Dodaj do ulubionych

kamerzysta na wesele

IP: *.promax.media.pl 02.04.06, 13:01
Witam

Szukam kamerzysty na wesele w dniu 7 pazdziernika. Znacie kogos godnego
polecenia?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Linda Re: kamerzysta na wesele IP: *.gdynia.mm.pl 02.04.06, 15:31
      U mnie będzie pan Piotr Gulis, ma jeszcze brata, ale nie pamiętam imienia.
      Nr tel: 503 091 596.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Effect Re: kamerzysta na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.06, 16:24
        Piotr Jasik - ul.Dąbrowskiego - poloecam
      • Gość: siorka Re: kamerzysta na wesele IP: *.promax.media.pl 02.04.06, 16:46
        Maciej Gulis to w sumie on jest wlaścicielem tej firmy. Widzialam kilka jego
        pracy i naprawde jest godny polecenia.
        • Gość: Kaska Re: kamerzysta na wesele IP: *.promax.media.pl 03.04.06, 11:45
        • Gość: marcia Re: kamerzysta na wesele IP: *.promax.media.pl 11.04.06, 14:24
          Pan Maciej Gulis po weselu potrafi montować film nawet 1-1,5 miesiąca a jak
          młode pary się niecierpliwią to zdarza mu się tłumaczyć w stylu "jest upał i
          komputermi się grzeje, nawet wentylatory nie daja rady"... zastanówcie się
          • Gość: Patrycja Re: kamerzysta na wesele IP: *.promax.media.pl 11.04.06, 19:42
            Zgadza sie. Moja siostra miała w zeszłym roku wesele i czekała na kasete u Pana
            Gulisa prawie 2miesiace!!! Pozatym stwierdziłyśmy,że od paru lat prawie nic sie
            nie zmieniło.
    • Gość: wiola Re: kamerzysta na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 19:45
      Nie wiem kto jest dobry ale nie polecam napewno pana Andrzeja Gąbki z
      ul.Kordeckiego.W zasadzie może i ładnie nakręcił wesele moje ale drobny szcegół-
      nie nakręcił tortu.Tłumaczył się później, że było za ciemno na sali a ja mam na
      zdjęciu że było jasno a w dodatku na tym zdjęciu też jest pan Gąbka jak właśnie
      kameruje.Gości przepychał przy kamerowaniu, jakby był sam na sali.i jeszcze po
      weselu darł się na mnie że przez moją mame nie nakręcił tego tortu bo miała
      pilnować oświetlenia.to mu powiedziałam,że mama moja to była się bawić na
      weselu a nie pilnować światła.
      • Gość: ww Re: kamerzysta na wesele IP: 82.160.122.* 11.04.06, 15:03
        ...nie nakręcił tortu? Straszne!!!
        • Gość: Gość Re: kamerzysta na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.06, 17:52
          A pewnie że straszne kamerzysta jest na weselu jak d....... od s........ żeby
          kręcić najważniejsze chwile a nie objadać się czy bawić na drugi dzień na
          poprawinach. Wydaje mi się że mój przedmówca to jakiś kolejny z kiepskich
          kamerzystów...........
          • Gość: Nie kamerzysta Re: kamerzysta na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.06, 17:57
            Do młodej pary - oglądajcie wnikliwie kasetę z wesela - poprzedniego wesela
            które kręcił kamerzysta.Nigdy nie bierzcie kasety czy dvd bezpośrednio od
            kamerzysty.Poleci wam ktoś kamerę bierzcie kasetę od nich.........
    • Gość: Nata Re: kamerzysta na wesele IP: *.icpnet.pl 24.04.06, 21:09
      Ja polecam ekipę z ul. Nullo! Miło szybko i profesjonalnie.
    • andzina73 Re: kamerzysta na wesele 24.04.06, 22:19
      witam..Polecam jarka Krawca z Głogowskiej Wideo Studio Perfect..Nagrywał moje wesele pare lat temu,a poza tym miałem przyjemnosc spotkac sie z nim na kilkunastu innych imprezach(sam prowadziłem wesela jako DJ) i wiem ,że jest to facet konkretny..Co do innych ,to w pełni sie zgadzam tymi opiniamii>>Gulis i Gąbka sa tacy sobie natomiast ten trzeci jest ok..pozdrawiam..(sa jeszce Ostrowscy z Kaliskiej i pod Filarami)
    • Gość: Misia Re: kamerzysta na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:58
      a slyszał ktos o Pawłowskim ??? Prosze o opinie
      • Gość: Paulina Re: kamerzysta na wesele IP: *.promax.media.pl 26.04.06, 12:15
        a on nagrywa? O ile mi wiadomo to robi tylko zdjecia
        • Gość: Misia Re: kamerzysta na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:33
          No wlasnie wiem ze zdjecia ale myslalam ze tez kameruje ;) Dlatego pytam czy
          ktos slyszał :D
          • Gość: nie ostrowianka Re: kamerzysta na wesele IP: *.promax.media.pl 01.05.06, 17:21
            Poniewaz trwa tu dyskusja na temat kamerzystow mam pytanie. Nikt nie wspomina o
            cenach. Jak to wyglada w przypadku obslugi przyjecia weselengo przez kamerzyste
            ? Jaki jest koszt kamerzysty i zarazem fotografa na przyjeciu ?
            • niektos Re: kamerzysta na wesele 05.05.06, 18:51
              Może ktoś w końcu poda przybliżone ceny ?
    • Gość: Linda Re: kamerzysta na wesele IP: *.promax.media.pl 09.05.06, 15:56
      My płacimy za kamerzystę 800 zł. Filmuje od przygotowań do ok. 1ej.
      Ok. 3 - 4h. filmu.
      Fotograf - 1500. Ale w cenę jest wliczony piękny, duży album. Nie chcemy
      sztucznych, ustawianych zdjęć w studio, wolimy wydać więcej pieniędzy właśnie
      na takie coś.
      • Gość: Ixi Re: kamerzysta na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:13
        Ja płace za kamerzyste 900 zł i będzie do 2 - 2,30 :D to zalezy jak tam
        nakręci
        To 1500 to za reportaż ? ?
        • lindaaa Re: kamerzysta na wesele 20.05.06, 01:15
          1500 za zdjecia ze ślubu i wesela, plus plener, o ile starczy czasu.
          Wszystko w dużym albumie, który naprawdę robi wrażenie ;)
          • Gość: Kasia Re: kamerzysta na wesele IP: *.promax.media.pl 20.05.06, 09:07
            Linda kto ci robi zdjecia na weselu?
          • ixi84 Re: kamerzysta na wesele 20.05.06, 10:53
            Noo wlasnie kto robi cii zdjątka??
            • lindaaa foto 20.05.06, 11:41
              Studio Filmowe "PANORAMA" - państwo Gosławscy.
              Zajmują się kamerowaniem, fotografowaniem i dekoracją kościoła (z tego co widzę
              na umowie). Zainteresowanym mogę podać namiary.
              Pozdrawiam.
              • ixi84 dekoracje kościoła 20.05.06, 12:06
                Jesli chodzi o dekoracje kosciola to ja daje tylko pieniazki i panie z koscioła
                dekorują kościół - jeden problem mniej na mojej główce. Natomiast jesli chodzi
                o zdjecia i videofilmowanie to nie slyszalam o Gosławskich :/
                • lindaaa Re: dekoracje kościoła 20.05.06, 12:34
                  Ja też nie słyszałam, dopóki nie zaczęłam się tym interesować.
                  Ale jak zobaczyłam album koleżanki, właśnie przez nich zrobiony, to wiedziałam,
                  że muszę ich mieć ;))))
                  • Gość: kasia Re: dekoracje kościoła IP: *.promax.media.pl 20.05.06, 14:40
                    1500 zl za same zdjecia? Dosc sporo...
                    • lindaaa foto 20.05.06, 15:09
                      Trochę. Ale to nie są same zdjęcia, to są zdjęcia w pięknym, dużym albumie;)
                      Początkowo chcieliśmy panią Beatę Szwabowicz z Poznania, też robi super fotki i
                      albumy, i to za ponad 2000 zł., ale miała już termin zarezerwowany.
                      Zrezygnowaliśmy ze zdjęć studyjnych, gdzie płaci się po kilkadziesiąt złotych
                      za pozę i wolimy zainwestować właśnie w taki album.
                      • Gość: Magda Re: foto IP: *.promax.media.pl 20.05.06, 16:24
                        Ile tych zdjeć bedzie? Ja sie zastanawiam nad Nelcami z Ostrzeszowa. Byłam u
                        nich ostanio w studiu i również pokazywali mi piękny album(zdjęcia te były
                        drukowane na kartkach albumu,a nie wklejane jak to zwykle bywa.Linda a ty
                        bedziesz miała zdjęcia wklejane czy drukowane? Mi zależy właśnie żeby album był
                        drukowany ,efekt jest niesamowity.U nich taki album to koszt okolo 2000zl.
                        • lindaaa Re: foto 21.05.06, 13:48
                          Nie pamiętam ile będzie tych zdjęć, ale dużo ;)
                          I na pewno będą wklejane.
                          • kawa_mielona Re: foto 04.06.06, 00:13
                            Nasz ślub i wesele tez filmował P. Goslawski a M. Goslawska robiła fotki.
                            Polecam ich gorąco bo to co robią jest naprawdę efektowną pamiatką z tego
                            szczególnego dnia. Wprawdzie na film trzeba trochę poczekać ale warto uzbroić
                            sić w cierpliwość bo pan Przemek montuje cały film bardzo dokladnie i z dużą
                            fantazją. Nie brakuje mu super pomysłów i polotu w tym co robi, dzięki czemu
                            kasetę/dvd ogląda się z wielką przyjemnością bez uczucia "dłużyzny".
                            Na koniec jeszcze tylko dodam, że kilka par po obejrzeniu naszego filmu i zdjęć
                            tez skorzystało z usług PANORAMY, co chyba jest najlepszym dowodem na doskonałą
                            jakość ich usług.
    • magdzia.25 Re: kamerzysta na wesele 22.05.06, 16:16
      JA mam p.Sikore z ul. Kaliskiej 4-godzinny film cena 750 zł. Kopia filmu
      gratis. On rozniez jest fotogtafem w cenie 650 zł jest 10 szt. zdjęc
      plenerowych, 100 szt. zdjęć zeportażowych i 1 zdjęcie grupowe.Do tego gratis
      album ze zdjeciami
    • gianfranco_beauty Re: kamerzysta na wesele 25.05.06, 00:11
      Kochani, Pan Maciej Gulis, wierzcie mi, zna się na filmowaniu jak nikt inny, co
      więcej jest otoczony wspaniałą ekipą kamerzystów, profesjonalistów w każdym
      calu. Pragagnę podkreślić, że powyższe słowa są w pełni uzasadnione! nr tel. do
      Pana Gulisa 601778310. Polecam serdecznie jako zadowolony klient.
      • dy1 Re: kamerzysta na wesele 19.06.06, 22:06
        polecam ekipę Maćka Gulisa!!Pozdrawiam Chłopaki:**
    • verbatim18 Re: kamerzysta na wesele 20.11.06, 20:13
      Witajcie,

Niedawno odkrywał zajeb*** firmę która robie naprawdę super wrażenie nazywa się
      PRO-VID - żadan "filmowiec" w ostrowie nie robie tego co oni.. byłem na weselu w
      tym roku i widziałem film..masakra - jak będę się żenił - biore ich! ;) Facet
      filmuje a babka robi zdjęcia (współpracują z firmą foto-kodak , plac 23-go
      Stycznia 18 więc info znajdziecie w tym sklepie). Za 900pln macie film oraz
      zdjęcia z kościoła i wesela.. zdjęcia mówie wam także super. Mnie bardzo się
      podobało.. A co do wyboru.. powiem wam ,że widziałem i gulisa i gosłaskiego..
      dla mnie to oni są poprosu amatorami..i tyle.. Moja opinia - najlepsi w Ostrowie!
      • lindaaa Re: kamerzysta na wesele 22.11.06, 22:06
        Pachnie mi tu czarną reklamą.
        Użytkownik verbatim18 napisał tylko 2 posty, oba krytykujące państwa
        Gosławskich i Gulisów. Oczywiście wymiana info jest jak najbardziej potrzebna,
        ale w tym przypadku wyjątkowo podejrzana. Tak się nie robi.
        • verbatim18 Re: kamerzysta na wesele 24.11.06, 17:54
          "Przepraszam" ,że firma mi się podobała ..a innych praca NIE! Znam jeszcze parę
          innych firm które również robi fajne filmy jak np. Pan Rafał Mrowiński...czy
          firma SONAJ.. Ale ja jestem za tą jedną i tyle.. Oglądałem duuużo filmów..prawie
          wszystkich filmowców ostrowski i okolic.. i wiem kogo mogę polecić a kogo nie..
          (np. jedną firmę X z Rososzycy)

Pozdrawiam i przepraszam za stanowczość ;)
    • pg.operator Re: kamerzysta na wesele 02.12.06, 20:56
      witam Was
      verbatim18 pisze dobrze o firmach, które mają - lub miały coś wspólnego z
      Foto-Kodak przy pl. 23 stycznia ;)
      O ile pamiętam to zarówno M.Mrowiński jak i A. Janoś (Sonaj) pracowali przez
      wiele lat w Foto-Kodak ;)tak jakoś wyszło. (nie ukrywam,że robią faktycznie
      dobrą robotę. Jeżeli ktoś pisze dobrze o jakiejś firmie proszę napisać dlaczego
      się podoba. Jeżeli się nie podoba, również proszę o podanie kilku przykładów.
      To chyba trudne nie będzie.
      Przesyłam pozdrowionka dla Wszystkich odwiedzających to forum.

Jeden z operatorów ;)
      • lindaaa Re: kamerzysta na wesele 02.12.06, 21:44
        Właśnie. A Verbatim tylko napisał, że ten i ten jest amatorem, nie podając
        żadnego przykładu ich nieprofesjonalizmu. Dlatego wydało mi się to baardzo
        podejrzane.
    • pg.operator Re: kamerzysta na wesele 02.12.06, 21:02
      To jeszcze raz JA ;)
      Wracając do Pana Verbatim18 - myślę,że to jakiś filmowiec - jego login to
      Verbatim - pewnie na tych płytach nagrywa swoje wesela ;))) Jaki inny normalny
      gość nazwałby się jak producent płyt CD/DVD ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka