arnold7 19.10.04, 15:06 i szczesliwie wrocilem:) Fotoreportaz z dojazdu do granicy powinien pojawic sie w necie dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
somepoint210 Re: Bylem dzisiaj w Polsce 19.10.04, 15:21 Nielegalnie??? No, no.....:) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Bylem dzisiaj w Polsce 19.10.04, 16:23 W kazdym razie nikt mne nie probowal zatrzymac:) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Bylem dzisiaj w Polsce 19.10.04, 20:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=16598995&a=16850434&wv.x=1 Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Bylem dzisiaj w Polsce 19.10.04, 20:57 Po pierwsze żądamy pierwodruku, po drugie dupiate to, spodziewałem się czegoś lepszego. Jechałem tamtędy na rowerze wracając z Piekar, kilka razy. Myslałem, że pokażesz cóś ciekawego. Marna prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Bylem dzisiaj w Polsce 19.10.04, 20:57 No chyba, że to tylko z dojazdu, tera doczytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Bylem dzisiaj w Polsce 19.10.04, 21:33 kelo napisał: > No chyba, że to tylko z dojazdu, tera doczytałem. > To fajnie, ze doczytales:) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Bylem dzisiaj w Polsce 19.10.04, 21:32 kelo napisał: > Po pierwsze żądamy pierwodruku, Jakiego pierwodruku? Cytaty sa zaznaczone, reszta to moja robota. po drugie dupiate to, spodziewałem się czegoś > lepszego. Na GG naplywaja wlasnie gratulacje od przyjaciol:) Nie jestem dziennikarzem, po prostu przelalem w net swoje wrazenia powstale przy okazji robienia tych zdjec. Jechałem tamtędy na rowerze wracając z Piekar, kilka razy. Myslałem, > że pokażesz cóś ciekawego. Marna prowokacja. Tylko nie prowokacja Kelo. Poza tym nie ma w tym tekscie nic obrazliwego dla ludzi z Twojej strony granicznej rzeki. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Bylem dzisiaj w Polsce 19.10.04, 21:51 Co do pierwodruku, był tu jakiś link do forum Katowice, więc odniosłem wrażenie, że pierwodruk był właśnie tam. Nie mam wątpliwości, że robota Twoja Arni. Dla mnie robota marna, spodziewalem się czegoś lepszego, pisałem Ci kiedyś jak zabłądziłem, jadąc z KAtowic na rowerku, do Szopienic. Inny świat. Więc zdjątka nie zrobiły na mnie wrażenia. Czekam na wrażenia z podróży po Polsce. Ale jakieś odkrywcze. Odkryj na ten przykład Pałac Shoena w Sosnowcu. Albo Dietla. Do jutra, syn wygania. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Bylem dzisiaj w Polsce 19.10.04, 22:09 kelo napisał: > Co do pierwodruku, był tu jakiś link do forum Katowice, więc odniosłem > wrażenie, że pierwodruk był właśnie tam. Nie mam wątpliwości, że robota Twoja > Arni. Dla mnie robota marna, spodziewalem się czegoś lepszego, pisałem Ci > kiedyś jak zabłądziłem, jadąc z KAtowic na rowerku, do Szopienic. Inny świat. Ano inny... > Więc zdjątka nie zrobiły na mnie wrażenia. Bildy som jakie som, zza kiyrownicy w trakcie jazdy robione. Czekam na wrażenia z podróży po > Polsce. Spokojnie, to byly wrazenia z podrozy do granicy z Polska, czego sie po tym spodziewales - wrazen z podrozy po Polsce? Ale jakieś odkrywcze. Odkryj na ten przykład Pałac Shoena w Sosnowcu. > Albo Dietla. A moze sam wrzuc cos na ten temat? Przy okazji - dostol rzes tego mejla? Do jutra, syn wygania. Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Bylem dzisiaj w Polsce 20.10.04, 06:27 Nie umiem (nie chce mi się nauczyć?) publkować stron WWW. A poza tym mam aparat analogowy i długo trzeba czekać. Co do Schoena. Tytuł pracy magisterskiej mojej zacnej małżonki brzmi. "Pałace sosnowieckich fabrykantów" Zdjęć jest co niemiara Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Bylem dzisiaj w Polsce 20.10.04, 06:55 kelo napisał: > Nie umiem (nie chce mi się nauczyć?) publkować stron WWW. A poza tym mam aparat > > analogowy i długo trzeba czekać. Mosz skaner? Co do Schoena. Tytuł pracy magisterskiej mojej > > zacnej małżonki brzmi. "Pałace sosnowieckich fabrykantów" Zdjęć jest co niemiar > a To masz bogaty material zrodlowy, warto by go wykorzystac. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Bylem dzisiaj w Polsce 20.10.04, 07:04 Wiesz, już kiedyś myślałem, żeby to opublikować jako książkę. Nie wiem jak się za to zabrać. Dokumentacja fotograficzna jest naprawdę bogata. Nie ma wersji elektronicznej wprawdzie, ale i to dałoby się obejść. Mam skaner. Mam wszystko co jest potrzebne, tylko motywacji nie mam.( Mówię o kopie w dupę) Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Bylem dzisiaj w Polsce 20.10.04, 07:05 A tak wogóle to jak dalego zajechałeś w tym Sosnowcu? Byłeś w centrum, pięknym, eleganckim? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Bylem dzisiaj w Polsce 20.10.04, 10:47 kelo napisał: > A tak wogóle to jak dalego zajechałeś w tym Sosnowcu? Byłeś w centrum, pięknym, > > eleganckim? > Po przekroczeniu granicy dojechalem do tej glownej drogi po ktorej leci tramwaj na Milowice i skrecilem na Warszawe, w glab Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Bylem dzisiaj w Polsce 20.10.04, 12:38 Następnym razem skręć w lewo, przejedź przez centrum, popodziwiaj, a nstępnie dalej prosto wzdłuż tramwaju. W pewnej chwili tramwaj zjedzie do dziury a ty zjazdem na dół na trasę nr 1. Na razie jest remont wiaduktu w Ząbkowicach i zdarzają się korki ale tak jest chyba szybciej. Choć może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Bylem dzisiaj w Polsce 20.10.04, 12:44 kelo napisał: > Następnym razem skręć w lewo, przejedź przez centrum, popodziwiaj, a nstępnie > dalej prosto wzdłuż tramwaju. W pewnej chwili tramwaj zjedzie do dziury a ty > zjazdem na dół na trasę nr 1. Na razie jest remont wiaduktu w Ząbkowicach i > zdarzają się korki ale tak jest chyba szybciej. Choć może się mylę. Wiem, znam te trasy. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Bylem dzisiaj w Polsce 20.10.04, 12:39 Co ja gadam, co ja gadam skręć w PRAWO. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Bylem dzisiaj w Polsce 20.10.04, 12:45 kelo napisał: > Co ja gadam, co ja gadam skręć w PRAWO. W prawo i za wiaduktem w lewo. Odpowiedz Link Zgłoś