Dodaj do ulubionych

Bajm i festyn ...

14.05.07, 09:00
Byliście na koncercie Bajmu? Jeżeli tak, to proszę o relację. Ja co prawda
słyszałam w pracy donośny głos wokalistki, ale niestety nie mogłam się na tym
koncentrować:( Bardzo żałuję, ze mnie tam nie było, bo lubię głos Beaty
Kozidrak :(
W ogóle to jak wrażenia po festynie? Sztuczne ognie zrobiły na Was wrażenie,
czy też mogli sie bardziej postarać?

Czekam z niecierpliwością na odpowiedź :) Pozdrawiam :D
Obserwuj wątek
    • wielebny84 Re: Bajm i festyn ... 15.05.07, 23:46
      Koncert udany, choć zauważyłem, że nasza publiczność nie potrafi się "jeszcze"
      dobrze bawić na tego typu koncertach. Sama Beata często zwracała na to uwagę
      podczas swojego występu, pomiędzy utworami. Sztuczne ognie nie dorównały tym z
      gwiazdki na rynku. Pokaz przygotowała firma z Kalisza.

Chciałem zwrócić jednak Waszą uwagę na inny problem. Otóż na terenie parku
      porozwieszane były plakaty zawierające regulamin festynu. W jednym z punktów
      było napisane, że nie można wnosić na teren imprezy napojów alkoholowych. I
      tutaj zaczyna się niezły cyrk. Wśród wielu stoisk, znajdowało się stoisko z
      piwem. Po całym parku chodzili ludzie głównie z piwem. Strażnicy miejscy nie
      reagowali. Rozumiem to, że ludzie w taki dzień powinni móc się napić, ale w
      takim razie kto sformułował takie nieżyciowe przepisy? A co Wy o tym sądzicie?
      • chantal10 Re: Bajm i festyn ... 16.05.07, 12:25
        Wreszcie4 ktoś odpisał, myślałam, ze nikogo nie było :-)))
        Co masz na myśli pisząc, że Ostrowianie nie potrafią się bawić?:>
        Z tym alkoholem to myślę, ze w regulaminie chodziło o to, aby kupować TYLKO piwo
        u ludzi handlujących alkoholem na tym festynie. W jakim celu? Może po to, aby
        ktoś z denaturatem nie przyszedł, może po to, żeby dać zarobić właśnie
        pracującym na festynie:-)

Ps. Myślę, że firma z Kalisza zrobiła taki pokaz, na jaki przekazano jej
        pieniądze, gdyby była to jakaś firma z Ostrowa, pokaz pewnie byłby taki sam :]
        Gdyby firma dostała 3 razy tyle to i pokaz byłby ładniejszy zapewne, tak więc
        firmy z Kalisza nie czepiajmy się:)
        • wielebny84 Re: Bajm i festyn ... 16.05.07, 17:34
          Pisząc, że Ostrowianie nie potrafią się bawić, miałem na myśli ich żwawe reakcje
          na znak gwiazdy (głównie Beaty z BAJM). Tak sobie myślę, że problemem mogło być
          nieznanie słów wielu piosenek tego zespołu. A co do sztucznych ogni to zapewne
          masz rację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka