knajder 27.06.02, 11:00 Co sądzicie o szkołach w naszym mieście? Do której z nich chcielibyscie posłać wasze pociechy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grel2 Re: Szkolnictwo w Ostrowie 27.06.02, 16:07 wiem do której bym swoich pociech nie wysłał /publiczna szkoła podstawowa sióstr salezjanek , od września także publiczne liceum ogólnokształccące sióstr salezjanek i publiczne gimnazjum sióstr salezjanek/ Odpowiedz Link Zgłoś
knajder Re: Szkolnictwo w Ostrowie 27.06.02, 16:33 grel2 napisał(a): > wiem do której bym swoich pociech nie wysłał /publiczna szkoła podstawowa > sióstr salezjanek , od września także publiczne liceum ogólnokształccące sióstr > > salezjanek i publiczne gimnazjum sióstr salezjanek/ Popieram w 100%. Siostry salezjanki zmuszają dziatwę do niemal wojskowego drylu i każdy czynia z kazdego wychowanka nadczłowieka. Biedne dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
hektorr Re: Szkolnictwo w Ostrowie 28.06.02, 15:52 zawsze chcialem byc nadczlowiekiem..hehheheeee..:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grel2 Re: Szkolnictwo w Ostrowie 28.06.02, 17:06 knajder napisał(a): > grel2 napisał(a): > > > wiem do której bym swoich pociech nie wysłał /publiczna szkoła podstawowa > > sióstr salezjanek , od września także publiczne liceum ogólnokształccące s > ióstr > > > > salezjanek i publiczne gimnazjum sióstr salezjanek/ > > Popieram w 100%. Siostry salezjanki zmuszają dziatwę do niemal wojskowego drylu > i > każdy czynia z kazdego wychowanka nadczłowieka. Biedne dzieci. > "sisterjugend" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: Szkolnictwo w Ostrowie IP: *.ostrow.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 21:24 knajder napisał(a): > grel2 napisał(a): > > > wiem do której bym swoich pociech nie wysłał /publiczna szkoła podstawowa > > sióstr salezjanek , od września także publiczne liceum ogólnokształccące s > ióstr > > > > salezjanek i publiczne gimnazjum sióstr salezjanek/ > > Popieram w 100%. Siostry salezjanki zmuszają dziatwę do niemal wojskowego drylu > i > każdy czynia z kazdego wychowanka nadczłowieka. Biedne dzieci. > > dlaczego piszesz -biedne dzieci-i dlaczego wyzywacie siostry obelżywie-konkrety proszę > Odpowiedz Link Zgłoś