20.06.06, 06:15
czy ktos mi moze powiedziec cos na temat WSHE w Lodzi bo mysle o studiach hna
tej uczelni a nie jestem pewnien czy jest dobra
Obserwuj wątek
    • latajacy_rosomak Re: WSHE 13.07.06, 12:57
      Na pewno poziomem odstaję od UŁ. Jeśli zaś chodzi o afery i aferki na tej
      uczelni, to najlepszym rozwiązaniem jest wpisanie frazy "WSHE" w wyszukiwarce
      na łódzkim forum.
      • duch-duch7 Re: WSHE 11.08.06, 15:47
        WSHE to fabryka magistrów, która z poziomem nie ma nic wspólnego. Najlepszym
        dowodem jest list poparcia władz tej szkółki dla amnestii dla maturzystów
        proponowanej przez ministra MEN (strona MEN- 4 podpisy popierające). Widać, że
        nie jest ważny dobry student, ale każdy matoł nawet z ledwo zdaną maturą.
        Poziom wytyczyli sobie sami, a przy okazji nabili w butelkę już tam
        studiujących. Ja nie chcę mieć nigdy do czynienia z absolwentem tej uczelni w
        swoim miejscu pracy.
        • avionetka82 Re: WSHE 05.11.06, 18:38
          > WSHE to fabryka magistrów, która z poziomem nie ma nic wspólnego. Najlepszym
          > dowodem jest list poparcia władz tej szkółki dla amnestii dla maturzystów
          > proponowanej przez ministra MEN (strona MEN- 4 podpisy popierające). Widać, że
          > nie jest ważny dobry student, ale każdy matoł nawet z ledwo zdaną maturą.
          > Poziom wytyczyli sobie sami, a przy okazji nabili w butelkę już tam
          > studiujących. Ja nie chcę mieć nigdy do czynienia z absolwentem tej uczelni w
          > swoim miejscu pracy.

zgadzam się z przedmówcą. Nabili w butelkę oj nabili.... i produkują już nie
          tylkow Łodzi. Ostatnio wkroczyli do Radomska, gdzie oszukują jak się da. Znam
          sytuację od podszewki, bo moja siostra padła ich ofiarą, a właściwie swojej
          "niewiedzy"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka