kinga.hp 01.07.08, 19:50 W czwartek byłam na smoczce i widziałam że jacyś ludzie kręcili się przy tym kiosku przy ulicy botanicznej tak jak te szeregówki, coś tam sprzątali, wie ktoś może co tam jest/będzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzycho.90 Re: Botaniczna - kiosk 04.07.08, 13:38 Ten kiosk jest na ulicy Godlewskiego (obok Gotanicznej), a będzie tam "sklep firmowy" nowej cukierni o której było tu coś wspominane - Esencia. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho.90 Re: Botaniczna - kiosk 06.09.08, 16:11 jadłem wczoraj torta u kumpla na 18 z tej cukierni. bardzo mi smakował :) Odpowiedz Link Zgłoś
102marycha Re: sklep firmowy nowej cukierni 07.07.08, 22:17 kupowałam tam dzisiaj ciasto, ceny baaardzo dobre nie wspominając o ciastach, szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kinga.hp Re: sklep firmowy nowej cukierni 26.07.08, 15:29 dzisiaj kolejka tam była :D fajnie to wygląda przy kiosku pare ludzi ale dla nas wszystkich wystarczyło, bardzo smaczne mają tam drożdżówki Odpowiedz Link Zgłoś