Gość: rolan
IP: 89.200.213.*
16.10.10, 20:43
oto trzy historie o olawskich weterynarzach:
kotapski-moj psiak (wiek okolo roku )ma dziwnie zaczerwienione oczy(generalnie taka jego natura) idziemy do kotapskiego,pan twierdzi ze wdala sie jakas infekcja ,potrzebny jest zabieg, pod powiekami ma jakas kaszke ktora nalezy wyczyscic,psiaka uspil i przeprowadzil zabieg. oczywiscie nic nie pomoglo,ja biedniejszy o 150,pies sie wycierpial i zestresowal,po zabiegu gdy doszedl do siebie na spacerze (styczen) wsadzil leb w kopiec sniegu , w sniegu pozostaly dwie plamy krwi
-raz zszywana lapa u pana weterynarza rozeszla sie po godzine,szwy przeciely poduszeczki,zbyt blisko zszyte
historia innego weterynarza - ma swoja pseudo przychodnie boczna broniewskiego(bylo to 6 lat temu) nie wiem czy jeszcze dziala, w dalszym ciagu nieswiadomi ze taka jest uroda mojego psa leczymy te nieszczesne oczka,pan po ogledzinach psiaka stwerdza ze ma gronkowca(dla niezorientowanych zeby stwierdzic ze ktos ma gronkowca nalezy zrobic badania) pies otrzymuje bolesne zastrzyki -trzy(ma problemy z zejsciem ze schodow) koszt 150
-najlepsze AKSMAN pies wiek okolo 3 lat,pojawiaja sie duze gule na brzuszku,pies ma trudnosci z zalatwianiem,jest apatyczna,nie ma ochoty na spacery
idziemy do AKSMANA,relacjonujemy problemy,pan przeswietla na rentgenie,twierdzi ze jelita sa zapchane koscmi,jakies zastrzyki leki ,pies nie wyleczony ma sie coraz gorzej koszt 300
jedziemy do kliniki do wroclawia przyjmuja nas od reki pan weterynarz po ogledzinach zwoluje konsultacje,robia przeswietlenie brzucha, diagnoza potworniak (niezlosliwy nowotwor)
pies jest przy operacji podlaczony do monitorowania funkcji,zintubowany-guz mial wage 7 kg
pies przezyl cudem dzieki profesjonalizmowi tamtych weterynarzy,operacja 400 i przez dwa dni darmowe kroplowki
dzisiaj olawscy weterynarze podaja memu psu tylko szczepionke na wscieklizne ,a gdybym musial odpukac skorzystac z ich uslug z pewnoscie bede wolal oddac mojego pupila pod opike wroclawskej kliniki
-