xradziox 20.06.06, 06:15 czy ktos mi moze powiedziec cos na temat WSHE w Lodzi bo mysle o studiach hna tej uczelni a nie jestem pewnien czy jest dobra Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
latajacy_rosomak Re: WSHE 13.07.06, 12:57 Na pewno poziomem odstaję od UŁ. Jeśli zaś chodzi o afery i aferki na tej uczelni, to najlepszym rozwiązaniem jest wpisanie frazy "WSHE" w wyszukiwarce na łódzkim forum. Odpowiedz Link
duch-duch7 Re: WSHE 11.08.06, 15:47 WSHE to fabryka magistrów, która z poziomem nie ma nic wspólnego. Najlepszym dowodem jest list poparcia władz tej szkółki dla amnestii dla maturzystów proponowanej przez ministra MEN (strona MEN- 4 podpisy popierające). Widać, że nie jest ważny dobry student, ale każdy matoł nawet z ledwo zdaną maturą. Poziom wytyczyli sobie sami, a przy okazji nabili w butelkę już tam studiujących. Ja nie chcę mieć nigdy do czynienia z absolwentem tej uczelni w swoim miejscu pracy. Odpowiedz Link
avionetka82 Re: WSHE 05.11.06, 18:38 > WSHE to fabryka magistrów, która z poziomem nie ma nic wspólnego. Najlepszym > dowodem jest list poparcia władz tej szkółki dla amnestii dla maturzystów > proponowanej przez ministra MEN (strona MEN- 4 podpisy popierające). Widać, że > nie jest ważny dobry student, ale każdy matoł nawet z ledwo zdaną maturą. > Poziom wytyczyli sobie sami, a przy okazji nabili w butelkę już tam > studiujących. Ja nie chcę mieć nigdy do czynienia z absolwentem tej uczelni w > swoim miejscu pracy. zgadzam się z przedmówcą. Nabili w butelkę oj nabili.... i produkują już nie tylkow Łodzi. Ostatnio wkroczyli do Radomska, gdzie oszukują jak się da. Znam sytuację od podszewki, bo moja siostra padła ich ofiarą, a właściwie swojej "niewiedzy"... Odpowiedz Link