aqua 08.09.04, 14:09 Jakie ładne forum zrobili chłopcy, tylko cosik ich nie ma. Nie udzielają się towarzysko czy co:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartoszcze Re: No proszę:) 09.09.04, 22:33 A co chcesz, jak nawet linka na głownym Forum nie ma :))) Zrób wątek z linkiem, i baw się na nim w up-up-up, a nie tylko te Kielce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: No proszę:) 10.09.04, 09:15 Witaj bartoszcze, jest mi naprawdę miło, że odpowiedziałeś na mój post. Podwójnie jest mi miło, że czytasz moje posty na kieleckim:) Ale nie jest to uprzejme ze strony założycieli tego podforum, że tu nie wpadają i nie zabawiają się towarzysko:( Po drugie ale, naprawdę nie wiem, dlaczego miałbym reklamować cudze dokonania, a raczej ich brak:( Odpowiedz Link Zgłoś
ptanga Re: No proszę:) 10.09.04, 09:15 Ja sobie i tak znalazłem dojście. Można tu nawet przenieść całe towarzystwo z Katowic. Po co nam forum ze zdradzieckim adminem. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: No proszę:) 16.09.04, 15:48 nie jestem z Katowic (ani okolic nawet) - nie poślecie mnie aby na pohybel albo do czorta? :) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: No proszę:) 16.09.04, 15:54 Jesli tylko nie zaczniesz dostrzegac, ze lewe oko jest narodowosci slaskiej, prawe polskiej, a nos masz przawdziwie niemiecki, nikt zlego slowa nie powie. Wszyscy tu sa jak wielka kochajaca sie rodzina. Ale mialo nie byc o "polityce":) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: No proszę:) 16.09.04, 15:57 nawet z pyskatą i bufoniastą Warszawką się bratacie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: No proszę:) 16.09.04, 16:25 edzioszka napisała: > nawet z pyskatą i bufoniastą Warszawką się bratacie? ;) Nie martw sie, oni sa jak do rany przyloz, szczegolnie Arnold:), jak pogadasz z nim, to okaze sie, ze jest bardziej swojski, niz niejeden Warszawiak. Wiem co mowie, jako Mokotowianin:))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: No proszę:) 16.09.04, 16:30 pomyśleć, że nie tak dawno Mokotów nawiedzałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: No proszę:) 16.09.04, 16:36 edzioszka napisała: > pomyśleć, że nie tak dawno Mokotów nawiedzałam ;) >Edzioszka, Ty mi chyba na Białymstoku mignęłaś ? Czy sie myle? Co do Mokotowa: w Galeryji byłaś?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: No proszę:) 16.09.04, 16:52 w galerii nie byłam, na Białymstoku tyż ;) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: No proszę:) 16.09.04, 16:39 Zgodnie z nowa, regionalna moda powinnas napisac; "Wielkie Ksiestwo Mokotowskie nawiedzalam":) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: No proszę:) 16.09.04, 16:47 zgodnie z nową modą wygłaszam wszędy, iż Warszawa leży pod Bemowem :) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: No proszę:) 18.09.04, 14:13 To tak jak Katowice nad Brynicą:) I taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś