Dodaj do ulubionych

wysypka i dermatolog

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 23:31
Hej, znacie jakiegoś dermatologa w Oławie. Mam dziwną swędzącą wysypkę na
dłoniach, stopach i pod pachami. Pęcherzyki są na początku malutkie, a potem
rosną, widoczny jest środek i płyn w środku. Potem jakby się rozwarstwia i
tworzy sie ranka. Czytałam w internecie, że to może być egzema. Czy ktoś z
Was spotkał się z tym? Czy to da radę wyleczyć? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: MOKRY Re: wysypka i dermatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 09:55
      cześć, wiesz.. miałem coś takiego, idź do aptekarza i mu pokaż, da Ci takie małe
      saszetki z kremem, pod 3-4 dniach znika. To jest jakaś bakteria czy coś takiego,
      ale nie szkodliwe.
      • Gość: pstro Re: wysypka i dermatolog IP: 81.219.239.* 15.08.06, 11:29
        do apteki warti ale myśle że i wyzyta u dermatologa jest raczej wskazana,
        powodzenia
        • Gość: MOKRY Re: wysypka i dermatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 13:33
          Też byłem wtedy u dermatologa i to mi właśnie powiedziała... więc raczej nie warto ale czemu nie:D poprostu czasem warto spytać w aptece bo Ci ludzie też maja wykształcenie po części dermatologiczne.
          • Gość: ola Re: wysypka i dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 19:01
            Dziękuję :-) Próbowałam się zarejestrować do przychodni, ale trzeba czekać 2
            tygodnie. Lekarz prywatnie przyjmujący jest na urlopie... Jutro jadę do
            Wrocławia. Trochę się boję, bo naczytałam się o grzybiczych chorobach.... A
            moja wysypka wcale nie zniknęła, tylko się rozprzestrzeniła i brzydko wygląda :-
            (
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka