Dodaj do ulubionych

pomogę napisać pracę

25.06.14, 13:00
Profesjonalnie pomogę napisać lub napiszę prezentację maturalną oraz pracę kontrolną, zaliczeniową, licencjacką, magisterską itp. Podejmę się również sprawdzenia (już napisanej). Piszę referaty, eseje, recenzje, rozprawki itp. Każda praca jest bogata w przypisy, każda jest dopracowana w szczegółach. Zapewniam antyplagiat, kompetencję, terminowość, dyskrecję. Nie pobieram żadnych przedpłat. Szybko odpowiadam na każde pytanie. Przedstawiam jasne warunki ewentualnej współpracy Serdecznie zapraszam
Obserwuj wątek
    • kamiloyo1985 Re: pomogę napisać pracę 24.08.14, 23:06
      Witam,

Mam do napisania esej na socjologię no około 10 stron

Jeden temat do wyboru:
      1. Jak zmieniło się moje miasto w ciągu ostatnich lat?
      2. Dla mieszkających za granicą - opis lokalnego środowiska społecznego, np. Londyn,
      Bruksela;
      3. Opis środowiska polonijnego tam, gdzie się mieszka.

Poproszę o odpowiedź czy jest możliwość napisania pracy na sobotę i za jaką cenę??
      • kamiloyo1985 Re: pomogę napisać pracę 24.08.14, 23:07
        poproszę o kontakt
        max-1985@wp.pl
      • dyplomowapomoc Re: pomogę napisać pracę 04.09.14, 12:31
        Witamy!
        Specjalizujemy się w pisaniu prac magisterskich, licencjackich i zaliczeniowych z wielu dziedzin nauki.

Dokładamy wszelkich starań aby wszyscy, którzy obdarzą nas zaufaniem, otrzymali ciekawą, a przede wszystkim bogatą w wiedzę naukową prace! Wszystkie ceny i terminy ustalamy indywidualnie z klientem.

Dziedziny w których się specjalizujemy:
        - Dziennikarstwo i komunikacja społeczna,
        - Pedagogika, Psychologia,
        - Praca socjalna i polityka społeczna,
        - Prawo i administracja.

Zapraszamy na naszą stronę WWW po więcej szczegółów: http:/dyplomowapomoc.wix.com/prace , na e-maila: dyplomowapomoc@tlen.pl lub GG 50432782

Zajmujemy się pisaniem prac licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych z wielu dziedzin tj. dziennikarstwa i komunikacji społecznej, pedagogiki, psychologii, pracy socjalnej i polityki społecznej, prawa i administracji. Zapewniamy rzetelność, dokładność, terminowość i uczciwość. Zapraszamy. Kontakt poprzez e-maila dyplomowapomoc@tlen.pl lub GG 50432782. Strona www: http:/dyplomowapomoc.wix.com/prace
    • mark.642 Re: pomogę napisać pracę 07.09.14, 20:49
      Czy Pani jest z Warszawy? Czy Pani jest sie w stanie spotykac z autorem pracy i pomagac przy nanoszeniu uwag promotora? Praca wymagalaby przeczytania a dalsze konsultacje najlepiej aby byly w formie korepetycji. Pilne!Prosze o odpowiedz. Lucyna.
    • wiktoriamak Re: pomogę napisać pracę 21.11.14, 16:19
      Witam,
      jestem absolwentką prawa i administracji i chętnie podejmę się pisania prac. W ciągu mojego wieloletniego doświadczenia pisałam prace z różnych dziedzin m.in. prawa, administracji, psychologii, pedagogiki, turystyki, politologii oraz filologii polskiej.
      Jestem osobą uczciwą, a prace, które piszę są w 100% indywidualne.
      Jeżeli jesteś zainteresowany moją ofertą napisz na maila:
      wiktoriamak@o2.pl
      • profesjonalna32 Re: pomogę napisać pracę 26.12.14, 15:58
        Witam
        Napiszę pracę maturalną, zaliczeniową, licencjacką, inżynierską, magisterską od podstaw aż po efekt końcowy. Pracę piszę rzetelnie. Do każdego zlecenia podchodzę indywidualnie. Nie korzystam z Internetu nie powielam prac które pisałam dla innych osób. Zapewniam stały kontakt meilowy i telefoniczny. Do pracy załączam raport antyplagiatowy. Poprawki gratis.
        Meili: editcom2015@gmail.com
        • profesjonalna32 Re: pomogę napisać pracę 26.12.14, 15:58
          Witam
          Napiszę pracę maturalną, zaliczeniową, licencjacką, inżynierską, magisterską od podstaw aż po efekt końcowy. Pracę piszę rzetelnie. Do każdego zlecenia podchodzę indywidualnie. Nie korzystam z Internetu nie powielam prac które pisałam dla innych osób. Zapewniam stały kontakt meilowy i telefoniczny. Do pracy załączam raport antyplagiatowy. Poprawki gratis.
          emeil: editcom2015@gmail.com; 882717421
    • driss1 Re: pomogę napisać pracę 09.02.16, 15:54
      www.nauka.metodolog.pl/glossary/spss-analizy-statystyczne-w-spss/
      www.nauka.metodolog.pl/
      www.nauka.metodolog.pl/najczesciej-wykonywane-analizy-statystyczne-w-pracach-magisterskich/ jak by ktoś potrzebował pomocy w analizach statystycznych danych z badań do pracy magisterskiej lub licencjackiej . Super podejście do klienta i niskie ceny !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka