzu dziewczyny wypadłby zdecydowanie lepiej.. Cóż, prowincja :( Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Miss Mielca - załamka 02.03.08, 15:38 Wyszło jak wyszło. Nic na to nie poradzimy. niech sie dziewczyny cieszą i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
tourbus Re: Miss Mielca - załamka 02.03.08, 18:59 Aktualną miss codziennie widzę w szkole, i powiem wam, że nie wiem jakim cudem ona została tą miss :P było wiele ładniejszych dziewcząt. Odpowiedz Link Zgłoś