Gość: Wrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 01:27 Czy to prawda że w oławie ma zostać uruchomiona filia sklepu komputerowego proline? www.proline.pl/ Było by fajnei bo w Oławie brak dobrego sklepu ze sprzętem komputerowym! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maficzka Re: Sklep proline w Oławie 28.09.09, 04:39 Proline to nie jest dobry sklep komputerowy mogę cię o tym zapewnić :) Polecam temat(mój post też tam jest) forum.idg.pl/osla_laka-f57-proline_oszusci_i_zlodzieje-t40663.html Ja oddałem w Proline kartę graficzną na gwarancji. Po miesiącu wróciła nie naprawiona. Powód karta przegrzana podkręcana. Zażądałem ekspertyzy serwisu producenta do którego karta miała być wysłana(karta evega serwis w Niemczech). A teraz uwaga odpowiedź pana w serwisie. Nie mają excl.gif! To spytałem czy mają jakieś potwierdzenie dowód na to, ze karta była w serwisie producenta excl.gif! Zgadniecie odpowiedź ? Tak tak oczywiście Nie mają excl.gif! Wniosek jest prosty karta prawdopodobnie wogóle nigdzie nie była wysłana. Przeleżała miesiąc u nich i mi ją łaskawie oddali. Sprawa na razie trafiła do izby handlowej która pewnie nie pomoże i skończy się na sądzie cywilnym. Ale na razie czekam. Nową kartę już sobie zakupiłem ale im nie odpuszczę choćby to miało się ciągnąć parę lat. Teraz już mi się nie spieszy. Jedno jest pewne nigdy przenigdy już nic w sklepie Proline nie kupię. Raz mnie podkusiło bo było taniej mój błąd. Proline prowadzi bazarową sprzedaż w stylu zapłaciłeś to spier.... Szkoda czasu na nich trzeba mieć nadzieję że padną tak jak sirius.pl Odpowiedz Link Zgłoś