IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 23:39
ostatnio jest moda na blogi. Czytacie jakieś? Macie swoje ulubione? Są też
blogi dziecięce. Czy prowadzicie swoje internetowe pamiętniki, a może
tworzycie je dla swoich dzieci? Ja ostatnio natknąłem się na www.smyki.pl.
Ludzie, tzn. Matki, piszą o swoich dzieciach - co jedzą, kiedy wyszedł
pierwszy ząbek itp. W sumie ciekawe. Fajna forma pamiętnika. Co myślicie o
tym?
Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: blogi IP: *.winuel.com.pl 16.08.06, 13:40
      najśmieszniejsze z blogów to chyba blogi polityków (marcinkiewicz i czarnecki
      biją rekordy). Tym Panom z pewnością ktoś pomaga w umieszczaniu ich radosnej
      twórczości w necie:-)
      Szczerze powiedziawszy podziwiam osoby które potrafią się zmotywować i
      uzupełniać w miarę regularnie wpisy... A już naprawdę Szacuneczek dla młodych
      mam rejestrujących wszystkie te zdarzenia o których piszesz - ząbek, kupka,
      zupka itp. Jako mama małego brzdąca (7 miesięcy) nie wyobrażam sobie takiej
      organizacji czasu, aby móc wszystko to rejestrować gdzieś indziej poza
      kalendarzem ściennym, z którego "ważne" kartki lądują w kuferku z pamiątkami:-)
      Zasadniczą kwestią jest również umiejętność pisania bloga na tyle interesująco
      aby komuś chicało się do niego zajrzeć - bo jak mam coś tworzyć tylko dla
      siebie to przecież zeszyt wystarczy (w sumie jako nastolatka spisałam kilka
      tomów ale... wtedy to i czas czlowiek miał i ochotę na łamigłówki
      typu "kocha/nie kocha":-))
      • Gość: bogi Re: blogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 19:08
        Hej Aniu, dziękuję za odpowiedź. O coś takiego mi chodziło:-) Chciałem
        rozruszać to forum i rozpocząć jakiś nowy, fajny wątek, w którym można byłoby
        podzielić się swoim zdaniem. Ja również podziwiam te mamy, które siadają dzień
        w dzień przed ekranem monitora i piszą, piszą... Czasem mi się wydaje, że
        ludzie piszący bloga mają bardzo dużo czasu i tego bloga traktują jak pracę.
        Słyszałem, ze to bardzo wciąga - ten internetowy pamiętnik. Mnie osobiście
        interesują blogi tematyczne. Mam na myśli szczególnie fotografię. Lubię patrzeć
        na piękne zdjęcia wykonane przez ludzi z pasją :-) Może jeszcze ktoś zabierze
        głos w sprawie blogów??? Pozdrawiam
        • ania200604 Re: blogi 22.08.06, 14:50
          ja czasem czytuję, ale nie mam jakiegoś konkretnego, uluhbionego. Myślę, że to
          trzeb amieć ful czasu, aby się za to zabrać i tak pisać. Z jednej stronie
          dziwię się tym ludziom, którzy to robią. a z drugiej - w sumie fajne, bo potem
          można sobie wydrukować albo nagrać na płytkę i ... pamiątka gotowa.
          • Gość: jola Re: blogi IP: 88.199.44.* 01.02.07, 20:41
            malo jest zainteresowanych tym tematem, więc ja jeszcze poczekam
    • Gość: Milena Re: blogi IP: 89.200.208.* 07.02.07, 15:20
      czasem podczytuję, mam kilka lubionych, podziwiam osoby piszące blogi są bardz
      systematyczne i prawie codziennie można coś nowego przeczytać.
    • elena880 Re: blogi 13.01.15, 16:21
      Polecamy nasze ulubione blogi dla mam z dziećmi :)

intopassion.pl/mama-bloguje-przeglad-najlepszych-blogow-dzieciecych/
    • parafianka30 Re: blogi 06.10.15, 09:10
      zapraszam do wejscia na nasza strone www.TwojaParafia.pl i do prowadzenia bloga, mozna pisac na rozne tematy , zainteresowanie gwarantowane ...
    • lukasz.910917 Re: blogi 08.11.15, 19:53
      Bloguje na olawa998.wordpress.com :)
    • Gość: gość Re: blogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.15, 13:10
      ja chętnie czytam blogi i sama prowadzę bloga o kreatywnym spędzaniu czasu z dzieckiem, pomysłach na naukę poprzez zabawę i miejscach, które warto odwiedzić z dzieckiem zapraszam mamanapelnyetatho.blogspot.com/
      pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka