IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.11, 01:03
Nie ukrywam, że wiele Twoich poglądów jest mi bliskich i uważam Ciebie za ciekawą i wartościową osobę. Czy zgodziłbyś się na spotkanie ze mną, oczywiście za wcześniejszym dokładnym omówieniu kwestii z tym związanych?
Obserwuj wątek
    • Gość: Karol ???? IP: *.xdsl.centertel.pl 18.12.11, 09:32
      Fiat, ale po co????

Ja jestem liberałem z Platformy więc nie wiem czemu moje poglądy są ci bliskie?

• Gość: fiat-stilo Re: ???? IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.11, 10:15
        No wiadomo, że nie te dotyczące szczebla krajowego, ale tego lokalnego niejednokrotnie tak.
        • Gość: Karol Koalicja Platformy z PIS IP: *.xdsl.centertel.pl 18.12.11, 11:13
          i z Kościołem także mi nie po drodze.

Ale jestem za ścisłą współpracą z PIS przeciw komunistom,
          zobacz Przemysław Pawłowicz stracił stanowisko starosty w 2006 roku, ale był nieprzejednany, , popierał kandydata PIS, gdy kandydatką PIS była pani Leszczak.
          Stracił stanowisko starosty, a zdania nie zmienił.
          Konsekwentny nieprzejednany wobec komunistów.

A jak zachowali się pisowcy w 2010 roku?
          Najpierw pisowcy przychodzili do biura posła Kaczora i była zgoda, że partie prawicowe będą popierać kandydata PIS lub Platformy, który dostanie się do II tury w wyborach na burmistrza, a za chwilę dali się pisowcy kupić za koalicję z komunistami i nie poparli Pawłowicza w II turze. Pawłowicza, który stracił stanowisko starosty w 2006 za poparcie dla kandydatki PIS.

Co jak co, ale Pawłowicz wspierał kandydatkę PIS, a w 2010 PIS tak zdradził Pawłowicza.

PIS, żeby byli wiarygodni powinni wyrzucić sekretarza zakładowego PZPR.

Jestem za koalicją Platformy z PIS, partiom prawicowym bliżej do siebie, niż do komunistów,

Dzień, w którym obie partie prawicowe rzeczywiście będą się wspierać, to będzie koniec

komunistów, na razie burmistrzowi udaje się skłócać PIS i Platformę.

Ale PIS skompromitował się, że nie poparli Pawłowicza w wyborach samorządowych.

Kogo, jak kogo, ale Pawłowicz poparłby Regieca, gdyby to kandydat PIS dostał się do drugiej tury. Dla mnie Regiec się skończył, gdy nie udzielił poparcia Pawłowiczowi i powiedział, że burmistrzowi należy się podwyżka jak psu zupa.

PIS dzisiaj nie ma ideałów i nie przeszkadzają im życiorysy komunistyczne.

Jaka to partia komunistyczna, która wchodzi do koalicji z komunistami.

Może jeszcze PIS zrozumie, że popełnili błąd i z Platformą będzie im po drodze.

W końcu Pawłowicz był w opozycji antykomunistycznej, Pilawa także,

PIS ma sekretarza zakładowego PZPR, wysoką szychę za PRL i to jest najgorsze.

• Gość: fiat-stilo Karol, jest okazja na Ryczynie... IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.12, 21:23
            Karol, z pewnością widziałeś w GP-WO informację o wycieczce do Ryczyna organizowanej przez Mikoja. A czy z Oławy jest jakaś wycieczka do Ryczyna organizowana? Kiedy i z jakiego miejsca wyrusza? Pytam się z ciekawości. I jeszcze jedno: na forum GP-WO napisałeś do anonimowego domniemywam dla Ciebie prw, że możecie porozmawiać podczas rajdu. Ja nie wiem jak wyglądasz, ale Ty z pewnością mnie znasz, więc obiecaj mi, że podczas rajdu do mnie zagadasz i pogadamy. To jak, z prw możesz, a ze mną nie?
            • przekor1 Re: Karol, jest okazja na Ryczynie... 26.03.12, 22:53
              Ocho, chłopaki. Uwaga na szpiegów naszego kochanego Burmistrza. Może wysłać patrol zwiadowczy.
              • Gość: fiat-stilo Re: Karol, czemu milczysz??? IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.12, 08:07
                Odpowiedz wreszcie.
                • Gość: fiat-stilo Re: Karol, czemu milczysz??? IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.12, 13:22
                  ?
                  • Gość: Karol Re: Karol, czemu milczysz??? IP: *.xdsl.centertel.pl 27.03.12, 13:24
                    Jasne Fiat, oczywiście możemy porozmawiać.
                    Ale nie wiem, czy się znajdziemy, bo dość dużo ludzi przyjedzie.

Mój kolega Przekor także się wybiera.
                    • Gość: fiat-stilo Re: Karol, czemu milczysz??? IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.12, 08:36
                      Patrząc na prognozy pogody to prawdopodobnie w tym roku ludzi będzie zdecydowanie mniej niż w poprzednich latach. A Ty będziesz jechał z Oławy czy z Mikojem? I czy długo będziesz tam na miejscu w Grodzisku? Bo to, że z Oławy na pewno szybciej zajedziecie na miejsce jest niewątpliwe. Macie tylko 9 km, a my 17-18 km i to jeszcze z licznymi zatrzymaniami przy ciekawych miejscach. To, że w J-L wyruszamy pół godziny szybciej, bo o 8:30 na pewno nie zniweluje tych różnic. Ja się jeszcze zastanawiam z kim jechać, czy z Oławy czy z J-L.
                      • Gość: fiat-stilo Re: Karol, czemu milczysz??? IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.12, 11:32
                        Karol, Ty byłeś przedwczoraj w Ryczynie? Ja przyjechałem gdzieś tak po 11-tej i kręciłem się tam przez dłuższy czas na miejscu, myślałem że podejdziesz, ale nie doczekałem się. Nie widziałeś mnie?
                        • Gość: Karol Re: Karol, czemu milczysz??? IP: 79.162.130.* 02.04.12, 14:23
                          Nie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka