Gość: eliza IP: *.tktelekom.pl 03.09.10, 14:35 Gdzie w Warszawie znajdę dobry kurs degustacji? Chciałabym kupić mężowi, który pasjonuje się winem na prezent.. Słyszałam wiele dobrego o kursach w Winerii, ktoś może był? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wein-r Re: Kurs degustacji win 04.09.10, 01:48 W prezencie kup Mu butelkę dobrego wina (lub sześć ;). Jeśli to pasja, to im więcej wypije/zdegustuje (Oj! nie lubię tego słowa, brrr...) tym lepiej! Kurs nie da więcej niż praktyka. Ale - " Co kocha, lubi, szanuje...". ;)! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
sfursat Re: Kurs degustacji win 04.09.10, 13:57 Co dobrego słyszałaś o kursach Winerii? Na pewno wszyscy to z chęcią przeczytamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Kurs degustacji win IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 22:00 Uczestniczyłem osobiście w kursie poziom I i gorąco polecam! Bardzo ciekawy program, szeroka paleta win do degustacji, niebanalna wiedza i super wykładowca (Argentyńczyk), nie wspominając o miło spędzonym czasie w ciekawym towarzystwie miłośników wina. Zastanawiam się czy nie zainwestować w pogłębienie wiedzy na kursie dla bardziej wtajemniczonych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: Kurs degustacji win IP: *.chello.pl 22.09.10, 18:37 Ja zamówiłam taką indywidualną degustację u pana Marcina (www.winedream.pl ) kiedyś pracował w sieci dobrewina, publikuje i ciekawie, z duża kulturą mówi o winie i kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
doctor_who Re: Kurs degustacji win 28.09.10, 12:24 Witam, Możesz spróbować też www.4senses.pl/ Żona kupiła mi tam kurs na imieniny i to był jeden z najlepszych prezentów ever. Dobór win też jest dość w porządku - Tokaj od Oremusa, Riesling Mullera etc. Pozdrawiam ciepło, DW Odpowiedz Link Zgłoś