Dodaj do ulubionych

Toyota w Legnicy

02.12.03, 17:30
Już od Nowego Roku rozpocznie się produkcja podzespołów do silników
produkowanych w Specjalnej Strefie Ekonomicznej w Wałbrzychu i Jelczu. Firma
Toyota zamierza przystosować halę produkcyjną w Specjalnej Strefie
ekonomicznej w Legnicy po producencie porcelany .
Obecnie trwają poszukiwania pracowników.
Obserwuj wątek
    • swek1 Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 19:22
      Ciekawe, co tam będą wytwarzać. Ale ważniejsze jest to, że przybędzie kilka
      miejsc pracy. Pozdrawiam.
      • servus_lca Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 20:26
        swek1 napisał:

> Ciekawe, co tam będą wytwarzać. Ale ważniejsze jest to, że przybędzie kilka
        > miejsc pracy. Pozdrawiam.

No przecież napisałem, że podzespoły do silników które składają w STE w
        Wałbrzychu i Jelczu.
        • ella27 Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 20:49
          mam nadzieje że mnie też znajdą! :) czy to ja powinnam ich szukać? :) Swek skąd
          o tym wiesz, bo moja kolezanka ze strefy nic nie wie ... Pozdrawiam .
          • servus_lca Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 20:58
            ella27 napisała:

> mam nadzieje że mnie też znajdą! :) czy to ja powinnam ich szukać? :) Swek
            > o tym wiesz, bo moja kolezanka ze strefy nic nie wie ... Pozdrawiam .

To chyba pytanie do mnie?

Dziś do Legnicy przyjechał ambasador Japonii i ktos tam jescze, niestety
            nazwisk nie pamiętam:) i podpisali coś. Mówili o tym w Dami dziś.
            • swek1 Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 21:00
              No właśnie Ela to do Servusa. Ale Ty sie nie chwalisz, że wczoraj był BAR u
              Ciebie w miasteczku.Malowali bombki. Pozdrawiam.
              • ella27 Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 21:13
                babeczki mamy piknie pomalowane to prawda - musze sie pochwalić :)) A Bar to
                nic szczegolnego ...
                • swek1 Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 21:16
                  ella27 napisała:

> babeczki mamy piknie pomalowane to prawda - musze sie pochwalić :)) A Bar to
                  > nic szczegolnego ...

To wiem ale ta telewizja, tłumy gapiów, autografy itd ;))
                  • goska35 Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 22:22
                    O Toyocie klepali w telewizji miejskiej i nawet pisali w gazecie dzisiejszej -
                    połaczonej Wrocławskiej ze Słowem Polskim :)

Tak więc koleżanka chyba niedoinformowana :)

A tłumy pod Vitbisem podobno były zawiedzione - bo Frytka nie przyjechała....:)

Pozdrawiam
                    Małgośka
                    • swek1 Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 22:24
                      goska35 napisała:

> O Toyocie klepali w telewizji miejskiej i nawet pisali w gazecie
                      dzisiejszej -
                      > połaczonej Wrocławskiej ze Słowem Polskim :)
                      >
                      > Tak więc koleżanka chyba niedoinformowana :)
                      >
                      > A tłumy pod Vitbisem podobno były zawiedzione - bo Frytka nie
                      przyjechała....:)
                      >
                      > Pozdrawiam
                      > Małgośka

Oczy i uszy mam szeroko otwarte a nie słyszałem i nie widziałem. Pozdrawiam.
                      • goska35 Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 22:26
                        OJ.... pomroczność jasna może to jest ?

Malgośka :)
                        • swek1 Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 22:31
                          goska35 napisała:

> OJ.... pomroczność jasna może to jest ?
                          >
                          > Malgośka :)

Może i jest. Mnie sprawy dotyczące naszego miasta bardzo dotykają.Ciesze się
                          jak powstaja nowe miejsca pracy, bo to w końcu dla nas i naszych dzieci.
                          Pozdrawiam.
                          • goska35 Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 22:38
                            No to się jeszcze dziś dowiedziałam, że nie powstanie jednak na osiedlu
                            Tesco... władze miasta są zaskoczone, inwestor po prostu się wycofał - i
                            wystawił działkę na sprzedaż...
                            Dla właścicieli sklepów to dobra wiadomość, dla tych którzy liczyli na pracę
                            tam - nie... :(

Małgośka
                            • swek1 Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 22:42

To ja sie cieszę bo mieszkam na jednostce'B" i nie w nos mi sklep i tiry pod
                              oknami.Powinni zasiać trawę i ustawić ławki lub zrobić jakieś boisko dla
                              dzieciaków. Pozdrawiam
                            • ledwozipie Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 22:43
                              Z Toyoty można się cieszyć. To naprawde porządna firma. Mam kilku znajomych,
                              którzy pracują tam w admonistracji i zarabiają naprawde spore pieniądze. co do
                              Tesco to ja mam mieszane uczucia. Z jednej strony lubie robić zakupy w
                              marketach, a zdrugiej denerwuje mnie jak traktują swoich pracowników. Pozdrawiam
                              • swek1 Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 22:51
                                To prawda, markety dają pracę za marne pieniądze a ciągną z ludzi ile sie da i
                                nie ma mocnych.To wszystko wina bezrobocia.Pozdrawiam.
                                • ledwozipie Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 22:52
                                  swek nie odpowiadaj mi juz na posty, bo przez Ciebie nie pójde dzisiaj spać :-
                                  ))) Pozdrawiam
                                  • swek1 Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 23:00
                                    ledwozipie napisał:

> swek nie odpowiadaj mi juz na posty, bo przez Ciebie nie pójde dzisiaj
                                    spać :-
                                    > ))) Pozdrawiam

Miej oczy szeroko otwarte ;))
                                    • olus_stad Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 23:02
                                      Wlasnie:) Sen jest dla mieczakow :PPP Wiesz kiedy my ostatnio spalismy?? Sami nie pamietamy!

Pozdrawiam
                                      • ledwozipie Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 23:04
                                        jasne, tak właśnie myślałem. w końcu praca admina to bardzo wymagająca fucha. :-
                                        ))). ja mimo wszystko powoli oddalam się do nagrzanego już przez żonkę łóżka.
                                        Pozdr.
                                        • olus_stad Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 23:05
                                          Zdecydowanie zona to koronny argument:) Jestes wolny!

Pozdrawiam
                                          • ledwozipie Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 23:07
                                            wielki dzieki Panie kierowniki. Obiecuje że jutro zamelduje się o 7.15
                                            Pozdrawiam i jeszcze raz dobranoc
                                            • olus_stad Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 23:11
                                              To mozemy sie minac, bo ja o tej porze jeszcze smacznie spie, ale pozniej to why not:)

Dobranoc i pozdrawiam:)
                                          • swek1 Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 23:10
                                            olus_stad napisał:

> Zdecydowanie zona to koronny argument:) Jestes wolny!
                                            >
                                            > Pozdrawiam

A ja ? :))
                                            • olus_stad Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 23:12
                                              Jak szalec, to szalec:)) Ty tez. Na placu boju zostaja tylko kawalerowie;)

Pozdrawiam
                                              • swek1 Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 23:14
                                                olus_stad napisał:

> Jak szalec, to szalec:)) Ty tez. Na placu boju zostaja tylko kawalerowie;)
                                                >
                                                > Pozdrawiam

To ja zostaję ;))
                                                • olus_stad Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 23:16
                                                  A juz myslalem, ze tutaj jedyny wolny jestem;))
                                                  • swek1 Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 23:29
                                                    olus_stad napisał:

> A juz myslalem, ze tutaj jedyny wolny jestem;))

;)))
                                                  • angael Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 23:46
                                                    nie no jeszcze ja sie jakos uchowalem :)
                                                  • swek1 Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 23:48
                                                    angael napisał:

> nie no jeszcze ja sie jakos uchowalem :)

To jest nas 2,5 kawalerów he he . Pozdrawiam.
                                                  • olus_stad Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 23:50
                                                    Czyli mamy tendencje zwyzkowa! Bylo nas duzo, pozniej tylko dwoch, a teraz trzech i tak do gory:)

Pozdrawiam
                                                  • angael Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 23:50
                                                    dzieciaty to juz nawet nie 0,5 no chyba ze postawi jakas dobra z zakaska wtedy
                                                    moze sie wkupic w kawalerskie zycie :D
                                                  • olus_stad Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 23:54
                                                    Wszyscy zonaci, to moze i ja sie chajtne? ;) Jak wszyscy to wszyscy.

Pozdrawiam
                                                  • swek1 Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 23:57
                                                    olus_stad napisał:

> Wszyscy zonaci, to moze i ja sie chajtne? ;) Jak wszyscy to wszyscy.
                                                    >
                                                    > Pozdrawiam

Jak widzisz jest trochę kawalerów więc tkwij w tym gronie ;))
                                                  • swek1 Re: Toyota w Legnicy 02.12.03, 23:54
                                                    angael napisał:

> dzieciaty to juz nawet nie 0,5 no chyba ze postawi jakas dobra z zakaska
                                                    wtedy
                                                    > moze sie wkupic w kawalerskie zycie :D

A kogo Masz na myśli? ;))
                                                  • angael Re: Toyota w Legnicy 03.12.03, 00:00
                                                    no ja sam nie wiem ;) chyba za duzo telewizji ogladam ;)
                                                  • olus_stad Re: Toyota w Legnicy 03.12.03, 00:04
                                                    No moze sie troche namieszalo kto jest kto, ale ja na pewno 100% kawaler jestem:) Swek? Angael?
                                                  • angael Re: Toyota w Legnicy 03.12.03, 00:08
                                                    No ja tez 100% kawaler z zadatkiem na majowo-czerwcowa ceremonie slubna :)
                                                    Panie mniej mnie w opiece :>
                                                  • swek1 Re: Toyota w Legnicy 03.12.03, 00:10
                                                    angael napisał:

> No ja tez 100% kawaler z zadatkiem na majowo-czerwcowa ceremonie slubna :)
                                                    > Panie mniej mnie w opiece :>

Nie martw się bedzie Cię miała ale Pani ;))
                                                  • swek1 Re: Toyota w Legnicy 03.12.03, 00:08
                                                    olus_stad napisał:

> No moze sie troche namieszalo kto jest kto, ale ja na pewno 100% kawaler
                                                    jestem
                                                    > :) Swek? Angael?

Ja jestem na 200%......... :>
                                                  • angael Re: Toyota w Legnicy 03.12.03, 00:10
                                                    powiem z innej storony troche :) czy widziales jakiegos zonatego ktoremu by
                                                    pozwolono siedziec tak pozno przy kompie?? :D heheeh
                                                  • swek1 Re: Toyota w Legnicy 03.12.03, 00:13
                                                    angael napisał:

> powiem z innej storony troche :) czy widziales jakiegos zonatego ktoremu by
                                                    > pozwolono siedziec tak pozno przy kompie?? :D heheeh

Ja nie ....:>
                                                    PS. wyszliśmy po za temat "Toyota w Legnicy" :))
                                                  • servus_lca Re: Toyota w Legnicy 03.12.03, 16:51
                                                    swek1 napisał:

> PS. wyszliśmy po za temat "Toyota w Legnicy" :))

No chyba dojechaliście do Japonii, dlatego takie pustki na forum, wracać i to
                                                    szybko do Legnicy...
                                                  • angael Re: Toyota w Legnicy 03.12.03, 17:22
                                                    juz jestem :D trzepali mnie na granicy :D
                                                  • ella27 Re: Toyota w Legnicy 03.12.03, 17:55
                                                    :) może jeszcze na momencik odskoczymy od tematu Toyoty , bo ja sie nie
                                                    zameldowalam jako stanu wolnego ... to wszystko wina Gazety że otwiera sie tak
                                                    dlugo ;/
                                                  • servus_lca Re: Toyota w Legnicy 03.12.03, 18:11
                                                    ella27 napisała:

> :) może jeszcze na momencik odskoczymy od tematu Toyoty , bo ja sie nie
                                                    > zameldowalam jako stanu wolnego ... to wszystko wina Gazety że otwiera sie
                                                    tak
                                                    > dlugo ;/

A no to w takim razie i ja przepiszę stan cywilny z dowodu: kawaler.
                                                    A co do Gazety to masakra!
                                                  • olus_stad Re: Toyota w Legnicy 03.12.03, 21:35
                                                    Drogie Panie! Stan cywilny juz moj znacie:) Co do Gazety to nie widze roznicy, a skoro nie widac roznicy to...tak wlasnie! Po co przeplacac;)

Pozdrawiam
                                                  • goska35 Re: Toyota w Legnicy 03.12.03, 22:12
                                                    "Stan cywilny juz moj znacie:)"

Drogi Panie ! Czyżby to jakaś oferta była? :)

A tak poza tym to mnie lekko zaskoczyliście tą kawalerskością :)

Pozdrawiam
                                                    Małgośka
                                                  • ella27 Re: Toyota w Legnicy 03.12.03, 22:17
                                                    Wszystko już Drogie Panie wiemy i tylko się cieszyć bo mamy kawalerów do wyboru
                                                    do koloru ... :-)

Pozdrawiam .

Ela
                                                  • olus_stad Re: Toyota w Legnicy 03.12.03, 22:50
                                                    Mozna powiedziec, ze wypas, ktore forum Wam takie cos zapewni:) Tylko my;)))

Pozdrawiam
                                                  • angael Re: Toyota w Legnicy 04.12.03, 00:20
                                                    No tylko u nas ale mowisz o sobie :D bo ja juz sie czuje zaobraczkowany :>
                                                  • swek1 Re: Toyota w Legnicy 04.12.03, 10:43
                                                    Niektóre gołębie lecąc gubią swoje obrączki. ;)
      • servus_lca Re: Toyota w Legnicy 08.12.03, 17:36
        A tutaj potwierdzenie wiadomości o fabryce Toyoty:

gazeta.lca.pl/index.phtml?more=3022
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka