Gość: Karol Oławianie na sznurku Października IP: *.xdsl.centertel.pl 15.11.10, 20:36 Październik idzie po trupach do władzy. Ma takie parcie, że nic go nie powstrzyma. Chamstwo i obłuda przemawia przez was. Komunistyczne metody stosujecie. Zamiast debatować nad Oławą, to urządzacie teatrzyki zdziecinniałe. Powiedz lepiej, dlaczego Październik nie zgodził się na debatę publiczną, nie chce rozmawiać o Oławie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.287 Re: Oławianie na sznurku Października 15.11.10, 21:45 Happening nie był najwyższych lotów to fakt. Jednak zadziałał, mieszkańcy Oławy uzmysłowili sobie, że wybór kandydatów PO, wiąże się z dużym ryzykiem. To ryzyko, to możliwość rządzenia Olawą przez kogoś z tylnego siedzenia. Na to nie będzie zgody. I choć wyglądało, że kandydat partyjny miał szanse to po ostatniej sobocie jego szanse znacząco spadły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Oławianie na sznurku Października IP: *.xdsl.centertel.pl 15.11.10, 21:51 Oławianie uzmysłowili sobie, że nie warto głosować na ludzi, którzy zamiast chodzić na debaty, organizują głupawe happeningi. Odpowiedz Link Zgłoś
poodzian "Polityka na sznurku" happening wyborczy. 15.11.10, 21:59 Karolek czy już wiesz, że na złego konia postawiłeś? "Dziadki" z BBSu łacha drą z zadufanych w sobie partyjniaków, a oni nic nie mogą zrobić. PO ma słabych kandydatów w Oławie, a na dodatek to co clowni pokazali, mogło się ziścić. -- "SAMORZĄDY NIE DLA PARTII POLITYCZNYCH" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Propaganda Poodziana IP: *.xdsl.centertel.pl 15.11.10, 22:33 Cytat z Poodziana "Karolek czy już wiesz, że na złego konia postawiłeś?" Co to znaczy, że postawiłem na złego konia? Czyżbyś mówił Poodzian o czystym wyrachowaniu, ciepłej posadce i skoku na kasę, co chciałbyś uzyskać, Poodzian, przez takie słowa widać, że ty tylko zapisałeś się do BBS, po to by uzyskać posadę, co ci Październik obiecał za propagandę na internecie i happeningi? Ty Poodzian postawiłeś na pewno na dobrego konia, który od razu zaniesie cię na wysokie stanowisko, i co z tego że nie masz odpowiednich kompetencji. Tylko pamiętaj, że czasami koń zrzuca z wierzchowca i ucieka. Więc nie bądź taki pewny zwycięstwa. Nie wiem na jakiego konia postawiłem, bo ja nie myślę kategoriami, że zrobię skok na kasę w urzędzie miasta tak jak ty. Wiem za to, że Przemysław Pawłowicz to dobry kandydat, o wiele lepszy, z większą wiedzą, bardziej kompetentny niż Październik. Teraz uwidoczniłeś wszystkim, dlaczego siejesz propagandę BBS. Bo uważasz, że postawiłeś na dobrego konia, dzięki któremu dostaniesz ciepłą posadę. Ten post pokazał, jakich niekompetentnych urzędników mamy. Przed takimi, jak ty urzędnikami Października, Poodzian strzeż nas Panie Odpowiedz Link Zgłoś
poodzian Brawo BBS. 15.11.10, 22:40 Karolek chcesz smycz? -- "JEGO NIE INTERESUJE POLITYKA! WYBIERZ NIEZALEŻNEGO BURMISTRZA FRANKA PAŹDZIERNIKA!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Poodzian spasował IP: *.xdsl.centertel.pl 15.11.10, 22:54 Kandydat BBS jest dopiero kukiełką Kaczora, gdyż nie ma innych możliwości, jak liczyć na posła z Oławy. Nie ma znajomych we Wrocławiu ze swojej partii, bo do Wrocławia nawet BBS nie dociera. Natomiast Pawłowicz może manewrować, gdyż zna wielu polityków Platformy z Wrocławia i nie musi wcale polegać na pośle z Oławy. Dobrze o tym wiesz, zapisałem cię Poodzian i teraz dogorywasz, bo nie wiesz, jakie masz kłamstwa jeszcze napisać. To co teraz piszesz, to już zupełny infantylizm. Naprawdę nie ma w BBS kogoś na poziomie, kto mógłby rzetelnie rzucać argumentami, tylko takiego mało rozgarniętego człowieka, jak ty Poodzian. Idź powiedz, żeby cię zmienili. Bo już nie wiesz, co masz pisac. A może napisz Poodzian coś o aferze w klubie piłkarskim i dlaczego ukręcono łeb sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajax Re: Brawo BBS. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 22:57 Poodzian ty nawet na smyczy nie chodzisz, obrożna z klapkami na oczy ci wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Propaganda Poodziana IP: *.212.200.89.otvk.pl 15.11.10, 23:00 Obiektywnie oceniając to wszystko co dzieje się na forum i nie tylko tym, powiem tak: Dziecinada. Brak wyobraźni kandydatowi na burmistrza z PO. A co przez takie wzywanie do debaty chce osiągnąć ten kandydat!. Ludzie nie chcą słuchania tego bełkotu. Te obiecanki psu na bydę nie nadają się. Ten kandydat ośmiwsza się. Październik postapił bardzo dobrze, jak zawodowy polityk. Żden z tych kandydatów nie jest dobry, ale najlepszym z nich jest niewątpliwie Październik. Mieszkańcy oławy są mądrymi ludźmi, już w obiecanki nie uwierzą. Myślę, że mieszkańcy oławy zagłosuja na Października. Szkoda pieniędzy na druga turę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Propaganda Poodziana IP: *.xdsl.centertel.pl 15.11.10, 23:15 Tak jasne brak wyobraźni, że chce debaty publicznej i to jest dziecinada. Skąd BBS bierze takich ludzi. A więc debaty uważasz za dziecinadę, więc w jaki sposób ludzie mają poznać kandydatów? Spotkanie w programie Lisa? Audycja przy kawie w Radio Zet? Może polemikę w Rzeczpospolitej albo Gazecie Wyborczej? Oprócz tego forum, gdzie kandydaci mogliby zaprezentować się, debata publiczna jest jedyną możliwością, dzięki której możemy wybrać najlepszego kandydata. Boicie się w BBS debaty, więc nazywacie ją dziecinadą? Jak jest taki najlepszy Październik, to niech stanie w szranki z Pawłowiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Propaganda Poodziana IP: *.222.38.84.otvk.pl 15.11.10, 23:21 mało nie zemdlałam na mieście jak zobaczyłam "młodych aktywistów października"- przecież to dzieci kandydatów na radnych czyli pajacem okazał się zleceniodawca happeningu a kukiełkami dzieci biednych , starych radnych-żal mi was:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żurek Brawo BBS. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.10, 10:35 Bądźcie obiektywni. Bardzo profesjonalna kampania. To da efekty. Panowie na szczudłach dali nam wiele do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajax Re: Brawo BBS. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 11:36 To już nie nasza wina! "Jeśli chcecie, by kandydat wreszcie wziął się do roboty, więcej go nie wybierajcie." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Brawo BBS. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.10, 13:13 przecież to burmistrz jest na sznurku posła przecież wszem i wobec wygłaszał, że jak coś się waliło i paliło z projektami to telefon do poła o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol I kto jest na sznurku posła? IP: *.xdsl.centertel.pl 16.11.10, 13:51 Czy myślicie państwo, że Październik poparłby kogokolwiek w wyborach prezydenckich, gdyby nie musiał? To tajemnica poliszynela, że burmistrz October jest na łasce posła. Dlaczego miałby poprzeć w wyborach prezydenckich pana Komorowskiego, lekceważąc elektorat Pisowski? Otóż dlatego, że jest właśnie prowadzony na sznurku przez posła. Jak mu poseł powie, tak October zatańczy. Jest uzależniony od posła. Jakby nie musiał, na pewno, sam z siebie, October nie poparłby żadnego z kandydatów, by nie zrażać do siebie elektoratu drugiego kandydata. Poparł October Komorowskiego, więc jest pieskiem posła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Brawo BBS. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.10, 13:57 Kolejne kłamstwo PO. Jesteście żenujący. Pisząc takie głupoty sami strzelacie sobie w kolano. Kto jest kogo pieskiem i kto chodzi u kogo na sznurku w Oławie wszyscy wiedzą. Dlatego przegra kandydat PO, a wygra Franciszek Październik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Brawo BBS. Nadal nic nie rób IP: *.xdsl.centertel.pl 17.11.10, 23:12 Coś te wasze wpisy BBS na forum są puste. W przenośni i dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś