paczushek 11.05.09, 11:56 Tak jak w temacie - istnieje takie coś jak skup leków? Sam właśnie mam 3 listki Vessel Due F i nie mam co z nimi zrobić i stad pytanie, bo zapewne już ktoś na to wpadł przede mną. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: Skup leków 11.05.09, 21:08 może jakiś caritas weźmie? ogolnie obrót lekami jest legalny tylko w aptekach. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Skup leków 11.05.09, 21:24 Nie ma, można oddać do hospicjów, noclegowni itp. Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: Skup leków 12.05.09, 10:09 I koniecznie musiałeś podać nazwę leku? Jeśli byś rzeczywiście się tym interesował, zapytałbyś w najbliższej aptece. Ładnie opakowana, niewinna oferta sprzedaży. Uważaj, bo możesz się przeliczyć, handel lekami jest nielegalny. Kosz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
friedmannn Re: Skup leków 12.05.09, 14:31 A weź pan nie strasz. To nie jest lek narkotyczny, czy psychotropowy, więc wstrzymaj konie i nie dzwoń co ABW. Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: Skup leków 12.05.09, 17:13 Pani, jeśli już :P Co to za różnica, jakie to są leki? Niektóre są na receptę nie bez powodu, nawet niegroźny lek,który panu X nie zaszkodzi, może być groźny dla pana Y., bo np. ma wysoki cukier albo jest uczulony na któryś składnik. Zresztą mówisz tak, jakby kradzież 10 złotych była ok, a stu juz nie. Handel lekami jest zakazany i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
cccykoria Re: Skup leków 12.05.09, 18:39 Ja zastrzyki zostwilam w zabiegowym,leki u dr ,zeby dala komus kto bierzetakie wlasnie leki. Czesto zlowiek wykupuje nowe leki czy zasrzyki itp ,ktore nie moze brac i co wtedy? jak wyzej Odpowiedz Link Zgłoś