qwertymk 26.05.09, 18:23 Czy ktoś może polecić dobrego adwokata w sprawach rozwodowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dixie Re: Adwokat 08.06.09, 22:11 mec. Władysław Bieniek, wieloletni a także obecny prezes Klubu Inteligencji Katolickiej przy parafii Matki Bożej Nieustającej Pomocy w Mielcu. Idealny myślę do takich spraw;) Odpowiedz Link Zgłoś
przecorna1986 Re: Adwokat 13.09.16, 18:40 NIE POLECAM kancelarii mecenasa Bieńka i jego syna. Przede wszystkim dlatego, że nie informują ile świadczenie usługi będzie kosztowało. Zwykły onieśmielony człowiek nie jest w stanie wyciągnąć od nich takiej podstawowej informacji, nawet zapytani wprost odpowiadają tylko, że "nie zedrę z Państwa". Ponad to, ich wiedza też pozostawia wiele do życzenia, inny radca prawny rozeznał się w tej samej sprawie w ciągu kilku godzin, a oni przez dwa tygodnie nie byli w stanie znaleźć podobnego orzecznictwa sądowego. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza.kus Re: Adwokat 18.07.18, 08:18 Witam. Ja korzystam z usług kancelarii adwokackiej Reslegal na ul. Kościuszki 23. Wynik rozwodu rewelacja. Teraz pozostał nam podział majątku i alimenty, coś czuję wiele zyskam. Mają ogromne doświadczenie, to widać i czuć :) Zresztą skoro mają aż trzy kancelaria w Mielcu, Rzeszowie, i Przemyślu to znaczy, że są skuteczni. Fajnie mają zorganizowany blog na temat rozwodów www.rozwody.reslegal.pl a jak będzie wam potrzebny namiar do nich to tu podaję wam adres www.adwokatmielec.eu Odpowiedz Link Zgłoś
izabela12 Re: Adwokat 08.12.18, 16:00 Polecam Panią Adwokat Katarzynę Wojtaszek do poprowadzenia rozwodu. Bardzo solidny adwokat. Poświęciła mi dużo czasu, doradziła co będzie w mojej sytuacji dla mnie najlepsze. Pilnuje sprawy i jest ogromnie zaangażowana w to co robi. Dodatkowo jest kreatywna i odważna i mimo mojej skomplikowanej sytuacji potrafiła znaleźć dobre rozwiązanie. Konkretna i miła. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś