Dodaj do ulubionych

Kąpielisko

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 18:47
Witam
Powstało w naszym mieście nowe kąpielisko przy moście nad Oławką przy gruzach amfiteatru,jest to kąpielisko dla psów.Dzisiaj po godz.18 pływało w rzece 4 psy.Nie wiem co mówią przepisy na ten temat ,przecież pijemy wodę z tej rzeczki,może jest ktoś co się zna na tych sprawach i napisze czy można w niej kąpać psy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ajax Re: Kąpielisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 19:09
      Najlepiej zorientowana powinna być Straż Miejska
    • Gość: Oławka Re: Kąpielisko IP: *.ronus.pl 05.06.11, 11:19
      Odra, weź ty się puknij w tą pustą głowę! Ty wogóle wiesz jakie rzeczy w tej rzece pływają? Od lat psy w tej rzece szukają ochłodzenia, od lat pływają kanistry, prezerwatywy, zdechłe psy, szczury itp. Masz pojęcie jakie chemikalia sciekają wraz z deszczem z pól do Oławki? Teeraz nagle ci pieski w rece przepływają, podejrzewam że nie jeden bardziej zadbany od Ciebie! Leć na Straż Miejską, tam cię śmiechem zabiją!
      Proponuję dziś w ramach relaksu przejść sie dzisiaj na most, nawet ten koło gruzów i popatrzeć jakie swinstwa pływają w rzece którą później pijesz, uwierz mi że po tym doświadczeniu piesek który szuka ochłody w wodzie, ba nawet myty w szamponie już cie nie bedzie przeszkadzał!
      • Gość: odra4 Re: Kąpielisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 11:43
        Witaj Oławka
        Nie wiedziałem że jesteś taki spec od czystości wody,chyba walnołeś głową w te gruzy,albo napiłeś się wody z tym psim łajnem ,chodziło o przepisy na ten temat,a nie o twoje mądrości.
        • Gość: Marian Re: Kąpielisko IP: *.215.200.89.otvk.pl 05.06.11, 21:12
          Pies to nasz daleki kuzyn i ma prawo do kąpieli.
          Nie ma przepisów ustawowych na kąpiel psa.
          Niektórzy kąpią się w wannie ze swoimi pupilkami.
        • Gość: Młody Re: Kąpielisko IP: *.ronus.pl 07.06.11, 16:39
          Widzisz odra cymbale, gdybyś miał trochę oleju w głowie wpisałbyś w google swój problem, zaraz miałbyś milion odpowiedzi! Źle trafiłeś gościu bo akurat miałem praktyki na stacji uzdatniania wody w Strzelinie, na ten temat mógłbym Tobie dużo powiedzieć. Dalej pisz że kąpiel psa w Oławce to problem, napisz jeszcze że większy niż chemia z pól uprawnych!
          • Gość: odra4 Re: Kąpielisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 09:32
            Witaj Młody
            Cymbała szukaj u siebie w rodzinie.
            cześć
    • Gość: pik-olo1 Re: Kąpielisko IP: *.pools.arcor-ip.net 06.07.11, 01:26
      a od czego Straz Miejska?...geby pelne frazesow,spaceruja po parku,koszarach i w wielu ukrytych miejscach,a jak trzeba cos zrobic to metr piecdziesiat w kapeluszu doprowadzi do placzu biednego wiesniaka,ktory zaparkowal nie tak,a zaraz potem bezplciowy zastepca wystapi w powiatowej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka