weronika.mm 07.02.07, 12:28 www.psianiol.org.pl/ligota/index1.htm www.psianiol.org.pl/ligota/index1.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronika.mm Re: POMOC dla psow z "schroniska" 07.02.07, 12:40 ssl.allegro.pl/item164544531__ratuj_psy_z_tragicznych_warunkow_schroniska_.html Odpowiedz Link Zgłoś
weronika.mm POMOC dla psow z "schroniska" 11.02.07, 17:00 Gdy bylem maly moje wygłupy bawiły cię do łez. Byłem twoim przyjacielem, który nie odstępowal cię na krok. Całowałes, tuliles... Płynely dni... Pewnego dnia poszliśmy na spacer, lecz zamiast zabaw przywiązałes mnie do drzewa i odszedłes.. Jakimś cudem udało mi się przegryźc sznur... Biegłem lecz nie nadążylem, starałem się nie zgubic, podażałem w kierunku w którym ty się oddaliłes. Biegłem i biegłem... Idę za człowiekiem który rzuca we mnie kamieniem, krzyczy... W końcu pojawia sie człowiek - mam nadzieję że zaprowadzi mnie do ciebie... To nie mój dom.. W powietrzu wisi śmierc, przerażony słyszę szczek.. Zamykają mnie w ciasnym, zimnym boksie... Przyjdą kopną, rzucą we mnie czymś... Inne psy chorują, co noc któryś z nich skomląc umiera... Próbuje uciekac, udaje mi się wydostac - wpadam w zasadzkę - pogryzły mnie oszalałe z głodu psy... Czuję ból, przeraźliwy ból, krwawię... Jestem sam, zimno mi i ten narastający ból... Śmierc jest coraz bliżej... Boję się... www.weronika192.blog.onet.pl Aby nadal skutecznie pomagać tym bardzo skrzywdzonym zwierzętom z przytuliska, które okazało się koszmarem - potrzebujemy Państwa pilnej pomocy. Liczymy przede wszystkim na pomoc w pozyskaniu funduszy docelowych na pomoc psom z Ligoty, liczymy na dary rzeczowe, zwłaszcza w postaci karmy dla zwierząt. Pilnie poszukujemy ludzi, którzy chcieliby adoptować (także wirtualnie) któreś ze zwierząt z Nowej Ligoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teraz oławianin Re: POMOC dla psow z "schroniska" IP: 88.199.44.* 26.02.07, 10:05 Odpowiedz Link Zgłoś