Dodaj do ulubionych

Dietetyk Olawa - okolice

31.01.13, 07:36
Witam, mozecie polecić jakiegos dietetyka w Olawie bądź okolicach?
CZy ktos byl w Donna Centrum w Jelczu?
Jakie ceny?
Na czym polega konstultacja u dietetyka?
dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolina Re: Dietetyk Olawa - okolice IP: *.ronus.pl 16.05.13, 08:38
      Ja zdecydowanie polecam Panią dietetyk Lech, jest bardzo kompetentna w porównaniu do innych dietetyków w Oławie. Ceny są nawet ok - standardowe. Sama konsultacja pomoże Ci zrozumieć co powinnaś jeść, a czego nie. Natomiast ułożenie całej diety wraz ze sposobem przygotowania posiłków na pewno pozwoli Ci zrzucić parę kilogramów w bezpieczny sposób. Tak czy siak bardzo polecam: www.lifefit.pl
    • trener-osobisty Re: Dietetyk Olawa - okolice 06.06.13, 11:56
      Proszę najpierw sprawdzić skutecznośc dieteyka w perspektywie lat a nie 3 miesięcznego obcinania kalorii. Niestety w okolicy powiatu nie wielu osobom się udaje ten wyczyn dlatego odpowiedź jest prosta!
      Ceny? to zalezy czego oczekujemy - profi wizyta z kompletem badań ustaleniami długoterminowymi, INDYWIDUALNYMI - zamiast kopi gotowców dla każdego :) to koszt około 350zł
      Jeżeli jest taniej to pytanie dlaczego? Skoro same badania kosztują około 150zł i nie są refundowane.
      Kogo polecać? NAJLEPSZYCH w POLSCE.
      W Studio Fitness Oława otrzymać można kontakt do dietetyka sportowego, opiekuna mistrza europy w pływaniu Pawła Korzeniowskiego.
      Zależy Ci na zdrowiu, profesjonalnej obsłudze i rzetelnym schudnięciu? Przyjdź i dowiedz się więcej. ps. żadnych cudownych metod, wspaniałych suplementów! Tylko zdrowa i smaczna dieta!
      trener osobisty
      • Gość: Tomasz Re: Dietetyk Olawa - okolice IP: *.ronus.pl 07.10.13, 09:38
        Osobiście odradzam P. Maćka Bycha ze studia fitness w Oławie. Dużo pieniędzy zostawionych u niego a efektów brak... Nie polecam
        • trener-osobisty Re: Dietetyk Olawa - okolice 08.10.13, 14:27
          OFICJALNA INFORMACJA:
          gość Karolina oraz Tamasz to jedna i ta sama osoba /ten sam adres IP/ wprowadzająca w błąd czytelników. Prowdzimy ewidencję klientów i żaden Tomasz nie był naszym klientem. Negatywną opinie wystawia osoba promująca się w tym że wątku.
          No cóż, brak wiedzy merytorycznej i pomysłu sensownego na siebie sklania do takich zachowań. Dodać należy, że takie zachowanie świadczy także o "fachowości" tychże osób.
          Proszę uważać i sprawdzic referencje rzeczywistych klientów maciejbych.pl/rezultaty/
          • Gość: Agnieszka Re: Dietetyk Olawa - okolice IP: *.212.38.84.otvk.pl 08.10.13, 16:09
            Po rozmowie telefonicznej, która miała na celu umówienie spotkania z panią dietetyk (u mnie w domu lub w Galerii Oławskiej), podziękowałam. Poczułam się jak klientka akwizytora bądź ubezpieczyciela. Dzięki takiej formie konsultacji na mieście zrezygnowałam (jak się później okazało konsultacji z dziewczyną w wieku mojej córki:) Na moje szczęście po niedoszłym spotkaniu trafiłam do odpowiedniej osoby i za to jestem wdzięczna. Internet jest skarbnicą wiedzy, a ludzie tacy jak ja otwarcie chwalą się swoimi dokonaniami dzięki pomocy właściwych osób, czyt. kompetentnych z wieloletnim doświadczeniem. Nie chciałabym nigdy trafić do lekarza jeżdżącego maluchem (o czymś to świadczy), który zaproponuje mi przeprowadzenie badania gdziekolwiek, ani iść pod nóż świeżo upieczonego chirurga... Dlaczego? Ponieważ to moje życie, moje ciało, które mam jedno i które chcę zmienić na lepsze, a nie zostać królikiem doświadczalnym. Mam wrażenie, że malutcy, nic nieznaczący ludzie, którzy nie potrafią ciężko pracować, aby nabywać wiedzy i doświadczenia, próbują wspiąć się na szczyt bez wykonania jakiejkolwiek pracy kopiując kropka w kropkę działania profesjonalistów (działania takie zwane są plagiatem:). Różnica jest jednak kolosalna, bo każdy człowiek jest indywidualnością, przez co każdego szczyt ambicji znajduje się na innym poziomie (chęci i możliwości ma każdy:) Cóż, życie samo zweryfikuje z kim warto pracować. Postawiłam na wiedzę, profesjonalizm i doświadczenie. Z uwagi na moją dojrzałość nie mam już ochoty na "sprawdzanie" pseudo instruktorów, trenerów czy dietetyków a konkrety, oczekuję skuteczności potwierdzonej pracą ekspertów. Pozdrawiam serdecznie Panie Macieju i Pana Doktora! Bardzo się cieszę, że w końcu mam poradnię na wyciągnięcie ręki:) A Państwu szczerze polecam współpracę, ponieważ nikt inny tak kompleksowo nie zajmie się państwa ciałem.
          • Gość: Marta Re: Dietetyk Olawa - okolice IP: *.ronus.pl 24.12.13, 10:36
            IP ronus... połowa Oławy ma takie IP... a skoro ludzie wypowiadają się z Oławy to chyba jest to logiczne. Panie Macieju, niech Pan szanuje siebie i swoja konkurencję bo skoro musi Pan walczyć różnymi dziwnymi argumentami i wypowiadać się bez sensownie to świadczy to tylko o Panu.
            • Gość: Marta Re: Dietetyk Olawa - okolice IP: *.ronus.pl 24.12.13, 10:44
              Jeszcze muszę coś dodać! Panie Macieju! Pojawiły się 2 wypowiedzi: autor trener osobisty i autor Agnieszka - jeden i ten sam dzień - 1,5 h przerwy pomiędzy wypowiedziami - czy to nie jest podejrzane jeśli założony post był w styczniu, wypowiedzi w odstępach kilku miesięcznych? Kompromituje się Pan... I niech Pan w końcu uwierzy, że opinia Pana w naszym małym, skromnym mieście się pogarsza... I nie jest to wina ani Pana cen, ani konkurencji, która z pewnością ceną wchodzi na rynek... Lecz Pana mało skromnej osoby.
              • Gość: Marc Re: Dietetyk Olawa - okolice IP: *.amsnet.pl 26.12.13, 00:16
                Ja u pana trenera osobistego poradzilbym sie w dwoch sprawach:
                1. autopromocji
                2 i sciaganiu z ludzi niebotycznych sum.

We wszystkich innych, w tym dietetyki, wiem jedno - nie warto przeplacac :)
                • trener-osobisty Re: Dietetyk Olawa - okolice 17.02.14, 14:06
                  Warto by było jeszcze odrobine odwagi. Jednak nie każdy j wie, że w polskim prawie jest to karane. Tak jak kopiowanie treści ze stron internetowych i używanie, jako swoje.

Drodzy Państwo nasza firma obsługuje tygodniowo około 200 osób. Bardzo szanuję konkurencję i zdarza się, że odsyłam klientów, dla których nasza cena jest nie dostępna.
                  Staramy się pomagać każdemu. Wkrótce wprowadzimy bezpłatną usługa dla osób z ciężką otyłością. Chcemy pokazać, że każdy może zadbać o zdrowie i warto to robić.
                  Konkurencję zachęcam do współpracy. Na pewno wiele więcej korzyści da to klientom, którzy oczekują naszej pomocy

Pozdrawiam
                  Maciej Bych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka